- 7 Mart 2011
- 905
- 980
- 123
- Konu Sahibi sensizlink
-
Bende izmirliyim halk plajlarını asagilamissinizda sözde türkiyenin en modern insanlarinin gittiği çeşme aya yorgideki beachlerde afedersiniz ama kocasinin yanındaki kadının poposunu izliyorlar hemde büyük bi rahatlıkla bikini giyen kadin olarak söylüyorum bunları heryerde bikinili kadınlara bakiyorlar kim bakmiyor derse yalan söylerEgeliyim haliyle bol miktarda denize girdim daha bugüne kadar öyle aç bakış görmedim. Siz şu bedava halk plajına giderseniz iki karı kız keseyim mantalisinde abaza görürsünüz elbette.
Ama kaliteli bir plajda ve belde de yaşamazsınız.
Hiç öyle bir şey yaşamadım.
O ayılar kendi bakışlarına hakim olsun. Tahrik olmak isteyen sapık bir adam zaten komple kapansan ayağından tahrik olur. Damacanaya tecavüz edenler var.
Erkekler bakmayacak kusura bakmayın.
Hani cidden soruyorum,bi ihtimal olarak mı söylediniz yoksa,bi örnek olarak mı,anlayamadım şu cümleyi "onlar başkalarının karılarına pis gözle baktıkları için eşlerini kapatıyorlar" mantığıyla yaklaşsak...cümlesi?Onların önermelerine göre bizim eşlerimiz boynuzlu onlarınki inançlı.
Biz kalkıpta " onlar başkalarının karılarına pis gözle baktıkları için eşlerini kapatıyorlar" mantığıyla yaklaşsak direkt taşlanıyoruz dışlanıyoruz
Çok iyiymiş yahttp://dalida.com.tr/likrali-taytli-havuz-mayo-tesmay-216096-turkuaz-9720
Ben bu tarz bişi giyiniyorum inanılmaz rahat. Mayo bikini den çok daha rahat hemen de kuruyor
Ben zaten ilk yorumumda kapalı bir kadın haşemayla girerse kimse bakmaz dedim @Ori gogo
Ama normalde açık olan bir kadının sırf nişanlısı istedi diye tayt ve kısa kolluyla denize girmesini kınadım. Arkasındayım da.
Burada kapalı bir kadın nişanlım mayo giy dedi diye fikir sorsa nasıl tepki verirdiniz? Aynı şey bu durumda da geçerli. Ha açığı kapamak ha kapalıyı açmak aynı.
Mayolu bir kadınla evlenip az kapan diyen bir adamı kabul etmesi hoş değil.
Onlarda ayni islandigi zaman vucuduna yapisacak.Tayt diye hiç demedim fark etti iseniz.. Kapri tarzı şort diye konuştu kendisi..
Gecen yaz almistim hasema ayni bu tarz takim cok da guzel duruyordu dizlere kadar tayt ustu de tunik kisa kollu gogus bolgesinde sutyeni var siyah renk uc kisimlari da serabi renkte cok guzel 75 tlye almistim bu tarz hasemalardan alabilirsinMerhaba kızlar,
1 ay sonra düğünüm var Allah nasip ederse, sorum ise şu;
Nişanlım denizde yalnızca kapri tarzı diz kapaklarımda bir şort ve üstü tamamen kapalı sadece sıfır kollu olabilirmiş bir tşört giyebileceğimi söylüyor....
Tşört neyse kolay bulunur da, dediğim tarz naylon olan bildiğiniz önerebileceğiniz sitelerde şortlar var mı ??
Mağaza gezerek te baktım, netten de baktım şortlar hep çok kısa...
Dediği gibi birşey bulamadım .. bi denize girerken giyeceğime karışmadığı kalmıştı...
Ben başka bir açıdan bakacağım. Siz sanırım kapalı değilsiniz de zaten, sizin kendi giyiminiz nişanlınıza fazla kaçmış. Peki nişanlınız için neden giyiminize kadar değiştiriyorsunuz? Sizinle tanıştığında sizin tarzınızı görmedi mi bu adam? Siz neden bunu kabul ediyorsunuz? Başlığınızdan bundan memnun olmadığınızı da sezdim sanki..teşekkür ederim, ailemle gittiğim tatllerde istediğim gibi giyindiğim için hiç bilgim yoktu :)
Hani cidden soruyorum,bi ihtimal olarak mı söylediniz yoksa,bi örnek olarak mı,anlayamadım şu cümleyi "onlar başkalarının karılarına pis gözle baktıkları için eşlerini kapatıyorlar" mantığıyla yaklaşsak...cümlesi?
Bende izmirliyim halk plajlarını asagilamissinizda sözde türkiyenin en modern insanlarinin gittiği çeşme aya yorgideki beachlerde afedersiniz ama kocasinin yanındaki kadının poposunu izliyorlar hemde büyük bi rahatlıkla bikini giyen kadin olarak söylüyorum bunları heryerde bikinili kadınlara bakiyorlar kim bakmiyor derse yalan söyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?