Denize girerken giyebileceğim istediği gibi bir şey bulamadım ?

Bende izmirliyim halk plajlarını asagilamissinizda sözde türkiyenin en modern insanlarinin gittiği çeşme aya yorgideki beachlerde afedersiniz ama kocasinin yanındaki kadının poposunu izliyorlar hemde büyük bi rahatlıkla bikini giyen kadin olarak söylüyorum bunları heryerde bikinili kadınlara bakiyorlar kim bakmiyor derse yalan söyler

Hani cidden soruyorum,bi ihtimal olarak mı söylediniz yoksa,bi örnek olarak mı,anlayamadım şu cümleyi "onlar başkalarının karılarına pis gözle baktıkları için eşlerini kapatıyorlar" mantığıyla yaklaşsak...cümlesi?

Denize girerken giyebileceğim istediği/m gibi bir şey bulamadım ?

Istedigi gibi degil de istedigim gibi bi sey bulamadim deseydin farkli olurdu.

Ben de bikini giymiyorum artik. Elbise mayolardan giyiyorum ama sadece ben istedigim icin. Arada fark var. Taviz tavizi dogurur.

Son düzenleme:

+1
Karakterini adama göre eğip büken kadınlar var ama tersi yok. Bazı kadınlar o kadar evlilik meraklısı ki adam eğil ayağımı öp dese öpecekler.

Gecen yaz almistim hasema ayni bu tarz takim cok da guzel duruyordu dizlere kadar tayt ustu de tunik kisa kollu gogus bolgesinde sutyeni var siyah renk uc kisimlari da serabi renkte cok guzel 75 tlye almistim bu tarz hasemalardan alabilirsin

bana giysiyle gir denize deseydi esim ben o denize hic girmem daha iyi derdim..giysiler uste yapistigindan daha cok dkkat cekiyo bence.yarim hasemalar var sanirim onlardan gyseniz cok daha iyi..kumasindan dolayi daha derli toplu olur

Yanlıs anlaşılmak istemem ama ne gideceğinize neden nişanlıniz karar veriyor?siz bilmiyor musunuz sınırlarınızi?ne giyip giyemëyeceginizi. 4 yıl oldu evleneli eşime sadece fikir sorarım tişörtümë bluzuma Karışma hakkı olmamalı

teşekkür ederim, ailemle gittiğim tatllerde istediğim gibi giyindiğim için hiç bilgim yoktu :)
Ben başka bir açıdan bakacağım. Siz sanırım kapalı değilsiniz de zaten, sizin kendi giyiminiz nişanlınıza fazla kaçmış. Peki nişanlınız için neden giyiminize kadar değiştiriyorsunuz? Sizinle tanıştığında sizin tarzınızı görmedi mi bu adam? Siz neden bunu kabul ediyorsunuz? Başlığınızdan bundan memnun olmadığınızı da sezdim sanki..

Bu bir genelleme değil kör zihniyetlere göre söylenmiş bir söz. Ayrıca Kurduğum cümle bir örnek veya ihtimal değil, tamamen bakış açısı.

Ben de önceden etekli mayo giyerdim normalde de açık giyinen biri olmadığım için plajda bikiniyle dolaşmak benim için çıplak dolaşmaktan farksız çünkü alışık değilim.
Evlenince de biraz daha kapalı yarım haşema gibi olan mayo giymeye başladım zaten çok fazla denize girmem ama baya büyük bir mayo mağazasından almıştım. Sıfır kollu üstü altı da kapri ve gerçekten çok rahat geldi bana.
cangozum nickli arkadaşın attığı linktekiler de çok güzelmiş.

Ben de yorum yapayım buna aya yorgiye modern insanlar falan gitmiyor. Orda çok kız var düşürürsünüz bir iki tane mantığı yerleştiği için cebine üç kuruş koyan aya yorgide alıyor soluğu. Bakarlar orda normal, bir izmirli olarak bunu bilmeniz gerekmez miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…