Deniz Yıldızı Fox Tv

ayyy bu dizide de bi tane unutma beni deki rauf gibi birir var MUSTAFA parası olanın her dediği oluyor sinir oluyorum mustafa ya klava:

BOZO85bende gıcık oluyorum mustafaya haddini aşıyor bazen

Ben hic oyle birsey sezmedim, aksine onun ve Mert'in canini acitmak icin her yolu deniyor.

yok canım doğru ara ara bi düşünüyor kendi kendine. özellikle oyun oynarken arabaya bindiler ya ikisi. sonrasında melih düşünürken birden ne oluyor ya bana böyle falan dedi. sanırım aşık olucak sonra sonra.

evet noluyo bana demişti hatırlıyorum.ruju parfümünü neden koklasın madem aşık değil demi

Bu sefer nasil kurtulcak banu hanim bakalim.
Dun ki bolumun sadece son kismini izleyebildim, ondan once neler oldu kizlar?

bende sonunu göremedim nasıl bitti suna banuya ulaşabildimi

Evet ulasti, once Banu inanmadi sonra inandi Ozan'a hemen donmemiz lazim dedi ama Ozanin da arabasi bozulmus.

geçen akşam ki bölümde sinir oldum
melih alt tarafı yerdeki resmi alamadı ya
ne var onu almaya nekadar abarttılar sinir bozucuydu..
çantayı geri alabilmek içinde okadar entrikaya ne gerek varsa
ayy şu deniz surat ifadesini değiştirsin ne olur ya katlanamıyorum bu kıza ben

denizin o bakışları duruşu benimde sinirime gidiyor.bide o yerdeki o foto benimde sinirime gitti amma uzattılar. al fotoyu sok cebine dimi.

Ya bazi olaylari cok fazla abartiyorlar arkadaslar o yuzden de tadi kaciyor. lmaz:

boynu bükükler deniz emrahın değişik versiyonu

bende hiç hoşlanmıyom o bakışlardan
:umursamaz:

evet ya eskiden gözünü belertiyordu şimdide dudağını bi acayip yapıyor.başka kıs bulamamışlarmı acabaCADIARZU

mert o role hiç gitmemiş yahu.. başrolde denizle ama ufacık tefecik bişi.çocuk gibi kaçmış. esas adamın daha bi gösterişli heybetli ve karizmatik olması lazımdı delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…