Deniz Yıldızı Fox Tv

Bu dizide en sevmediğim iki karakter Berna ve Mustafa...
Hele Berna nasıl bir anne ve nasıl bir eş.
Celal'in iyi niyetini hiç haketmiyor.

deniz,mehveş, mertin annesi, ozanın babası, fuat, ha birde banunun annesi çıksın diziden ...:umursamaz:

Banu neden susuyor anlamış değilim zaten, birde kölesi gibi her işini görüyor o uyuzun. lmaz:

fuat öyle emirleri verince benim sinirler geriliyoklava: suratına bi yumruk geçiresim var ekrandan fırlayıpÇok üzgünüm çoook
peki sizce gözde gerçekten hafızasını yitirmişmidir,yoksa numaramı yapıyodur.

ay evet fuat uyuzuuu burun deliklerini şişire şişire ne gıcık yaaa...klava:

bende gözdenin numara yaptığını düşünüyorum...

bende handenin bu pembeyle ilgili olan bölümünü kacırdım neden böyle davranıyor melihe

ozan handeye taktik veriyo(!) böyle giyinince davranınca melih handeye karşı daha sempatik daha sevecen olur diye aslında ozan melihten intikam alıyo zamanında melih ozanın sevgilisini kapmış bide beraber olmuşlar o yüzden

ay bu pembeli bölümlerde beni sıkmaya başladı..
sanırsam bezbebeği izliyorum dedim kendi kendime..
yani bi konuya adapte oluyorlar suyunu çıkarana izleyiciyi bıktırana kadar bitirmiyorlar...

ya tadında bırakın artık.
tamam 1-2 gün çocuksu pembeli rollere girdin e be kardeşim 1 haftadır bunlarımı izlemek zorundayız...

mehveşinde şu bağırması sei beni deli ediyor..
eskiden bizim evin hallerinin safası böyleydi burada da bu mehveş gıcığııı hıh...

Melih ve Hande cephesi iyice saçmalamaya başladı.
Bu dizide düzgün giden bir tek onlar vardı.
Senaristler onları da mahvetti.

tesekkür ederim ben o bölümü kacırmıstımopuyorumnanaktan

sizce banu fuattan gerçekten kurtulacak mı?
bence kurtulamayacak ve evlenmeye mecbur kalacak

bence kurtulacak hatta kurtuldu bile guclubacismile bu fuat meselesi çok uzamıştı.kabak tadı vermişti bitsin gitsin hem banu hemde biz kurtulalım.aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…