Deniz Yıldızı Fox Tv

bu diziyide keyifle izleyemiyorum artık..bir yerden sonra hep suyu çıkıyor dizilerin..

Artık izleyen kalmadı galiba ama haberlerden sıkılınca mecburen izlemek zorunda kalıyorum bende.

yine denizin başına ne gelecek,yine ne haksızlığa uğrayacak diye izlemekten sıkıldım..begüm topçu(banu) ve cantuğ turay(melih) için izlenecek bir diziydi ama artık onlar bile kurtaramaz,,oyunculuk vasat..hele denizin o saf halleri ooofff..yazarken bile sıkıldımdelikafadulden

Son düzenleme:
ben bu deniz kadar saffff birini görmedim bu mertte salakmıdır nedir anlatamıyo bi türlü kendini boşa gurur yapıp duruyolar

Bendeyemek yerken izliyorum hala bu diziyi
Deniz ve merti çıkartsınlar
Banu ve melih kalsın onların kavgaları izliyelim

keşke bizim evin halleri gibi bir dizi olsa ama kıyaslanmaz bile.beni sıkıyor zar zor bir iki bölüm izleyebidim.fox da dişe dokunur bir dizi göremiyorum

bu yiğit sinir evet ama denize aşık olcak bence zaten melih ve banuda artık hoşlanıyolarya akannehiryiğit denize aşık olur tam olur.

ewt ya su mertle denize bende uyuz oluyorum ikiside birbirinden beter bide yiğit geldi oda cok gıcık.dizinin suyunu cıkardılar artık denizi görünce bütün sinirlerim bozuluyo

ya o denizi ne demişlerde başrole vermişler anlamadım ki. bakışları harekletleri konuşmaları mal gibi yaa

ay bende deniz ve merte sinir oluyorum ama melih ve banuya bayılıyorum çok yakışıyorlar birbirlerine

şu foxta adam gibi seyredilecek dizi yok ya. deniz yıldızına bakardım oda sıktı artık deniz gitsin diziyi batırıyoooo lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…