Deniz Yıldızı Fox Tv

evet çocugu olmuyordu dizi zaten arap saçı hiç şaşırmam aslında ama çok gülerim

dizi deniz yıldızı ama denizin d si kalmadı dizide o da saçma oldu hiç adı bile geçmiyor kızın ölmüş gibi en saçma dizilerden biri ama bağlımlıyık

Suna canla birlikte oldu mu ki? Kacırmadan izliyorum Diziden de oyunculardan da nefret ediyorum ama izlemeden de duramıyorum :)

Biz olmadı biliyoruz ama gidişat da Suna'nın hamile olduğu yönünde.Bir ara günahkarız diyip duruyorlardı.Bu konuyu çok çabuk kapattılar çünkü.Onların ilişkisi bir sezon götürürdü diziyi.Gerçi ben gazetede eleştiri aldıkları için kapattılar sanmıştım ama öyle değil bence.Hepimiz diziye gıcık olsak da izlemeden de duramıyoruz demekki:)

Deniz yıldızını izlemeye başladığımda yeni evliydim, bizim evin önünde cekiyorlardı, 2 yıl evli kaldım, boşandım, cocuğum olacak, yeniden evlenicem dizi hala aynı mantıkla devam ediyor

bence daa
ama günahkarız diye hani kardeşinin eşine aşık diye diyordu yaa :26:

Ama o zaman cidden seyini cıkarmışlardı Neyseki cabuk bitirdiler. Olan gül gibi mustafaya olacak cocuk varsa eğer

Deniz yıldızını izlemeye başladığımda yeni evliydim, bizim evin önünde cekiyorlardı, 2 yıl evli kaldım, boşandım, cocuğum olacak, yeniden evlenicem dizi hala aynı mantıkla devam ediyor

5 yıl olmus kiiiii

ahahaha

aboooww kan çıkar kız yada çocuğu mustafadan sanacaklar felan dizinin en masumane kızını bile ne hale soktular

bizde görmedik ama olmuşlar demek ki

bende öyle aynen deli oluyorum ama izliyorum

Bence de kan çıkar.Banu'nun ciyaklamaları yeni bitmişti kulaklarımıza yazık olacak.Mustafa intikam alır onlardan rahat durmaz.Çocuğu kullanıp birlikte olmaya bile razı edebilir Suna'yı ileride.

Son düzenleme:
dizi deniz yıldızı ama denizin d si kalmadı dizide o da saçma oldu hiç adı bile geçmiyor kızın ölmüş gibi en saçma dizilerden biri ama bağlımlıyık

evet ya çok saçma denız zaten bahrının sonradan cıkan kızıydı onu karısından saklamıstı sımdı esının kızını ögrenınce yapmadgnı bırakmadı bıde o tıpsız kadınla aldattı ya ona yanarım o neydı ya öyle

Bence de kan çıkar.Banu'nun ciyaklamaları yeni bitmişti kulaklarımıza yazık olacak.Mustafa intikam alır onlardan rahat durmaz.Çocuğu kullanıp birlikte olmaya bile razı edebilir Suna'yı ileride.

Zaten koskoca mustafa beyi evlenme meraklısı mecnuna cevirdiler simdi de sapık yapacaklar

Ama o zaman cidden seyini cıkarmışlardı Neyseki cabuk bitirdiler. Olan gül gibi mustafaya olacak cocuk varsa eğer
Mustafa gül mü?Dizinin kötü adamı o bence.Çok kötülükleri oldu herkese.Banu ve Melih'i bir güzel dövmüştü.Şimdi Mustafa amca diye peşinde dolanıyorlar.Normal hayatta bu mümkün mü.Değil ama takılmıyoruz işte.

banu ya uyuz oluyorum mustafa da bir tuhaf yaaa seni swvmiyor işte nedir bu benım olacaksın ayakları anlamış değilim bana da evlendikten sonra zorla birlikte olur gibi geliyor

aynen öyle bahride aynı hatayı yapmasına rağmen sanki o olaylar hiç olmamış gibi ikbalden ayrılması saçmaydı gerçi saçmalıklar saymakla bitmezde yıldıza da kıl oluyodum elifte tam bi saftı şimdi biraz düzeldi o yusufla ayşe aşık olacaklar 100 de 100

Ama sonra pişman olmuştu ya Ne bilim ya banuyla kıyaslayınca bile mustafa gül kalır yanı

Zaten koskoca mustafa beyi evlenme meraklısı mecnuna cevirdiler simdi de sapık yapacaklar

Sapık olur,katil olur,aşık olur hepsini bekliyorum bu senaristlerden:)Ben bir gün sinirlenip mail atmıştım yapım şirketine.Mantıklı yazın şu diziyi sinir hastası ettiniz beni diye.Haram zıkkım olsun bizden kazandığınız paralar diye de eklemiştim.

o değilde banu ozanla birlikteydi yaaa zamanında kardeşinin kayınpederi olan kişiyle şimdi suna evleniyor off çok saçmaa bernanın gözler ne öyle yaa

ay adra koptum ahahahahahahahahhahahaha ayyy karnım ağrıdı

hadi yaaaa iyi yapmışsınnn

senaristinde hiç mi mantık yok ben anlamadım ama baktı ki nasıl olsa izleniyo bu dizi

banu ya uyuz oluyorum mustafa da bir tuhaf yaaa seni swvmiyor işte nedir bu benım olacaksın ayakları anlamış değilim bana da evlendikten sonra zorla birlikte olur gibi geliyor

Banu paragöz gıcık birisi işte.Bakalım ileride bu mümkün.Şimdi hamile ellemez herhalde.

Ama sonra pişman olmuştu ya Ne bilim ya banuyla kıyaslayınca bile mustafa gül kalır yanı

Pişman olsa Suna'nın babasını dövdürmez.İşine gelmeyince çok kötü olabiliyor.Banu da ondan aşağı değil.Öyle kardeşim olsa saçını başını yolarım.

suna da çok saf beaa banu da para para diye ölecek

sabihanın abooowwwww demesine bayılıyorum

o değilde banu ozanla birlikteydi yaaa zamanında kardeşinin kayınpederi olan kişiyle şimdi suna evleniyor off çok saçmaa bernanın gözler ne öyle yaa

Berna tam deli.Kadın önce kötüydü,sonra melek oldu,şimdi de zırdeli.Kadın kişiliğini kaybedecek bunlar yüzünden.

ay adra koptum ahahahahahahahahhahahaha ayyy karnım ağrıdı

Yaptım valla.

ay suna hamil:104::104:e çıkarsa büyük vurgun olurrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…