Dengeyi Kuramıyorum

Aileniz size yemek ev isi konusunda destek olsun. uyumayan cocuk cok cok zor, suan uyumama sebebim mesela... Ama cocuklara iyi geliyorsunuz bu cok belli.
Allah yardimciniz olsun, guc kuvvet versin.

ah kuzularim cok uzuldum annelerine.Allah rahmet eylesin.sizi anne gibi goruyorlar ama anneniz yardim etsin biraz.bes aylik bebeginiz varmis sizede yazik.uykusuzluk cok berbat bisey bilmezmiyim.dort cocuga yetemezsiniz zorlamayin bu kadar.kounsun abiniz anneniz diger akrablar biraz yardimci olsunlar en azindan bebegniz biraz buyusun.anaokulu falan drken rahatlarsiniz seneye.bende iki kizimla sabrediyorum hayaller kuruyorum seneye rahatlicam anaokuluna vericem buyugu kucugude iki yasini gececek falan.zor anam zor cocuk bskmak cok zor.hep enerji istiyor insan yetemiyor.o iki yavruyuda cok sevin Allah size guc versin biraz sabir sadece..

Aileniz size yemek ev isi konusunda destek olsun. uyumayan cocuk cok cok zor, suan uyumama sebebim mesela... Ama cocuklara iyi geliyorsunuz bu cok belli.
Allah yardimciniz olsun, guc kuvvet versin.
Amin sağolun, annemlerle tekrar konusmam gerekecek bu konuyu, aslinda daha çok yardım ediyordu annem, ben hallederim havalarına girdim niyeyse, onlarda biraz daha geri çekildiler

Beni farklı bir yere koyuyorlar bende o yüzden fazla vicdan yapıyorum söz konusu onlar olunca ama cidden yetemiyorum, yardım konusunda daha talepkar olacağim bundan sonra..

Vicdan yapacak bir durum asla yok.
Zira onlara sevginiz ilginiz azalmış değil.
Sadece kendi çocuklarınıza biraz daha fazla özen gösterebilmemiz için extra zaman ve enerji lazım size.
Sonuçta hasta falan olursanız bu tempoda , olan çocuklarınıza olur.

Allah yardımcınız olsun güç kuvvet versin size. Benzer durumda olduğum için sizi çok iyi anlıyorum. 20 aylık ve 3 yasinda iki kızım var eşimi kaybedeli bir buçuk yıl oldu baba eksikliğini en derinden yaşıyoruz hele ki anne çok çok daha farklı elinizden geleni fazlasiyla yapıyorsunuz zaten vicdaniniz rahat olsun kendinizi üzmeyin küçük bebisiniz biraz daha büyüdüğünde kızlar da okula başlayınca bu kadar yorucu olmaz inşallah

Allah eşinize rahmet etsin, size ve cocuklara da sabır ve kolayliklar versin..
Gerçekten zor anne eksikliği,babalari çalışıyor haliyle aksamdan aksama görüşebiliyorlar, ve büyüdükçe anne özlemini daha çok dile getiriyorlar..
Bebeğim büyüdüğünde daha kolay olacak herşey bende öyle umuyorum..

Amin sağolun. Yengenizin de mekanı cennet olsun inşallah. Ben de ilk zamanlar küçük oldukları için anlamazlar baba sevgisini bilmedikleri için eksikliğini hissetmezler zannettim ama öyle olmuyor. En ufak bir şeyde yine eksiklik belli oluyor. Allah bahtlarini açık etsin inşallah

5 yas yas tam gun anaokulu icin uygun bir yas okulu tam gune cevirin okulda arkadas ortami vvarken sizi aramazlar sabah okula birakmak icinde servisle anlassin abiniz hem cocuklarin gonlu olsun hem sizin yukunuz hafiflesin kimse uzulmesin

Evet o minik kuzular için zor fakat sen ne yaparsan yap, onlarin anneleri olamazsin. O boşluk daima kalir ne yazikki.

Yaşadiklari zor olsada, her istediklerine evet demek iyi fikir değil. Dünya onlara yaralarindan dolayi daha iyi davranmiyor. Yarin birgün yetişkin olduklarinda dahada tökezlerler. Asil şimdi sinir ve kurallara ihtiyaçlari var.

Çocuklar kurallar ile kendilerini güvende his ediyorlar. Onlara yalan söylemenin yerine kural koyun. Mesela haftada 1 gün buluşma gününüz olsun ve çocuklar ile eğlenceli şeyler yapabilirsiniz.

Kendi çocuklarinada dikkat etmen lazim. Sadece onlar ilede aktivite yap. Yoksa ilerde seni suçlarlar.

Ağladım çok üzücü gerçekten Allah sabır versin ne kadar iyi bi insansınız ki onları kendi cocuklarinizdan ayirmiyosunuz. Eminim bu yaptığınızın mükafatını fazlasiyla alacaksiniz iki öksüz çocuğa annelik ediyorsunuz çok zor haklısınız ama kiyamiyorsunuzda kim kiyabilir zaten o masum bebeklere. Biraz büyüyene kadar sabırlı olun küçük bebeğiniz 1 yaşına falan gelse artık uyku sorunu yasamazsiniz sonra yegenlerinizde büyür okula krese giderler. Şu aşamada annenizle konuşup sizin müsait olduğunuz saat ne zamansa o zamanlarda gelmelerini isteyebilirsiniz hem siz rahat edersiniz hem çocuklar uzulmemis olur

Rabbim sana güç kuvvet sabir versin cnm. Onar seni anne olarak görüyor. Dedigin gibi okula baslayinca daha zor olacak. En azina o zaman yarim günlük bakici gelse sana yardimci olsa belki seninde yükün hafifler çünkü o zaman 4 cocuk sana cok agir gelecek.

Evet aslında isin birde bu kısmı var, biz anne eksikligini kapatmaya çalıştıkça kendimizce her istekleri olsun istiyorlar, olmayınca üzülüp ağlıyorlar bu beni çok zorluyor, o dengeyi kurabilmek icin bundan sonra ona dikkat etmeye çalışacağım
Kızım 3 yaşında , onunla birebir ilgilenmeye çok dikkat ediyorum, bu süreçte kendi çocuklarımı ihmal etmemek icin ciddi çaba gösteriyorum ama dinamik bir anne profilim yok ne yazik ki şuan ona üzülüyorum

Onlar seni anneleri yerine koymuslar. 24 saatin sana yetememesi cok normal. Sen kendini 4 cocuklu bir kadin kabul ediceksin sanirim.
Basin sag olsun.
Cok ama cok aci bir durum

Rabbim yardimciniz olsun. Yengenizin ailesinden yardımcı olacak birileri var mı? Belki az da olsa yardımları olurdu.
Yengemin annesi oldukça yaşlı ve zaten farklı sehirlerdeyiz, 2 abisi var ama onlardan yardım noktasında herhangi bir beklentimiz yok maalesef

Canım senı bu guzel kalbın ıcın tebrık ederim Allah razı olsun senden cok üzüldüm duruma kucucuk yasta annesızlık (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…