Deniz Yıldızı Fox Tv

arada bakıyorum
melih banu durumu çok çirkin
deniz yiğit ise böğğğ
yiğit çok uyuz beğenmiyorum hiç
pelinin yılışık yılıkşık merte sürekli sevgilim aşkım demesi öldürüyor beni..
çocuk bir kere dedimi sana anlasana kızıııııım

çok amatörce hazırlanmış özensiz zaten kimse izlemiyordur diye düşünüyorlar heralde geçen yiğitle mertin bi kavga sahnesi vardı kavganın başında hava günlük güneşlikdi kavga biterken heryerde kar vardı artık ne kadar dövdüyse mert yiğidi siz düşünün :)

bu dizi reytinglerde ilk ona giriyor hergün bilmem takip ediyor musunuz arkadaşlar?hem de haber saatinde yayınlandığı halde onca program arasında gösterdiği büyük başarı bence üstelik hergün yayınlanıyor.biz beğenerek izliyoruz,sıkı takipçisiyiz.tek tük Ankara dizisi var zaten ekranlarda izlemez olur muyuz hiç!

izliyordum artık izlemicem deniz onca haksızlığa rağmen susyor okadar hakaret yedi pelinden anca bi tokat attı pelin o kadar kötülük yapıyo kazanıyor sırf ankarada çekildiği için izliyordum ama saçmaladılar da saçmaladılar hele diloşun yiğitlerin tanıdığı çıkması dahada saçmaydı o anda bıraktım izlemeyi

evet ya diloş olayı gerçektende çook saçma oldu

denizin dün izmirden gelen arkadaşı diloşu tanıyacak ve mert ve babası bu sayede ondan kurtulacaklar galiba
ayrıca diloşun yiğitlerle tanışık çıkmasının nedeni de merti okuldan atılmaktan bu sayede kurtaracak olabilirler yani diloşun ricasıyla falan

dizi saçmaladı artık evet ama sırf ankara dizisi diye izliyorum ben artık

banuyla melih ayrılıyorlar mı acaba diziden?

yiğit artık çıksa çok iyi olacak

yiğit ve volkan çıksın dizidenvolkan ne kadar önyargılı herif yaaa

bu dizi insanı sinirden öldürür
hele şu son iki bölümü resmen dalga geçer gibi ..
bu diziyi yazan kişi yazdığını beğenip zevkle izliyormu acaba?
güldünya olayı çoook saçma ve yapmacıktı yaaa
çocuk dizisine döndü iyice..
okadar sıkılıyorum ki izlerken anlatamam her akşam sinirden yarım bırakıyorum diziyi
hep aynı şeyler hep..
şu mert ve denize çok sinir oluyorum
hele şu deniz ne salak bir kız yaa rol yapmayı bilmiyor o kız ne diye oynatıyorlar şu dizide!

bende gıcık olupta diziyi yarıda bırakanlardanım konu bulamayıp uzatıyolarda uzatıyolar anlamdım gitti ha insanı gıcık ediyorlar bende su yiğitin pisliklerinin ortaya çıkmasını istiyorum denizinde uyuz gibi davranmamasını

bu deniz adamı katil eder..daha önce sıkılıp bırakmıştım diziyi şimdi yeniden izlemeye başladım.sırf melih ve banu için izliyorum,yakalanmalarını saBırsızlıkla bekleyenlerdenim..ama şu deniz yok mu..bu kadar mı akılsız olur insan ya aklına hiç mi şikayet etmewk gelmiyor,hep meleği mi oynamak zorunda..senaryoyu yazanlar neden bunları göz ardı ediyor anlamıyorum..millet kanser oldu ekranlarda ooooffffffff yine dellendirdiler beni..

aksam aksam guldurdun beni. ben arada izliyorum bakiyorum hala boyun egiyo bu yigite
,salak salak dolaniyo kapatiyorum. uc bes gun sonraa tekrar bakiyorum hala.
sezon sonu anca aklina gelir heralde sikayet etmek. tek bildigi mert git burdan, daha zorlastirma zirvalari. bu kiz insani ifrit eder.:95:
ayy bu arada yigit ne kadar gicik bir tip.
hele bu bakislari yok mu sinir ediyo beni.

Son düzenleme:
dün akşam izlerken denize koptum resmen ya bi insan bu kadar kabiliyetsiz olur.mert kapıya gelmiş ağlıyo çocuk sarhoş senden vazgeçemem diyo öyle bir ''mert senin ne işin var burda'' deyişi var ki az daha ooo adamım ne ayaksın sen falan diyecek sandım

gerçekten de denizin halleri sinir ediyor insanı nasıl tıp öğrencisi bu hayret
yiğit de nasıl doktor olmuş ona da hayret
melihle banu birbirlerini kıskandırmak için ozan ve pelini kullanacaklar bu ikisi gerçekleri öğrenince canlarına okurlar bunların en başta da ozanın babası

Son düzenleme:
denizin akıllanacağını hiç sanmıyorum ya neyse..bi de sen mert'i terket sonra da her gördüğün yerde konuşmaya çalış,nasılsın diye hal hatır sormaya çalış bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…