Deniz Yıldızı Fox Tv

deniz e çok sinir oldum ya mert sana gitme diyor dinle işte burnun dikinine gidiyor...bide deniz kaşlarını çatıyor dudaklarını bi raip yapıyor ya sinir oluyorum

ya denize bende sinir oldum anlamadınmı melihin ne olduğunu ayrıca mert daha iyi tanır melihi mertin sözünü dinlemesi lazım.kötükedihüso

Denize gerçekten bazen gıcık oluyorum.Bazen ezik görünüyor.uyuşuk gibi bi tuhaf.

Melek gibi rüzgarı da çapkın bir role koymuşlar. ama gerçekten de rolünün hakkını veriyor.

denk geldikçe izliyorum..deniz çok tuhaf gerçekten..nerden bulurlar başrol için böyle kızları ...... ha unutma beni deki ilkay ha bu kız...

deniz e çok sinir oldum ya mert sana gitme diyor dinle işte burnun dikinine gidiyor...bide deniz kaşlarını çatıyor dudaklarını bi raip yapıyor ya sinir oluyorum

Aynen vallaha canim, 2 yasindaki cocuk gibi herseyi inat ugruna yapiyor. :mymeka:

Mehves te ozgur'u opunce nasil utandi yazik, bu ara banu neden trip atti bu konu hakkinda onu anlayamadim.

Aynen vallaha canim, 2 yasindaki cocuk gibi herseyi inat ugruna yapiyor. :mymeka:

Mehves te ozgur'u opunce nasil utandi yazik, bu ara banu neden trip atti bu konu hakkinda onu anlayamadim.

banu kıskandı özgürü eeee kaçan kovalanır misali :mymeka:

hayır bence banu özgür den hoşlanıyor ama kendisine itiraf edemiyor naniknanik

Bence yanlis yaptilar simdiden ip ucu vermeye calisiyorlar guya ama
ozgur daha yakisikli falan oldugunda banu ona birseyler hissetmeye baslamaliydi.
Biz zaten boyle olacagini tahmin ediyorduk ama simdiden ima etmeleri cok erken olmus bence.

ya akşam denize sinir oldum.kız tıp kazanmış ama salağın teki..yahu melihin önünde sen neden mertle kavga ediyorsunda melihi ve takımını sevindiriyorsun..yalnız kaldığında söylersin..gaza gelmem ayaklarınydaydı ama maaşallah gaza geldi..salak şey..ay birde gözlerini pörtlete pörtlete bakmıyormu?ooffffff

Ben dedim arkadaşlar, ha deniz ha unutma benideki ilkay ikisi de aynı (saflık konusunda...)

yani sevgilisinin tarafında olmalıydı

melih merte deniz için taş gibiydi diycek....deniz şimdi tutuştu mertle arası bozuluyor mertin peşinden koşuyor...şimdi geldi aklı başına...

deniz salak dik kafalı asabiyet işte
banu aslında daha güzel hepsinden
ablasıda çok tatlı ya

ben melihe bayılıyorum ya karakter nasıl olursa olsun bence cok hoş cocuk
rüzgar kende cok sverdim onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…