evet çocugu olmuyordu dizi zaten arap saçı hiç şaşırmam aslında ama çok gülerim
Suna canla birlikte oldu mu ki? Kacırmadan izliyorumDiziden de oyunculardan da nefret ediyorum ama izlemeden de duramıyorum :)
Biz olmadı biliyoruz ama gidişat da Suna'nın hamile olduğu yönünde.Bir ara günahkarız diyip duruyorlardı.Bu konuyu çok çabuk kapattılar çünkü.Onların ilişkisi bir sezon götürürdü diziyi.Gerçi ben gazetede eleştiri aldıkları için kapattılar sanmıştım ama öyle değil bence.Hepimiz diziye gıcık olsak da izlemeden de duramıyoruz demekki:)
Biz olmadı biliyoruz ama gidişat da Suna'nın hamile olduğu yönünde.Bir ara günahkarız diyip duruyorlardı.Bu konuyu çok çabuk kapattılar çünkü.Onların ilişkisi bir sezon götürürdü diziyi.Gerçi ben gazetede eleştiri aldıkları için kapattılar sanmıştım ama öyle değil bence.Hepimiz diziye gıcık olsak da izlemeden de duramıyoruz demekki:)
Deniz yıldızını izlemeye başladığımda yeni evliydim, bizim evin önünde cekiyorlardı, 2 yıl evli kaldım, boşandım, cocuğum olacak, yeniden evlenicem dizi hala aynı mantıkla devam ediyor
ahahaha
aboooww kan çıkar kızyada çocuğu mustafadan sanacaklar felan dizinin en masumane kızını bile ne hale soktular
bizde görmedik ama olmuşlar demek ki
bende öyle aynen deli oluyorum ama izliyorum
dizi deniz yıldızı ama denizin d si kalmadı dizide o da saçma oldu hiç adı bile geçmiyor kızın ölmüş gibien saçma dizilerden biri ama bağlımlıyık
Bence de kan çıkar.Banu'nun ciyaklamaları yeni bitmişti kulaklarımıza yazık olacak. Mustafa intikam alır onlardan rahat durmaz.Çocuğu kullanıp birlikte olmaya bile razı edebilir Suna'yı ileride.
Mustafa gül mü?Ama o zaman cidden seyini cıkarmışlardıNeyseki cabuk bitirdiler. Olan gül gibi mustafaya olacak cocuk varsa eğer
banu ya uyuz oluyorumBence de kan çıkar.Banu'nun ciyaklamaları yeni bitmişti kulaklarımıza yazık olacak. Mustafa intikam alır onlardan rahat durmaz.Çocuğu kullanıp birlikte olmaya bile razı edebilir Suna'yı ileride.
evet ya çok saçma denız zaten bahrının sonradan cıkan kızıydı onu karısından saklamıstı sımdı esının kızını ögrenınce yapmadgnı bırakmadı bıde o tıpsız kadınla aldattı ya ona yanarım o neydı ya öyle
Mustafa gül mü?Dizinin kötü adamı o bence.Çok kötülükleri oldu herkese.Banu ve Melih'i bir güzel dövmüştü.Şimdi Mustafa amca diye peşinde dolanıyorlar.Normal hayatta bu mümkün mü.Değil ama takılmıyoruz işte.
Zaten koskoca mustafa beyi evlenme meraklısı mecnuna cevirdiler simdi de sapık yapacaklar
Mustafa gül mü?Dizinin kötü adamı o bence.Çok kötülükleri oldu herkese.Banu ve Melih'i bir güzel dövmüştü.Şimdi Mustafa amca diye peşinde dolanıyorlar.Normal hayatta bu mümkün mü.Değil ama takılmıyoruz işte.
Sapık olur,katil olur,aşık olur hepsini bekliyorum bu senaristlerden:)Ben bir gün sinirlenip mail atmıştım yapım şirketine.Mantıklı yazın şu diziyi sinir hastası ettiniz beni diye.Haram zıkkım olsun bizden kazandığınız paralar diye de eklemiştim.
Sapık olur,katil olur,aşık olur hepsini bekliyorum bu senaristlerden:)Ben bir gün sinirlenip mail atmıştım yapım şirketine.Mantıklı yazın şu diziyi sinir hastası ettiniz beni diye.Haram zıkkım olsun bizden kazandığınız paralar diye de eklemiştim.
banu ya uyuz oluyorummustafa da bir tuhaf yaaa seni swvmiyor işte nedir bu benım olacaksın ayakları anlamış değilim bana da evlendikten sonra zorla birlikte olur gibi geliyor
Ama sonra pişman olmuştu yaNe bilim ya banuyla kıyaslayınca bile mustafa gül kalır yanı
Banu paragöz gıcık birisi işte.Bakalım ileride bu mümkün.Şimdi hamile ellemez herhalde.
Pişman olsa Suna'nın babasını dövdürmez.İşine gelmeyince çok kötü olabiliyor.Banu da ondan aşağı değil.Öyle kardeşim olsa saçını başını yolarım.
o değilde banu ozanla birlikteydi yaaa zamanında kardeşinin kayınpederi olan kişiyle şimdi suna evleniyoroff çok saçmaa bernanın gözler ne öyle yaa
ay adra koptum ahahahahahahahahhahahaha ayyy karnım ağrıdı
Banu paragöz gıcık birisi işte.Bakalım ileride bu mümkün.Şimdi hamile ellemez herhalde.
Pişman olsa Suna'nın babasını dövdürmez.İşine gelmeyince çok kötü olabiliyor.Banu da ondan aşağı değil.Öyle kardeşim olsa saçını başını yolarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?