- Konu Sahibi sensizlink
-
Bu zamana kadar hiç İslami otele gitmedim ama her gittiğim otelde tam tesettürlü haşema giydim. Kimsenin dalga geçer gibi baktığını da görmedim. Ha geçen olursa da ona ben güler geçerim.
Orasından burasından et fışkıran, bikini bölgesinin kıl kökü dahi belli olan ama buna rağmen ısrarla bikini giyenlerle ben dalga geçiyor muyum
Değil mi ama..
Herkes işine baksın, kim ne dilerse giysin aslında...
Bir arkadaş güzel demiş, en lüks yüzme bilmek, neyle olursa olsun.
Öyleyse elbette hoş değil.Burda Tayt tişört deniyor ama.hasema değil.bahsedilen
Bu zamana kadar hiç İslami otele gitmedim ama her gittiğim otelde tam tesettürlü haşema giydim. Kimsenin dalga geçer gibi baktığını da görmedim. Ha geçen olursa da ona ben güler geçerim.
Orasından burasından et fışkıran, bikini bölgesinin kıl kökü dahi belli olan ama buna rağmen ısrarla bikini giyenlerle ben dalga geçiyor muyum
Değil mi ama..
Herkes işine baksın, kim ne dilerse giysin aslında...
Bir arkadaş güzel demiş, en lüks yüzme bilmek, neyle olursa olsun.
Konu sahibi haşema modeli önerin dememiş yalnız!!
Siz direkt konuya haşemadan dalıp bikinilileri soktunuz yerin dibine.
Kendinize yapılmasını istemiyorsunuz hemen aslan kesiliyorsunuz ama bikini giyenleri bir çırpıda etleri fışkırmış kıl kökleri belli olan iğrenç yaratıklar olarak ilan ettiniz bu nasıl bir genelleme böyle ???
Bizim mantığımıza pesss ya hani.
Peki Sizin mantığınıza ne demeli??
Merhaba kızlar,
1 ay sonra düğünüm var Allah nasip ederse, sorum ise şu;
Nişanlım denizde yalnızca kapri tarzı diz kapaklarımda bir şort ve üstü tamamen kapalı sadece sıfır kollu olabilirmiş bir tşört giyebileceğimi söylüyor....
Tşört neyse kolay bulunur da, dediğim tarz naylon olan bildiğiniz önerebileceğiniz sitelerde şortlar var mı ??
Mağaza gezerek te baktım, netten de baktım şortlar hep çok kısa...
Dediği gibi birşey bulamadım .. bi denize girerken giyeceğime karışmadığı kalmıştı...
Bikini giyenleri değil, fiziği elvermediği halde bikini giyenleri kastetmişim de mi?Konu sahibi haşema modeli önerin dememiş yalnız!!
Siz direkt konuya haşemadan dalıp bikinilileri soktunuz yerin dibine.
Kendinize yapılmasını istemiyorsunuz hemen aslan kesiliyorsunuz ama bikini giyenleri bir çırpıda etleri fışkırmış kıl kökleri belli olan iğrenç yaratıklar olarak ilan ettiniz bu nasıl bir genelleme böyle ???
Bizim mantığımıza pesss ya hani.
Peki Sizin mantığınıza ne demeli??
Merhaba kızlar,
1 ay sonra düğünüm var Allah nasip ederse, sorum ise şu;
Nişanlım denizde yalnızca kapri tarzı diz kapaklarımda bir şort ve üstü tamamen kapalı sadece sıfır kollu olabilirmiş bir tşört giyebileceğimi söylüyor....
Tşört neyse kolay bulunur da, dediğim tarz naylon olan bildiğiniz önerebileceğiniz sitelerde şortlar var mı ??
Mağaza gezerek te baktım, netten de baktım şortlar hep çok kısa...
Dediği gibi birşey bulamadım .. bi denize girerken giyeceğime karışmadığı kalmıştı...
Buraya bir kadın konu açsaydı, kapalıyım ama eşim mayo giy diyor deseydi aynı kişiler neler neler derlerdi.
O zaman kılık kıyafetini kişiliğini değiştirmek oluyor da nedense kapanma olunca öyle olmuyor. Eşi tabii karışacak oluyor.
Eşi bikini giyen kadını teşhir ediyor iması dahi oldu üstelik ayıp cidden ama ne denir.
Bikini giyenleri değil, fiziği elvermediği halde bikini giyenleri kastetmişim de mi?
Hani boğum boğum et fışkırmasına rağmen..... İyi okuyun..
Tartışmaya gerek yok, aynı fikirdeyiz
Açmak derken, biraz açabilir misiniz?Bence bunun modern olup olmamakla alakası yok rahat hissetmek ile ilgili bişey. Açmak modernlik değildir.
Tabi ki kimse kimseyi ilgilendirmez, dalga geçmeye, gülmeye kimsenin hakkı yok. Herkes ne giymek istiyorsa onu giyer. Ama önemli olan, kişi bunu kendi hür iradesiyle mi yapıyor yoksa baskıyla mı? Konu sahibi, sırf nişanlısı istiyor diye arayışa girmiş. Bence tepkiler bu yüzden geldi.
Yoksa biri buraya, ben rahatsız oluyorum mayodan bikiniden, alternatif olarak ne giyebilirim dese kimse tepki vermezdi...
Bikini giyenleri değil, fiziği elvermediği halde bikini giyenleri kastetmişim de mi?
Hani boğum boğum et fışkırmasına rağmen..... İyi okuyun..
Tartışmaya gerek yok, aynı fikirdeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?