hahahahahahaahhahaah ay eylul o diziyi sendemi izliyorsun ben hastasıyım
dün benım herifle buluştum izlemeyedims abah ilk işim açıp izlemek oldu
Saatlerdir dedikodu yapıyorum sizin yüzünüzden
ahaahahahaha
ama şöyle bişey var 2 gün izlemesen pek bişey kaçırmıyosun ki
bir de bittiği yerdne başlamıyor
çok fena kız görgüsüz çok diyor ya kadına bisküvi almıştık getir de yiyelim
ayy sorma içimizde birikmiş
Biliyorum cok sacma olacak ama sorayim OZel mesaj nasil gonderiliyor. Ozel mesaj gonder yerini bulamiyorum
deniz yıldızı saçmalamasyon yıldızı5 sene sonra ikbalın bir kızı olduğu ortaya nasıl çıkar yaabi de bide esra nın başta melek gösterilip sonra konu kalmayınca birden psikopata dönüşmesiii
şimdi düşündümde film saçmalıkta bır numara çok ıtıcı hatta ızlerken ınsan sınır oluyor ama burda baya güldük aksam olsada ızlesem yaa
ahaahahahaha
ama şöyle bişey var 2 gün izlemesen pek bişey kaçırmıyosun ki
bir de bittiği yerdne başlamıyor
hiçte bileBen de Eylül yüzünden.Bir sürü işim var halbuki.
saçma ama rüya gibi bişeyler
ahaahahahahahahah kız sonra rüya gibi gösteriyorya işteeee
bende bernaya ayar oluyorum
melihin dişleri çürükmü ne
aynen öyle açılışı yaptımGörgüsüz,ne dediğini bilmeyen biri evet.Biraz da aç gözlü:)
Herkes seni bekliyormuş içindekileri dökmek için.
aynen öyle merak ediyorum bene hepşimdi düşündümde film saçmalıkta bır numara çok ıtıcı hatta ızlerken ınsan sınır oluyor ama burda baya güldük aksam olsada ızlesem yaa
deniz yıldızı saçmalamasyon yıldızı
esrayı psikopat yaparlar bernayıda bi gün melek yaparlar
hiçte bile
saçma ama rüya gibi bişeyler
yok tel var dişlerinde
aynen öyle açılışı yaptım
aynen öyle merak ediyorum bene hep
evett ahahaha
herkes birbiryle el değiştiriyor
Göndermek istediğiniz kişiyi bulup adınız üstüne tıklarsanız,altta özel mesaj gönder çıkar.
Gondermek istedigim kisiyi nasil bulup o anda nasil adimin ustune tiklayacagim ben gonderecegim kisinin isminin ustune tikliyorum profili cikiyor
Yok bence kaçırıyorsun.Öbür iki dizi çok gıcık.Haftada bir rastlıyorum hep aynı.Bunda kaçıyor bence.
film güzel olmasına güzel ama aşırı derecede saçmalıyorlar başlarda takip ediyordum ama şimdi izlemiyorumm
banu sunaya diyeceğine kendise bi baksaama süper oynuyor bence oyunculuğu güzel
bahri denizi sakladı kendi yaptığına bişey demiyor kimsede çıkmadı sende aynısını yaptın diye
offf çok moralim bozuldu yaaa
ben bizim koridor da güvenliklerin durduğu oturduğu bir bar gibi bişey var işte nöbetleşe çalışıyorlar bir tane abla var aynı servisteyiz seviyorum konuşuyoruz arada falan işte o burda olduğu zaman bazen yanına giidiyorum ayakta duruyorum 5 dk falan sonra geçiyorum yerime bir kaç gündür de hiç gitmiyodum
bugün bir selam vereyim dedim orda dururken genel müd. yardımcısı geçerken bana baktı tip tip falan sonra odasına girdiğimde (evrak imzalatmak için ) bana :
seni bir daha orda görmiycem :18::18: bak ben bilgisayardan kameraları izliyorum dediizlediğini biliyordum ama çok durmuyodum zaten öyle demesine çok canım skıldı yaa of
bir kaç dakikalığına nolcakki işini aksatmıyorsanofff çok moralim bozuldu yaaa
ben bizim koridor da güvenliklerin durduğu oturduğu bir bar gibi bişey var işte nöbetleşe çalışıyorlar bir tane abla var aynı servisteyiz seviyorum konuşuyoruz arada falan işte o burda olduğu zaman bazen yanına giidiyorum ayakta duruyorum 5 dk falan sonra geçiyorum yerime bir kaç gündür de hiç gitmiyodum
bugün bir selam vereyim dedim orda dururken genel müd. yardımcısı geçerken bana baktı tip tip falan sonra odasına girdiğimde (evrak imzalatmak için ) bana :
seni bir daha orda görmiycem :18::18: bak ben bilgisayardan kameraları izliyorum dediizlediğini biliyordum ama çok durmuyodum zaten öyle demesine çok canım skıldı yaa of
Aynen ya.Öyle böyle ama hepsini özlüyorum.
offf çok moralim bozuldu yaaa
Aman canım boşver ya.Canı birine sataşmak istemiştir.Bugünkü fırçasını sana attı işte.Hem robot musun sen.Dolaşacaksın biraz da.Patron işte.
bir kaç dakikalığına nolcakki işini aksatmıyorsan
saçma ama ızlettırıyor valla kendını adamlar bu topıgı görse gülmekten ölürler heralde
aaa uzuldum canım sende deseydın keske bılıyorum x bey sorun nedır dıye yanlıs anlamıstır kesın ama ınsan öyle bır tepkıyle karsılastımı kötü oluyor
belkıde guvenlıklerın sana baktıgını görmustur ondan uyarmak ıstemıstır ay bılemedmkı bozma moralını:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?