Deniz Yıldızı Fox Tv

Hazır herkesi öldürüveriyorken şu efe yide aradan çıkarsalar keşke

Sadece efeyi değil bütün dizi oyuncularını öldürseler keşke..
Ne gıcık bir dizidir , yemek yerken rast geliryorumda bazen , annemde merak ve sabırla izliyor beni deli ediyor..

hayatımda gördüğüm en saçma dizi .. 1 haftaya kadar hergün seyrediyordum. şuanda denk gelmemeye çalışıyorum. izlemek istemiyorum. önceden banu ile melih renk katıyordu onlarda sapıttı. bu dizinin yönetmeni nasıl bir hedef kitleye hitap ediyor çok çok merak ediyorum ve kitlenin içinde olmak istemiyorum :)))

al Deniz Yildizi`ni vur Unutma Beni`ye...uzattikca sacmaliyorlar.

iki dizide birbirinden saçma ALLAH aşkına kim seyrediyor anlamıyorum önceleri idare ederdi ama çok uzadı ve çoook sıkıcılar yayından kaldırılması için imza kampanyası falan yapalım diyorum

ben bayılıyorum bu diziye hiç kaçırmadan hergün izlerim ,,çok saçma geldiği doğru insanlara ama anlayanaaaaaa

Denizle mert öldümü?Denizdemi öldü kesin yani?
eee dün denk geldim herkes normal hayatına devam ediyordu?Zaman aşımımı oldu dizide?
Demir karateride mertten daha beter bence.rol yapamıyor ve çok itici.yakında yayından kalkar tahminen.eee denizlerin ev mehveşemi kaldı şimdi

hayır canım deniz yaşıyo henüz:44:galiba:44:heralde:44:sanırım:26:ya dünmüydü eveligünmü ben denizi ağlarken gördüm yani daha yatağa mahkum şimdilik....ama benim üzüldüğüm şey deniz yaşarsa ve mertin öldüğünü öğrenince napıcak off ya ne beter bi duygu,,bende eşimi okadar çok seviyorumkii.4yıl oldu ona hala aşığım.kendi açımdan düşündüm böyle bişey olsa gibisine off dayanamaz yıkılırdım yaşama küserdim,ama nereye kadarallahım ayırmasın yavrularımızıda eşlerimizide bizden

deniz öğrenmedimi daha mertin öldüğünü...bence bılıyor arada hayal goruyor mertın ona senı ölene kadar hıc bırakmıcam dedıgını hatırlıyor ve aglıyor...

banunun ablası hamıle mı degılmı bende onu anlamadımm???

mertin öldüğünü bencede biliyoo,,ve banunun ablasına gelincee,,hamile değil canım..ve kocasınada annesinede bunu söylediii...ve daha çocuk için zaman olduğunu söyledide kocasına kızmıştıııı

al Deniz Yildizi`ni vur Unutma Beni`ye...uzattikca sacmaliyorlar.

Aynen yaa saçmalamaya başladılar
Hemde acayip bazen yanlışlıkla foxu açıyorum
unutma beni varsa hemen değiştiriyorum
nedense nefret ettim bu sezon

deniz yıldızında acilen öldürülmesi gerekenler:
1. mehveş
2.efe
3.melih'in güdük nişanlısı
4.melih'in anası

ilgililere duyurulur..

deniz de ihayet diziden çıktı.annesinin yanına gitmiş sanırım.oh oh pek bir güzel oldu:)

Hazır herkesi öldürüveriyorken şu efe yide aradan çıkarsalar keşke

aynen saplık kadar oldu ama hala 3yaşında çocuk ağzıyla konuşup sevimlilik yapmaya çalışıyor :))

ohh hepimizin gözüaydınn:))))buzdolabı deniz nasıl oldu da merte verdi:))))şaşırdım:)))

bu yoruma koptum ben yaaa

diziye yeni katılan efsunun peşinde bir erkek var o kim onu çözemedim.hep tehdit ediyor zorla bişeyler yaptırıyor falan.bilen varsa açıklar mı lütfeen çok meraklardayım kızlar:)

diziye yeni katılan efsunun peşinde bir erkek var o kim onu çözemedim.hep tehdit ediyor zorla bişeyler yaptırıyor falan.bilen varsa açıklar mı lütfeen çok meraklardayım kızlar:)

aykuttan bahsediyosun sanırsam :)
efsun ablasını ameliyat ettirmek için onun parasını çalmış zamanında, bu da peşlerine düşmüştü, sonra parayı iade ettiler ama hala peşinde niye ben de bilmiyorum

efsunun adını yıldız falan koysalarmış keşke belki dizinin adına bi katkısı olurdu

evet aykut salağını sormuştum sağol.o ne itici tiptir öyle pelinde çok midesiz yazık sevgilisiz kalmamak için erkek keçiye bile aşık olucak nerdeyse.deniz çıktı sanırım diziden yerine efsunve süpersonic sevgilisi geldi.eskiden deniz ve merti izlemeye dayanamıyordum şimdi bunların aşkı öldürecek beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…