Deniz Yıldızı Fox Tv

Bence BEHZAT Ç.ye bir haber versinler.Harun onların ağzını burnunu dağıtır ha

bu meryem bahri evliyken onunla beraber olmuş

e yiğit'in babasıyla da mı aynı durum var

deniz de kendi kaçamıyor,polis de bulamıyor
bari rıza baba'dan yardım isteselerdi ya o anında bulurdu

meryem bahri nişsanlıyken beraber olmuş evliyken değil gerçi farketmez ama

Bu diziyi hergün izliyorum hemde sinir ola ola hele o Deniz'e gıcıkmı gıcık oluyorum! O gözler o dudaklar o rol yapış!! Allah'ıımmm onu kim bulmuş yaa cok aramışlarmı Ama dizi sürükleyici bi dizi. Bayıyolar ve cok sacmalıklar var ama yinede insanın izleyesi geliyo En güzel rolnü yapan orda BANU.

sezon finali nasıldı kızlar kaçıncı bölüm tam olarak netten izleyim diyorum merak ettimde

daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama denizin annesi aşk tesadüfleri sever de oynamış şimdi filmi izlerken gördüm gayette normal bir tip:))demekki bu dizide oynayınca gıcık oluyoruz oyunculuklarına insanların:)))

Bende yeni izledim filmi gördüm orda :) hakkaten gayet normalmiş,demekki bu dizide böyle

Kızlar bu reis die yeni bir dizi başlamış bu geri z.... komser orada oynuyor o oyunculukla nasıl gelmiş atv ye kadar yahu

Kızlar bu reis die yeni bir dizi başlamış bu geri z.... komser orada oynuyor o oyunculukla nasıl gelmiş atv ye kadar yahu

bu komser daha öncede atv de yayınlanan kapalı çarşı dizisinde oynuyordu ilk değil yani atvden rol kapması:))

bu komser daha öncede atv de yayınlanan kapalı çarşı dizisinde oynuyordu ilk değil yani atvden rol kapması:))

aaa sahi doğru diosun ama deniz yıldızındaki kadar kötü diildi orda zaten arada görünüyodu ama o komser rolüyle çok komik yaa

büyük ihtimalle 5 eylülde başlayacakmış yine sinir küpü olucam ama yine de izliyom ya içlerinden en çok melihin konuşma tarzını özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…