Deniz Yıldızı Fox Tv

bir de şunu söylemek istiyorum bu fuat ve banunun nişanlılığı konusunda;banunun yerinde ben de olsam aynısını yapar kurtulmak için herşeyi araştırırdım
sedefden de herkesden de cesur banu

evet ya fuat neden konuk oyuncu görülmüyo anlamadın.annesi ve babası konuk oyuncu bugün yarın gider.ee banuylada iş bitti gibi senaristler duyun sesimizi fuat diziden çıksın birdahada gelmesin.bide bişey dikkatimi çekti gözdenin hiç ismi yok ne konuk oyuncu ne de daimi bu arada gözdenin gerçek ismi hazal filiz küçükköse merak edenlere söyliyim dedim.

konuk oyuncu olarak daha uzun kalacaklara diyorlar sanırım
hande de konuk oyuncu galiba
bu arada nedense handeye de tahammül edemiyorum gün geçtikçe

Denize bi gıcığım bi gıcığım bi daha gıcığım
Atsınlar şu kızı diziden ya
Birde başrolde ama ben hiç sevmiyorum
Bi insan bu kadarmı kötü fesat olur
Dizideki tüm karakterleri severim , pelini bile ama Denizi sevmem

denizi konuşturmasınlar diyorum ben dizide
sinir ediyor beni mıy mıy zaten mimikler iğrenç

Bende mi sorun var diyordum aynı görüşteyiz sevindim. kötü karakterleri bile seviyorum ama deniz iyi rolde olmasına rağmen katalanamıyorum mertede çok iticiler

Aynen deniz karakterini sevmeyenlerdenim. Başrole yakışmıyor bence
Banu, Melih, Pelin, Mert valla hepsi süper oyuncular..İş çıkışı gidiyorum hemen eve açıyorum tv'yi, bi de son ses tabi :) mutfağa geçip acele acele yemek yapıyorum ki diziyi kaçırmayayım. Tiryakisi oldum, bi tek kaçırmış bölümüm yok opuyorumnanaktan

bu dizinin resmi sitesi varsa oraya yazmalı denizi cıkarsınlar diziden bende acaip gıcık oluyorum tv nin sesini kısıyorum denizin oldugu sahnelerde sempatiksalakcinni

handeye dün yuh dedim başkada bişey demedim ya..melih gördü o an o kadar içim acıdı ki çocuk gitti onun için neler hazırladı.bi geldiki şokk.sözün bittiği yer...pislik yaa bende iyi sanıyordum ew için kullanmış melihi..

Ya ben 2-3 kere takıldım bu diziye ama birşey anlamadım ben.
Sanki konusu yok gibi dizinin ya da var da basit bir konu mu ne?

Melih in tipine gıcık oldum.
Özgür ve Mehveş hiç yakışmıyorlar sevgili olarak.

Fuat ve Pelin gıcık.
Hepsi gıcık gibi sanki dizidekilerin.
Neyse bence gereksiz bir dizi.

dizinin gereklisi nasıl oluyor ki bilmiyorumkismile

handeye bende şaşırdım,ama melih haketti şimdiye kadar çok kızları üzdü şimdi üzülme sırası onda.bide şu fuat diziden tamamen çıksa sinirlenince çok komik oluyor ve o karakter çok baydı yani.

aynen ben de böyle düşünmüştüm...
melih haketmişti nasıl insanın canı acıyormuş gördü...
ama yine de cantuğ'a aşık olmak çok yakışıyordu... rüzgar iken de öyleydi melih iken de bu çocuk aşık olduğunu çok güzel yansıtıyordu yazık oldu emeklerine çok üzüldüm o yıkılmış halini görünce..
geçmiş olsun melih

ya çok şaşırdım hande nin olayına.yani ne bilim melihi seviyordu sanki.çok abuk geldi bana o olay.bide adamın kendi yatağında çüş dedim..

yanlız ben dünkü bölümü izleyemedim.netten izleyim dedim 164.bölüm diye arattırıyorum bi önceki gün çıkıyo hangi siteye baktıysam yok bulamadım nolduki dün

buradan melihee yani cantuğa sesleniyorum o nasıl güzel vurgun yemektir yaa nasıl güzel bir oyunculuktur nasıl bir doğallıktır sanırısınki gercekten yaşadı o anda ben melihin aptal aşık hallerini hiç sevmiodum yaa yakısmıo ona aptal aşık rolleri ama elbet ondanda acısı cıkacaktı yaptıkları canım başta peline yaptıgı

pelin ne yapmaya çalışıyor anlamadım gitti oda sacmalamaya başladı o çocukla olacagıda belli olmayacagıda hem çocugun götürdüğü yerden tiksiniyor hemde deli gibi aşık aşk fedakarlık ister

banu yawrum senin yerin fuat gibi duruyor hoş ondan da bi cacık olmaz ama neyse

sunanında maşallıhı var bi acıldı pir acıldı ayrıca zarifenin evinde ne zamandan beri intwernet varmış :))

mehveş sana diyecek bi söz bulamıyorum hele şu özgüürün kendinş kasarak oynamaya çalışması yokmu

ozicim sende konuşurken şu suratını muşmula gibi ikide bir buruşturup durma be canım yakışmıyor hoş çocuksun ama yapma yaa

berna ise rolünün hakkını veriyor canım insanın celal adında kocası olsa celoş diye diye kocasından tiksindirecek yani o kadar etkilisin :))

deniz sana bişey demek istemiyorum allah biraz yetenek vereydi keşke

birde dikkatimi çeken evin küçük oğlu varya ne zaman o ekranda olsa ya odasına postalanıyor yada başka yere ama 2 dk dan fazla durmyor çocuk yaa

bu senaristler banuyla fuatı birleştirecek gibi ama yanlış yapıyorlaryasakkelime senaristler duyun sesimi fuat diziden çıksın artık kaydirigubbakcemile sedefede yazık oldu bu gidişle intihar edecek gibi eyvahedigeldismileohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…