büyük ihtimalle 5 eylülde başlayacakmış yine sinir küpü olucam ama yine de izliyom ya içlerinden en çok melihin konuşma tarzını özledim
büyük ihtimalle 5 eylülde başlayacakmış yine sinir küpü olucam ama yine de izliyom ya içlerinden en çok melihin konuşma tarzını özledim
Suna ile Volkan' ın düğünü Unutma Beni dizisindeki Şerif' in kafesinde oldu ama Şerif ortalarda yoktu
Birde Efsun Efe' yi parka getirdi çocuk salıncağa sığamadıKazık kadar adama bebek muamelesi yaparlarsa olacağı bu
Birde Efsun Efe' yi parka getirdi çocuk salıncağa sığamadıKazık kadar adama bebek muamelesi yaparlarsa olacağı bu
kızlar bu banu hala daha ailesini tıpta okuyorum diye kandırıyormu?
hayır canım tıpta okumadığı ortaya çıktı sonra kız tıpı kazandı artık yalan söylemiyor.
Hakikaten Deniz'e ne olmuş öyle ya. Takip etmiyorum da arada açıyorum televizyon seyrediyorsam değiştiriyorum dayanamayıp. Çoluk çocuk seyrediyor aslında öpüşüp koklaşma temalı olmasa daha iyi olabilir belki de.
noolmuş bu mal denize beeeeh dişilik hormonları tavan yapmış
Hakikaten Deniz'e ne olmuş öyle ya. Takip etmiyorum da arada açıyorum televizyon seyrediyorsam değiştiriyorum dayanamayıp. Çoluk çocuk seyrediyor aslında öpüşüp koklaşma temalı olmasa daha iyi olabilir belki de.
noolmuş bu mal denize beeeeh dişilik hormonları tavan yapmış
birkerede oturup der çalıştığını görmedik nasıl kazandıysa tıp millet kıcını yırtıyo gene kazanamıyoo
hayır canım tıpta okumadığı ortaya çıktı sonra kız tıpı kazandı artık yalan söylemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?