bence biri şikayet etti :26:
evet işimi aksatmıyorum da ne biliyim bu aralar hiç ddurmuyodum ki zaten sinir oldum yaa çok moralim bozuldu
saçma ama ızlettırıyor valla kendını adamlar bu topıgı görse gülmekten ölürler heralde
Seni çekemeyen varsa olabilir.:26:
O unutmuştur bile.Sen de unut boşver.Her söyleneni kafana takarsan hasta olursun.İşini yap geç.
bence biri şikayet etti :26:
evet işimi aksatmıyorum da ne biliyim bu aralar hiç ddurmuyodum ki zaten sinir oldum yaa çok moralim bozuldu
yok kız unutmaz o izler şimdi daha çok bakıyım uyardıgım halde duruyo mu gibisinden :26::26:
bilemiyorum ama odada bir şefte vardı rencide oldum
O varken dikkatli o bari.Şef önemli değil.O da kimbilir ne azarlar işitmiştir.
sağı solu belli olmazçok sert bırı degılse konus bence ben olsam konusurdm patronmla ınsanın moralı bozuluyor ya :78:
O varken dikkatli o bari.Şef önemli değil.O da kimbilir ne azarlar işitmiştir.
sağı solu belli olmazyok konuşamam da sinir oldugumla kaldım
olsun rencide oldummecburen artık
ben olsam vururdm cantayı kafasına benıımı gözetlıon derdımşaka bi yana tartısırdm kesın bi sorunmu var derdm ayıp etmiş bu patonlar hep böyle ya
olsun rencide oldummecburen artık
dün 1000.bölüm kutlandı dizinin içinde cok saçma bir biçimde uyarlanmıştı hiç şaşırmadık
mehveş dizi başladığında doğan çocuklar okula basladı diyo ohoo nerdeyse evlenecekler
suna hamile mi acaba dikkat cekmeye calıştılar dün
ya bu enginin annesi ne uyuz bir tip felfecir okuyor gözleri
evet ama deniz yıldızında mantıklı bir şey olsa daha çok şaşırırız bence
evet galiba hamile büyük vurgun olacak yazık olan mustafayla suna nın babasına olur kahrolurlar
off o kadını nerden bulmuşlar yaa hareketleri de çok tuhafikbal kaşlarını mı boyatmış ne olmuş kapkara o ne öyle
melihte ne korkak sünepe çıktı orda masaya yumruğunu vurup bitti bu iş diyemiyor mu :26: hangi çağdayız allah aşkına ne korkusu bu kadar bir kız için
banu kıskançlıktan kendini intihar edicek ahahaha :87::87::87:
suna nasıl hamile ya pardon canla birlikte oldumu o
biz görmeden işi pişirdiler galiba
evet ama deniz yıldızında mantıklı bir şey olsa daha çok şaşırırız bence
evet galiba hamile büyük vurgun olacak yazık olan mustafayla suna nın babasına olur kahrolurlar
off o kadını nerden bulmuşlar yaa hareketleri de çok tuhafikbal kaşlarını mı boyatmış ne olmuş kapkara o ne öyle
melihte ne korkak sünepe çıktı orda masaya yumruğunu vurup bitti bu iş diyemiyor mu :26: hangi çağdayız allah aşkına ne korkusu bu kadar bir kız için
banu kıskançlıktan kendini intihar edicek ahahaha :87::87::87:
evet esra tam psikopat cıktı ama melek gibi kızı bir anda ne hale getirdiler,melihle banu muma döndü
saçmalık diz boyu ama hala izliyoruz
Evet ahahaha
Yarin dugun gunu sunanin hamile oldugu ortaya cikcak bomba etkisi yaraticak fena olaylarrr varr
Suna kimden hamile?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?