Deniz Yıldızı Fox Tv

dun banuya cok acidim
babasina sinir oldum klava:
yaktilar kizin basini hele o fuat kendi icin kullaniyo kizi :tomato:
fuat olsun ciksin diziden.
denizle zaferde napmaya calisiyo anlamadim saflar onlarin canini yakcaz die baslarina gelenlere bak :dilcikar:

ben çok uzun zamandır izlemedim
dün akşam şöyle bir baktım melihler kaza yapmış
mertle deniz eleleydi hatta sonunda öpüşüyorlardı
neler olduu kızlar yazarsanız sevınırım:)

banuya çok üzülüyorum gerçekten.vede banunun karakterinin neden bozuk olduğu ve yalancı olduğunu şimdi anlıyorum.bi kere aile aile değilki onlar kızlarına sahip çıkmazlarsa destek olmzlarsa banuda bu yollara gider.ailesi hak etti bunları.
xzgi pelin eve geldi yatağında dinleniyo banu ziyarete geldi ama banu ordayken sunada vardı akannehirdavetiye getirmiş banunun az daha yakalanıyodu allahtan sunanın telefonu çaldı o konuşurken banu kapıyı kilitledi aldı davetiyeyi yırttı falan.denizle zaferde oyunu sürdürmeye devam etme kararı aldılar.benden bu kadar çünkü hepsini izlemedim.

o banunun annesiyle babsına sinir oluyorum evlatlarının başını yakmak için elelrinden geleni yapıyorlar fuat kimki kızlarını ona vermek için nerdeyse üstüne para verecekler

berna saç rengini değiştirmiş çok yakışmış.bayanssulusmile

ya kızlar bu pelin bıyık mı bırakıyor..dikkat edin o bölgede koyuluk var sanki.

banunun nişanlısı fuat,Allahın gücüne gitmesin ama bir insan bu kadarmı çirkin olur,ekranda suratını görmeye dayanamıyorum!!bide konuşurken böyle sapık gibi nefesini hızlıca alıp veriyo ya banuyu tehtid ederken falan,çıldırıyorum

keşke melih yerine denizi okuldan atsalar çok salak bi kız ya

fuatın tipi,mimikleri gıcık evet sinirlenince yüzü bi değişik hal alıyo böyle burnu,ağzı çok çirkinleşiyo.küçük emrah modunda bi yüz ifadesi oluyo kaydirigubbakcemile3 melih kesinlikle okuldan atılmalı,sinir şey tamam deniz gıcık mıcık ama yaptıklarını haklı kılmıyo

aay kızlar facebook taki deniz yıldızı grubunda banu ölecek diyolar doğrumu acaba ya

banu ölürmü yahu..
şeytanın sol bacağı o :)))))
diziyi izlettiren banu ve melih zaten.
en sağlam karakteri öldürürlermi sizce ?
bu gün fuat denyosu banuyu boğuyordu ondan yazmışlardı.
sonra kendine geldi % 30 hakkımı isterim yaptığınız hırsızlıktan dedi.
turp gibi maşallah ne ölmesi o daha hepsini gömer :))))

delikafadulden bencede banu ölmez seytanla dans eder o

sezon finali fragmanını gördünüzmü aşkı memnu gibi olmuş hoş aşkı memnuda çakma yapmış zaten
bide bernayı bihtere benzetiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…