Deniz Yıldızı Fox Tv

büyük ihtimalle 5 eylülde başlayacakmış yine sinir küpü olucam ama yine de izliyom ya içlerinden en çok melihin konuşma tarzını özledim

Melihin ses tonu çok güzel melihi seviyorum
en çok üzüldüğüm tayfun du sanırım o komserin adı...
reis dizisine transfer olmuş çok üzgünüm

Ve kabus geri döndü
Annem içerde izliyor sesi geliyor , denizle mert ne gıcık ne itici bir çifttir , seslerini bile duymaya tahammül edemiyorum ıyyyyy

selam kızlarrrrr
gözümüz aydın mı desem bilemedim deniz yıldızımız gene başlamış ama ben daha izleyemedim çok üzgünüm
neler oldu bi anlatsanıza vurulan kimmiş yiğite ne oldu

Son düzenleme:
Geçen hafta başladı ama bana eski tadı vermedi yaaa.

Deniz aynı deniz bön bön bakıyo tam gaz.

Melihle banuyu özlemişim.

Eşimin tabiriyle "şu suna bi evlense de, rahatlasak" kız sürekli ağlıyo

Biraz ekşın gelmesi lazım. :47
:

Suna ile Volkan' ın düğünü Unutma Beni dizisindeki Şerif' in kafesinde oldu ama Şerif ortalarda yoktu
Birde Efsun Efe' yi parka getirdi çocuk salıncağa sığamadı Kazık kadar adama bebek muamelesi yaparlarsa olacağı bu

hahaha cnm harıkasın eve geldıgım de bazen rastlıyorum bu dızıye. su Efe'ye oyle bır gıcık oluyorum kı anlatamam.bu cocugu nerede bulmuslar cok mu aramıslar anlamıs degılım .bu kadar ıtıcı bır tıp olur ya. su agzını hıc acmadan konusması yokmu peltek peltek mıyavlıyor resmen .dedıgın gıbı kazık kadar cocugun bebek rolunu oynamasına hıc gerek yok hıc bır sevımlılıgı yok .bizim kuck Osman'a ozenıyordur bu ıtıcı velet emınım

Son düzenleme:
Hakikaten Deniz'e ne olmuş öyle ya. Takip etmiyorum da arada açıyorum televizyon seyrediyorsam değiştiriyorum dayanamayıp. Çoluk çocuk seyrediyor aslında öpüşüp koklaşma temalı olmasa daha iyi olabilir belki de.

noolmuş bu mal denize beeeeh dişilik hormonları tavan yapmış

bende izlemiyorum ama bugün özetine denk geldim denizle mert öpüşüyordu deniz iyiki doğdun aşkım dedi bitti.acep bugün birlikte oldular mı ??

noolmuş bu mal denize beeeeh dişilik hormonları tavan yapmış

bende izlemiyorum ama bugün özetine denk geldim denizle mert öpüşüyordu deniz iyiki doğdun aşkım dedi bitti.acep bugün birlikte oldular mı ??

birkerede oturup der çalıştığını görmedik nasıl kazandıysa tıp millet kıcını yırtıyo gene kazanamıyoo

haklısın yalnız şöyle bir durum var dizideki hiç bir tıp öğrencisi ders çalışmıyor ve her yıl sınıf geçiyorlar buda ilginç dimi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…