Deniz Yıldızı Fox Tv

suna da çok saf beaa banu da para para diye ölecek

sabihanın abooowwwww demesine bayılıyorum
Paralar götürsün onu.:111:Gül gibi Can'ın kıymetini bilemedi.

Bizimkiler Sabiha'yla Şükran'a sinir oluyor.Onlar da tam akıllı değil.

Son düzenleme:
Berna tam deli.Kadın önce kötüydü,sonra melek oldu,şimdi de zırdeli.Kadın kişiliğini kaybedecek bunlar yüzünden.

Yaptım valla.

aynen delibaş bir de unutma beni deki oyuncuların bazıları da bu diziden geçti

Pişman olsa Suna'nın babasını dövdürmez.İşine gelmeyince çok kötü olabiliyor.Banu da ondan aşağı değil.Öyle kardeşim olsa saçını başını yolarım.
O da dğru dövdürmüştü dimi
Berna tam deli.Kadın önce kötüydü,sonra melek oldu,şimdi de zırdeli.Kadın kişiliğini kaybedecek bunlar yüzünden.
Yaptım valla.

Ben de su enginin anasıyla kücük erkek kardeşi icin bişiler mi yazsam. O cocuğa bakınca sinirlerim bozuluyo

Paralar götürsün onu.:111:Gül gibi Can'ın kıymetini bilemedi.

Bizimkiler Sabiha'yla Şükran'a sinir oluyor.Onlar da tam akıllı değil.

avukat nasıl kandırmıştı bunu bu da inek gibi hemen arabayı almıştı

bencede niye yaaa sabiha komiktee şükran bir tuhaff

on numara olmuş

o değilde banu ozanla birlikteydi yaaa zamanında kardeşinin kayınpederi olan kişiyle şimdi suna evleniyor off çok saçmaa bernanın gözler ne öyle yaa

suna da çok saf beaa banu da para para diye ölecek

sabihanın abooowwwww demesine bayılıyorum

ayyyyyy koptum yaaaaaaa yorumlara

Ben de su enginin anasıyla kücük erkek kardeşi icin bişiler mi yazsam. O cocuğa bakınca sinirlerim bozuluyo

sesli güldüm

o küçük çocuk bence enginin öz kardeşi değil çünkü hiç sevmiyo o çocuğu engin :26: annesi evet çok uyuz ama enginde itici bir tip :120:

tekrearrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleyen: Moderatör:
şükran da sene olmuş m.ö 1800 hala dünürüm diyor üstündenn kaç kişi geçti

sesli güldüm

o küçük çocuk bence enginin öz kardeşi değil çünkü hiç sevmiyo o çocuğu engin :26: annesi evet çok uyuz ama enginde itici bir tip :120:

Bence o onun oğlu cünkü dün bebeyi okula kaydettirirken oğlum dedi Ayyy cocuğu nerden buldularsa

5 sene sonra ikbalın bir kızı olduğu ortaya nasıl çıkar yaa bi de bide esra nın başta melek gösterilip sonra konu kalmayınca birden psikopata dönüşmesiii

aynen delibaş bir de unutma beni deki oyuncuların bazıları da bu diziden geçti

Unutma Beni,Beni Affet,Deniz yıldızı.Üç dizide de ölen,çıkan bu üçünden birine gidiyor.Evler,perdeler,koltuklar bile yer değiştiriyor.Devir ekonomi devri:)

Engin'in zaten o çocuk.Annesi esmerdi zaar.Ben de gıcık oluyor o çocuğa.Annesi de Unutma Ben'i dizisinden transfer buraya.Çok felfecir okuyor gözleri.At maili içini dök boşver.

ahahahah bende

evet öyle yazık :2::2: abooowww kazımığğğğmmmm diye taklidini çok yapıyorum sabihanın

ya o kazım sunayı severken gızımm yavruuuuuuuum sunaaaaaaam demıyormu ayar oluyorm ama o engının kucuk kardesını görunce bende bı tuhaf oluyorm o kızda acayıp saf ama anasının gözlerı ıyı dönuyor fırıl fırıl şamile verıcek

Bence o onun oğlu cünkü dün bebeyi okula kaydettirirken oğlum dedi Ayyy cocuğu nerden buldularsa

aa evet var bi ayaklar o değilde efe yi görmüyo musun nasıl işse çocuk arada bir meydaneee çıkıyor uyuz bi tip

aa evet var bi ayaklar o değilde efe yi görmüyo musun nasıl işse çocuk arada bir meydaneee çıkıyor uyuz bi tip

Saatlerdir dedikodu yapıyorum sizin yüzünüzden

kızlarrr koptum yaaaaaaaaaa evet hastane bile hep aynı

vayy o zaman kimdenkine o çock eevet ya bi berna nın gözleri bii de o kadının
evet kazımda abartıyor bazen banu çok saygısız gerçek olsa öyle kızın kemiklerini eline verir bizim babalar

şamil şamil yandı kadın

hahahahahahaahhahaah ay eylul o diziyi sendemi izliyorsun ben hastasıyım
dün benım herifle buluştum izlemeyedims abah ilk işim açıp izlemek oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…