Deniz Yıldızı Fox Tv

Şu Banu' yu çözemiyorum bende hesapta odalarında küçücük bir gardolap var ve Suna ile ortak kullanıyorlar, ama dizi başladığından beri aynı kıyafeti iki kere giymedi, onca kıyafeti nerede tutuyor bende onu merak ediyorum

yiğit ölmemiştir bir süre sonra yine çıkar ortaya diyorum ben

ve dün çantalar karıştı melih dna sonucunu okuyabilir

bende yiğitin öldüğüne hiç inanmıyorum eğer yiğit ölmüş olsaydı ceseti kesin bulunurdu böle ceseti muamma olan kişiler diziler de genel de dirilio şekil a KAVAK YELLERİ EFE

haklısın ama birtek banu değil ki dikkat edersen bir çok dizide bir bölümde giydiklerini bir daha giymiyorlar.fokx taki unutma beni dizisinde de ilkay , kız kardeşi her gün farklı kıyafet giyiyorlar orta sınıf bir ailede nasıl oluyorda 365 güne 1 kıyafet düşüyor şaşıyorum:))))banu konusunda da doğru söylemişsin.birde banular fakir değil mi??? nerden buluyor bu kadar kaliteli kıyafetlere verecek parayı.çok saçma

Ya şu banu ve melih ne zaman yakalanacaklar acaba?
Bi de Yiğit bi yerlerden mutlaka çıkacak,kolay kolay ölmez o..
Ya ben diziyi bi kaç aydır izliyorum deniz ve yiğit kardeşler mi?
ne gıcık o yiğit'in annesi yaa

Ya şu banu ve melih ne zaman yakalanacaklar acaba?
Bi de Yiğit bi yerlerden mutlaka çıkacak,kolay kolay ölmez o..
Ya ben diziyi bi kaç aydır izliyorum deniz ve yiğit kardeşler mi?
ne gıcık o yiğit'in annesi yaa

Hayır kardeş değil onlar

nihayet deniz öğrendi bahri nin babası olduğunu. dizi sona yaklaşıo sankim..........

şiddete karşıyım ama dün birinin peline tokat atmasını çok istedim

bence deniz o taksiden daha önce inmişti ama çantasını ya da kimliğini unuttu araç yandığı için güya cesetler tanınmıyor çantayı buldular belki de ve deniz zannettiler öleni diye düşünüyorum

Gerçektende Deniz öldümü yaa......
Bence Deniz ölmedi

Ölmemiştir o kız yaaa...

Şu Pelin'den nefret ettiğim kadar Özgür'ü de tam tersi çok seviyorum yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…