Deniz Yıldızı Fox Tv

ay bu tayfun komisere koptum hissediyorum buralardalar dıyo ya
salak hislerine kaldı senın yıgıtı bulman
bıde o eve girisini gordunuz mu?
dangalak ya

Suna ya kızmıyorum haklı kızcagız mutlu olmak ıstıyor
ama onunda banunun evlenmesıne bu kadar sasırmasına sastım
ben evlenemıyorum banu evlenıyor dıyo

herkes ayrı bı komik bu dizide ya

yiğitin ağzından bal damlıyo valla."çok güzelsin deniz.ama keşke güzel olduğun kadar zeki de olsaydın"

yiğitin ağzından bal damlıyo valla."çok güzelsin deniz.ama keşke güzel olduğun kadar zeki de olsaydın"

birde yiğit denize hikaye anlatıyor ya uçurumun kenarında.'mehmet okuldan geldiğinde annesi yatıyordu babası onları terk ettiği için annesi üzüntüden balkondan düşmüştü' üzüntüden nasıl balkondan düşülüyor biri bana açıklayabilir mi???

tüh ya neler kaçırmışım izliyemedim

vallahi çok şey kaçırdın canım derdine yan sennn
bence vurulan deniz değil yiğit kendini vurmuş olabilir.
o gerizekalıda korkudan bayılmış olabilir.
Efe efe seni dövmek istiyorum yaaaa
oley şinamaya gidiczzzzz ablacımmm yuppiiiii

o efe denen çocukta bi tuhaflık var.üretim hatası ya.malzemeden çalmışlar.çocuk beyinsiz doğmuş

Valla annemle bende bu diziyi izlerken bazen çıldırma noktasına geliyoruz.
Denizin eline kaç kez fırsat geçiyor yiğitten kurtulmak için ama kız bön bön kalıyor olduğu yerde. Mesela uçurumda yiğit önde deniz arkada itiklese itikleyebilirdi ama deniz mal gibi bakıyor.
Polis yiğitin numarasını biliyor yiğitin telefonu 24 saat açık ama izleyip yerini tespit etmek akıllarına gelmiyor.
2 tane keskin nişancının yiğiti 10 mt mesafeden vuramamasınada diyecek lafım yok zaten.

o efe denen çocukta bi tuhaflık var.üretim hatası ya.malzemeden çalmışlar.çocuk beyinsiz doğmuş

koca götlü anti efeciyiz hepimiz yaa
ben denizin annesini önceden seviyordum ama ondanda nefret etmeye başladım
melihte banunun ailesine ne kadar sert davrandı öyle...
ozanda ilacı içtiği gibi bayıldı
yok o polisler vuramazlar karizma yaratmaya çalışıyo kel polis tip olsa gam yemicem gerizekalı herifpolislerin yüz karaları.yiğite direk sıkamıyolar bi tane arkadan dolanıpta sizce kim vuruldu.bence salak deniz korkudan bayıldı
ben en çok gerçekçi rol yapan ikbal ve volkanı beğeniyorummm
mertin babasına diyecek bişi bulamıyorum zaten.saf celoş

Eskiden dizi başlarken genel izleyici logosu vardı gecen gün gördüm yiğitin psikopat hareketlerinden dolayı + 7 olmuş.

efe gerçekten çok itici yapmacık ağlamaları yapmacık sevinmesi iğrenç ötesi

yiğidin psikopatlığı yüzünden kızım korkuyor "değitir anne , ben korktum" diyor halbuki önceden beraber izlerdik , jingle ı da hoşuna giderdi benim cadının :)
dizi giderek aptallıklar dizisine dönüşüyor, yiğidin defalarca kurtulması , bir türlü ölememesi vs vs... hele klasik ankara dizilerinde olan 5 dk lık bir olayı bütün bir haftaya yayma var ya beni bayıyor haftada bir izlesem bile hiç bir şey kaçırmamış oluyorum :)))
kavak yellerinden efe, unutulmazdan batu ve deniz yıldızından yiğit hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim sayenizde artık reenkarnasyona inanıyorum

bahrinin sahte doktor olmasından çok şüphe ediyorum.adamın hiç bişeyden anladığı yok.denizin annesi biraz uzanıcam kendimi iyi hissetmiyorum diyor kadını bir hastaneye götürüp gözlem altında tutmuyor sürekli iyimisin meryem diyip duruyor.yahu kadının kızı kaçırılmış adamın sorduğu soruya bak iyimisin meryem.sezon finalinde ne demeli bahri beye güya doktor diraksiyon başında rahatsızlanıyor yok bişeyim diyip araba kullanmaya devam ediyor.doktorsan eğer kendine teşhisini koyup arabayı hemen kenara çekmen gerekir. yok yok bu dizide herkes kendini süper kahraman sanıyor.bana bişey olmaz mantığıyla yaşıyorlar bende buna sinir oluyorummmmmm.

bu meryem bahri evliyken onunla beraber olmuş

e yiğit'in babasıyla da mı aynı durum var

deniz de kendi kaçamıyor,polis de bulamıyor
bari rıza baba'dan yardım isteselerdi ya o anında bulurdu

bu meryem bahri evliyken onunla beraber olmuş

e yiğit'in babasıyla da mı aynı durum var

deniz de kendi kaçamıyor,polis de bulamıyor
bari rıza baba'dan yardım isteselerdi ya o anında bulurdu

ahahaha ben de diziyi izlerken anneme hep söylüyorum "hele bi rıza babaya gitsinler bak gör o zaman yiğit anında yakalanırdı" diye
hayatımda gördüğüm en saçma en salak dizi ya.ama lanet olsun ki bağımlılık yapıyor izlemeden yapamıyorum.bakalım yeni sezonda napıcam izlicekmiyim ben de bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…