Deniz Yıldızı Fox Tv

hahahahahahaahhahaah ay eylul o diziyi sendemi izliyorsun ben hastasıyım
dün benım herifle buluştum izlemeyedims abah ilk işim açıp izlemek oldu

ahaahahahaha

ama şöyle bişey var 2 gün izlemesen pek bişey kaçırmıyosun ki

bir de bittiği yerdne başlamıyor

ahaahahahaha

ahaahahahahahahah kız sonra rüya gibi gösteriyorya işteeee
bende bernaya ayar oluyorum
melihin dişleri çürükmü ne

çok fena kız görgüsüz çok diyor ya kadına bisküvi almıştık getir de yiyelim

ayy sorma içimizde birikmiş

Görgüsüz,ne dediğini bilmeyen biri evet.Biraz da aç gözlü:)

Herkes seni bekliyormuş içindekileri dökmek için.

şimdi düşündümde film saçmalıkta bır numara çok ıtıcı hatta ızlerken ınsan sınır oluyor ama burda baya güldük aksam olsada ızlesem yaa

Son düzenleme:
Biliyorum cok sacma olacak ama sorayim OZel mesaj nasil gonderiliyor. Ozel mesaj gonder yerini bulamiyorum

Göndermek istediğiniz kişiyi bulup adınız üstüne tıklarsanız,altta özel mesaj gönder çıkar.

5 sene sonra ikbalın bir kızı olduğu ortaya nasıl çıkar yaa bi de bide esra nın başta melek gösterilip sonra konu kalmayınca birden psikopata dönüşmesiii
deniz yıldızı saçmalamasyon yıldızı
esrayı psikopat yaparlar bernayıda bi gün melek yaparlar

şimdi düşündümde film saçmalıkta bır numara çok ıtıcı hatta ızlerken ınsan sınır oluyor ama burda baya güldük aksam olsada ızlesem yaa

Aynen ya.Öyle böyle ama hepsini özlüyorum.

ahaahahahaha

Yok bence kaçırıyorsun.Öbür iki dizi çok gıcık.Haftada bir rastlıyorum hep aynı.Bunda kaçıyor bence.

Ben de Eylül yüzünden.Bir sürü işim var halbuki.
hiçte bile

ahaahahahahahahah kız sonra rüya gibi gösteriyorya işteeee
bende bernaya ayar oluyorum
melihin dişleri çürükmü ne
saçma ama rüya gibi bişeyler
yok tel var dişlerinde
Görgüsüz,ne dediğini bilmeyen biri evet.Biraz da aç gözlü:)

Herkes seni bekliyormuş içindekileri dökmek için.
aynen öyle açılışı yaptım
aynen öyle merak ediyorum bene hep
deniz yıldızı saçmalamasyon yıldızı
esrayı psikopat yaparlar bernayıda bi gün melek yaparlar

evett ahahaha

herkes birbiryle el değiştiriyor

hiçte bile

saçma ama rüya gibi bişeyler
yok tel var dişlerinde

aynen öyle açılışı yaptım

aynen öyle merak ediyorum bene hep

evett ahahaha

herkes birbiryle el değiştiriyor

film güzel olmasına güzel ama aşırı derecede saçmalıyorlar başlarda takip ediyordum ama şimdi izlemiyorumm
banu sunaya diyeceğine kendise bi baksa ama süper oynuyor bence oyunculuğu güzel
bahri denizi sakladı kendi yaptığına bişey demiyor kimsede çıkmadı sende aynısını yaptın diye

Gondermek istedigim kisiyi nasil bulup o anda nasil adimin ustune tiklayacagim ben gonderecegim kisinin isminin ustune tikliyorum profili cikiyor

Sağ üstte gelişmiş arama var.Oradan üyeyi arama kısmına yazıp bulabilirsiniz.Benin adımın üstüne tıklarsan altta özel mesaj yazar.Tek tıkla iki kere değil

Son düzenleme:
Yok bence kaçırıyorsun.Öbür iki dizi çok gıcık.Haftada bir rastlıyorum hep aynı.Bunda kaçıyor bence.

offf çok moralim bozuldu yaaa

ben bizim koridor da güvenliklerin durduğu oturduğu bir bar gibi bişey var işte nöbetleşe çalışıyorlar bir tane abla var aynı servisteyiz seviyorum konuşuyoruz arada falan işte o burda olduğu zaman bazen yanına giidiyorum ayakta duruyorum 5 dk falan sonra geçiyorum yerime bir kaç gündür de hiç gitmiyodum

bugün bir selam vereyim dedim orda dururken genel müd. yardımcısı geçerken bana baktı tip tip falan sonra odasına girdiğimde (evrak imzalatmak için ) bana :

seni bir daha orda görmiycem :18::18: bak ben bilgisayardan kameraları izliyorum dedi izlediğini biliyordum ama çok durmuyodum zaten öyle demesine çok canım skıldı yaa of

Son düzenleyen: Moderatör:

Aman canım boşver ya.Canı birine sataşmak istemiştir.Bugünkü fırçasını sana attı işte.Hem robot musun sen.Dolaşacaksın biraz da.Patron işte.

bir kaç dakikalığına nolcakki işini aksatmıyorsan

Aynen ya.Öyle böyle ama hepsini özlüyorum.

saçma ama ızlettırıyor valla kendını adamlar bu topıgı görse gülmekten ölürler heralde

aaa uzuldum canım sende deseydın keske bılıyorum x bey sorun nedır dıye yanlıs anlamıstır kesın ama ınsan öyle bır tepkıyle karsılastımı kötü oluyor
belkıde guvenlıklerın sana baktıgını görmustur ondan uyarmak ıstemıstır ay bılemedmkı bozma moralını:44:

Aman canım boşver ya.Canı birine sataşmak istemiştir.Bugünkü fırçasını sana attı işte.Hem robot musun sen.Dolaşacaksın biraz da.Patron işte.

bir kaç dakikalığına nolcakki işini aksatmıyorsan

bence biri şikayet etti :26:

evet işimi aksatmıyorum da ne biliyim bu aralar hiç ddurmuyodum ki zaten sinir oldum yaa çok moralim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…