Deniz Yıldızı Fox Tv

dilara hanım reçeteyi unutmus sekreterde kürtaj oldu diye dökülüverdi sacmalık

Şu Deniz'i nolur bağırtmasınlar ya. Zaten rol yapamıyor. Birde yapmacık yapmacık bağırtmıyorlarmı. Ağzına iki tane vurasım geliyor

bende çok sinir oluyorum denize eskiden banuya sinir oluyordum simdi ise denize daha çok sinir oluyorum hele dudaklarını acayip şekle sokuyor ya hakketen benimde ağzına iki tane çakasım geliyor birde ne olursa olsun annesi ona yalan söyledi diye anneye bu kadar kin ve nefrt gösterilmemesi gerekiyor tamam belki çok sinir oluyordur annesine ama hiç birşey evden ayrılmasını gerektirmez.. diye düşünüyorum bilmem yalnışmı düşünüyorum :26:

ya kızlar bu dizinin kurgusu cok komik ya hep tesadüf hep tesadüf.izlemedende duramıyorum haberler içimi sıkıyo.ama mert e bayılıyorum.denizle hiç yakısmıyolar.

ya kızlar bu dizinin kurgusu cok komik ya hep tesadüf hep tesadüf.izlemedende duramıyorum haberler içimi sıkıyo.ama mert e bayılıyorum.denizle hiç yakısmıyolar.

Bence en komik olanı hepsinin tıp okuması Hele hele Banu ve Pelin in sonradan kazanmaları iyice komik oldu.

Amaaa ben hiç böyle hayal etmemitim yakalanmalarını, suç üstü olmalıydı, o sonradan görme, kendini beğenmiş Banu'nun yüz ifadesini çok merak ediyordum.

pelin banuyu nasıl öğrendi yaaa

melih ve banu bir cafede yemek yerken pelinin kız arkadaşları peiline haber vermişti pelin inanmamıştı kızlara.pelin aynı cafeye gitti kızarkadaşlarını çağırdı gelin anlatın resmi varsa verin diye.kızlar kabul etmedi.servis yapan garsona dert yandı pelin sevgilim beni aldatmış bu cafede falan diye.sonra banuda pelinin cafeye girdiğini görünce merakedip pelinin yanına gitti.bunlara servis yapan garson banuyu tanıdı.banu tuvaletteyken peline sevgilinizin sizi aldattığı kızla yanyana oturuyorsunuz malesef dedi.böylece ortaya çıkmış oldu.pelinde ozna söyledi ozan inanamdı banu beni seviyo falan dedi.ama henüz melihle banudan hesap sormadılar.

Amaaa ben hiç böyle hayal etmemitim yakalanmalarını, suç üstü olmalıydı, o sonradan görme, kendini beğenmiş Banu'nun yüz ifadesini çok merak ediyordum.

Aynen canım hep öyle hayal ediyordum hatta pelin denize yaptıklarını banuya yapabilecekmi diyee çok merak ediyordum doğrusu ama beklediğimden sakin karşıladı

Ya bu Melihle Pelin bilmiyo di mi Banu'nun aslında fakir kız olduğunu.
Hele Pelin bilmiyosa çok komik ya, insan en iyi arkadaşının evini, anasını danasını bi kere bile merak etmez mi yav.

hayatımda gördüğüm en saçma dizilerden bir tanesi...annem izliyor bende o izledikçe öğrendim kim kimdir,neler oluyor çok gülüyoruz saçmalıklara
denize,annesine,banuya,melihe,mehveşe sinir oluyorum.
mıy mıy denizle merti en gıcık çift ilan ediyorum dizi tarihindeki
yahu başroldeki bir karakter bu kadar sinir olur mu hareketleri,mimikleri
şu öldüğü sanılan adam geri dönmüş denizi ortadan kaldırsa süper olur

denizle mertin brbirlerine hitap şekilleride beni benden alıyor tekrar bana veriyor

mert denize ' tatalı cadı ' diyor
deniz de merta ' romantik serserim ' diyor

ıyyyy iğrenççççç içim kalkıyor onları gördükçe bukadar mı yeteneksiz olur başrol oyuncuları yaaaa..

Ayyy bende sinir oluyorum deniz birde 'yakışıklı ukalaaaa ' diyo ya sinir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…