Deniz Yıldızı Fox Tv

fuat ölüyor mu ne ölse diziden çıksa iyi olur ya hazır banu ozan kavuşmuşken.
şaka maka iyi sarmış bu dizi beni ya.bugün ben bunu anladım

sonunu izleyemedim(

anlatayım cnm nerde kalmıştın ki?fuat bi şekilde çıktı banularda.sedefin yanına gidiyordu.ama sedef in tel kapalı.o sırada fuat ın arabasının önüne bi araba çıktı.o da yetişemeyeceğim diye indi arabasından koşmaya başladı.ve fuata araba çarptı.sedef onu görmedi bindi taksiye havaalanına doğru yola çıktı.fuatın ailesi banu fln kaza yerine geldi.ozan parkta banuyu bekliyordu.
soracıma ozanın babasının adı neydi işte o berna ya ondan intikam almak için birlikte olduğunu söyledi.berna şok tabi.celal bi sürü ilaç içti.
deniz havaalanına gitti o sırada bahri meryemin ank ya geldiğini öğrendi mert le havaalanına gittiler.mert denizi yakalayamadı.meryemle bahri karşılaştı.
ikbal meryem in bahriye yazdıı mektubu okudu.ve herşeyi anladı.
genel olarak böle hihoyyyt

ok canım.teşekkürler özet için:)aptal celal.....yerimseniben

oh be başlıyor bizimkiler...
kim öldü kim kaldı bilelim yani
yeni olarak kimler geliyor bakalım...
inşallah yayın saatini değiştirmezler

merte uyuz oluyordum şimdi iki kat uyuz oluyorum denizin aşkı için ölen adam deniz ondan gerçekleri sakladı diye terkediyor.denizin yerinde olsam koşmazdım peşinden adam olan birkez karşısındakini dinler.denize kızacağına git mustafadan hesap sor salak ne hali varsa görsün...zaten bakışlarıda baygın baygın gıcık.....-tatlicadiarzu-

bu fuat ve ailesi ne zaman diziden çıkıyor yav konuk oyuncu diyor ama konukluğumu kaldı be postu serdiler gitmiyolarlmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…