Paralar götürsün onu.:111:Gül gibi Can'ın kıymetini bilemedi.suna da çok saf beaabanu da para para diye ölecek
sabihanın abooowwwww demesine bayılıyorum
Berna tam deli.Kadın önce kötüydü,sonra melek oldu,şimdi de zırdeli. Kadın kişiliğini kaybedecek bunlar yüzünden.
Yaptım valla.
O da dğru dövdürmüştü dimiPişman olsa Suna'nın babasını dövdürmez.İşine gelmeyince çok kötü olabiliyor.Banu da ondan aşağı değil.Öyle kardeşim olsa saçını başını yolarım.
Berna tam deli.Kadın önce kötüydü,sonra melek oldu,şimdi de zırdeli. Kadın kişiliğini kaybedecek bunlar yüzünden.
Yaptım valla.
Paralar götürsün onu.:111:Gül gibi Can'ın kıymetini bilemedi.
Bizimkiler Sabiha'yla Şükran'a sinir oluyor.Onlar da tam akıllı değil.
Sapık olur,katil olur,aşık olur hepsini bekliyorum bu senaristlerden:)Ben bir gün sinirlenip mail atmıştım yapım şirketine.Mantıklı yazın şu diziyi sinir hastası ettiniz beni diye.Haram zıkkım olsun bizden kazandığınız paralar diye de eklemiştim.
banu ya uyuz oluyorummustafa da bir tuhaf yaaa seni swvmiyor işte nedir bu benım olacaksın ayakları anlamış değilim bana da evlendikten sonra zorla birlikte olur gibi geliyor
aynen öyle bahride aynı hatayı yapmasına rağmen sanki o olaylar hiç olmamış gibi ikbalden ayrılması saçmaydı gerçi saçmalıklar saymakla bitmezdeyıldıza da kıl oluyodum elifte tam bi saftı şimdi biraz düzeldi o yusufla ayşe aşık olacaklar 100 de 100
o değilde banu ozanla birlikteydi yaaa zamanında kardeşinin kayınpederi olan kişiyle şimdi suna evleniyoroff çok saçmaa bernanın gözler ne öyle yaa
suna da çok saf beaabanu da para para diye ölecek
sabihanın abooowwwww demesine bayılıyorum
O da dğru dövdürmüştü dimi
Ben de su enginin anasıyla kücük erkek kardeşi icin bişiler mi yazsam. O cocuğa bakınca sinirlerim bozuluyo
ay suna hamil:104::104:e çıkarsa büyük vurgun olurrrrrr
Ben de su enginin anasıyla kücük erkek kardeşi icin bişiler mi yazsam. O cocuğa bakınca sinirlerim bozuluyo
ahahahah bendeon numara olmuş
ayyyyyy koptum yaaaaaaa yorumlara
Ben bir tek Kazım'a acırım.Çok iyi adam.
sesli güldüm
o küçük çocuk bence enginin öz kardeşi değil çünkü hiç sevmiyo o çocuğu engin :26: annesi evet çok uyuz ama enginde itici bir tip :120:
aynen delibaşbir de unutma beni deki oyuncuların bazıları da bu diziden geçti
ahahahah bende
evet öyle yazık :2::2: abooowww kazımığğğğmmmm diye taklidini çok yapıyorum sabihanın
Bence o onun oğlu cünkü dün bebeyi okula kaydettirirken oğlum dediAyyy cocuğu nerden buldularsa
şükran da sene olmuş m.ö 1800 hala dünürüm diyor üstündenn kaç kişi geçti
Unutma Beni,Beni Affet,Deniz yıldızı.Üç dizide de ölen,çıkan bu üçünden birine gidiyor.Evler,perdeler,koltuklar bile yer değiştiriyor.Devir ekonomi devri:)
Engin'in zaten o çocuk.Annesi esmerdi zaar.Ben de gıcık oluyor o çocuğa.Annesi de Unutma Ben'i dizisinden transfer buraya.Çok felfecir okuyor gözleri.At maili içini dök boşver.
aa evet var bi ayaklaro değilde efe yi görmüyo musun nasıl işse çocuk arada bir meydaneee çıkıyor uyuz bi tip
Unutma Beni,Beni Affet,Deniz yıldızı.Üç dizide de ölen,çıkan bu üçünden birine gidiyor.Evler,perdeler,koltuklar bile yer değiştiriyor.Devir ekonomi devri:)
Engin'in zaten o çocuk.Annesi esmerdi zaar.Ben de gıcık oluyor o çocuğa.Annesi de Unutma Ben'i dizisinden transfer buraya.Çok felfecir okuyor gözleri.At maili içini dök boşver.
ya o kazım sunayı severken gızımm yavruuuuuuuum sunaaaaaaam demıyormu ayar oluyormama o engının kucuk kardesını görunce bende bı tuhaf oluyorm o kızda acayıp saf ama anasının gözlerı ıyı dönuyor fırıl fırıl şamile verıcek
aa evet var bi ayaklaro değilde efe yi görmüyo musun nasıl işse çocuk arada bir meydaneee çıkıyor uyuz bi tip
Eskiler öyle naparsın.
Saatlerdir dedikodu yapıyorum sizin yüzünüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?