Deniz Yıldızı Fox Tv

O sıra televizyon açıktı ama sesi kapalıydı,telefonla konuşuyordum.
Sanki ölmüşte hani böyle cennetteymiş gibi gösterirler ya,öyleymiş gibi düşünmüştüm bende :))

O sıra televizyon açıktı ama sesi kapalıydı,telefonla konuşuyordum.
Sanki ölmüşte hani böyle cennetteymiş gibi gösterirler ya,öyleymiş gibi düşünmüştüm bende :))

yok ya başta öle çiçekler filan gözüktü. sonra tepeden ankara manzarası ve deniz in gözleri yaşlı yaşlıydı...

Bende peline kızıyorum ama denizede çok sinir oluyorum ya oyunculuğunu hiç beğenmiyorum mehveş, özgür, banu diğerleri hepsi süper oynuyor ama deniz çıksa diziden hiç üzülmem başka biri canlandırabilir o karakteri

Ayneeeeeennnn,diziyle ilk tanıştığım günden beri sinir oluyorum bende.Her seferinde dile getirdiğimden kardeşimde bıktı artık benden :))
Çok soğuk geliyor bana...

Bu dizide en iyi oyuncu bence Banu süper hissettiriyor.. Dizi de en sinir olduğum şey hep bir olay var ve bu olayı çok uzatmaları bu kadar da uzatılmaz tadı kaçıyor yaa..

Ben bugünkü bölümde duygulandım ya hani Bahri dediya ben daha kızıma babalık yapamadım diye, çok etkilendim.

bende banuyu çok seviyorum geçenlerde tunalıda gördüm, tv de göründüğü kadar iri yapılı değil, minyon tipli ama cildi çok güzeldi

Deniz ölsün , Mertte deniz öldü diye intihar etsin
Uyuz oluyorum bu çifte ya
Birde Banuyla Melih aşkı kabak tadı verdi
İyice mide bulandırıyorlar
Onlarda yakalansın artık

denizin uyuz uyuz bakışları yokmu beni öldrüyo elini kolunu haraket ettirmesi çileden çıkarıyo beni tam gıcccccccıkkk bi kız nefret ettim..filmide sündürdükçe sündürüyolar herkes herşeyi öğrensin yaa aarka sıradakileri geçti

Dizideki gıcıklar zaten diloş,deniz,yiğit'in annesi bi de ne kadar sinir yaa Pelin de gıcık..

ya şu doğa gonullusu kız ve sevgılısını sevıyorum obur cıftler hosuma gıtmıyo

ben deniz kadar uyuz bi kız görmedim hayatımdaaaa yaaaaa
sündürdükçe sündürüyo yeter artık beeeeeee
bi başrol bu kadar mı uyuz olurrrrr kınaaa geldiiiii bana izlerkennnnn denizi izlemek istemiyoruummmm çok sinir bozucu yüzü varrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…