Deniz Yıldızı Fox Tv

ben bu diziyi resmen deniz ve mert yüzünden sinir krizi geçirerek izliyorum
en sonunda dayanamayıp değiştiriyorum
nasıl aşık bunlar böyle ya cık cık sürekli sevgi sözcükleri hele mertin sürekli, denize çok güzel olduğunu söylemesi
bakışları filan
ay çok sıkıcılar yaa
hele şu deniz yok mu şu deniiizzz
ah şu kızı bi elime geçirsem Allahım evire çevire dövsemm
inanılmaz sinir oluyorum ben kıza ya , rol yapamıyor bikere hareketleri çok salak bence

Son düzenleme:
bende cogunlukla bu dızıyı o saate denk gelen tr gundemındekı sısrılmıs haberlerı ızlememek ıcın takılıyorum
bı ara guzeldı gecen yıl melıh ve ban askının gızlı saklı yasandıgı zamanlarda fılan ozaman mert le denzde ayrıydı
zevklı oluyordu ama bu sezon hem calısıp hemde bebı solunca cok sıkı takıp edemıyordum
gecen ı baktım hersey karısmıs dızı zevksız bısey olmus ıhh ıhh kadrdakı degısıklıklerı tutmadım dızyı bayalastırmıslar

Bende en çok Denize gıcık oluyorum kızı bi kaşık suda boğuveresim geliyo ne sinir bi tip yaa
Uzattıkça uzatıp cılkını çıkarıyolar pfff

Saçmalığın dibine vurdular iyice, annem yüzünden arada bakıyorum.
Hepsi tıp öğrencisi ama maşallah ders çalıştıkları derse girdikleri yok.
Bi katili aylarca polis yakalayamadı, yakaladığında elinden kaçırdı vs. vs.
Hele Deniz uyuzu hiç rol yapamıyor mıy mıy.

Çok takip edemesemde bu akşam neler oldugunu çok merak ediyorum izleyen varsa biraz özetleyebilirmi ?

resmen ağda gıbı uzttılar cılkını cıkardılarr:))bende denzıe uyuz olanlardanımm.hıc rol yapamıyoo tam gıcık yaa...ama banu cok guzel rol yapıyoo

MELİH in gercek hayattaki sevgılısı kım ya dizide de oynamıs bilen var mı???????yada oynuyor hala bılmıyorum:///

hayır cantuğun gerçek sevgilisi Nilperi Şahinkaya dır.hatta bir dönem dizide rol aldı.

cokk şaşırdımmm.. melihle mi berabermiş o kızzz

Nilperi güzel kız beğenirim ama melih ondan bin kat daha yakışıklı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…