Denize girerken giyebileceğim istediği gibi bir şey bulamadım ?

Tabi ki kimse kimseyi ilgilendirmez, dalga geçmeye, gülmeye kimsenin hakkı yok. Herkes ne giymek istiyorsa onu giyer. Ama önemli olan, kişi bunu kendi hür iradesiyle mi yapıyor yoksa baskıyla mı? Konu sahibi, sırf nişanlısı istiyor diye arayışa girmiş. Bence tepkiler bu yüzden geldi.

Yoksa biri buraya, ben rahatsız oluyorum mayodan bikiniden, alternatif olarak ne giyebilirim dese kimse tepki vermezdi...

Burda Tayt tişört deniyor ama.hasema değil.bahsedilen

Balayındamı giyeceksin yani tayt tişört
Ailemle iken istediğim gibi giderdim tatilde istedgm gibi giyinirdim demişsin. Normalde Bikini giyen biri isen çok zorlanacaksın buna hazırlıklı ol.

Ayrıca tatil yerinde nişanlının bahsettiği gibi giyinenler üstsüz güneşlenenlerden daha fazla dikkat çekiyor.

Ben zaten ilk yorumumda kapalı bir kadın haşemayla girerse kimse bakmaz dedim Kitap kokusu
Ama normalde açık olan bir kadının sırf nişanlısı istedi diye tayt ve kısa kolluyla denize girmesini kınadım. Arkasındayım da.
Burada kapalı bir kadın nişanlım mayo giy dedi diye fikir sorsa nasıl tepki verirdiniz? Aynı şey bu durumda da geçerli. Ha açığı kapamak ha kapalıyı açmak aynı.
Mayolu bir kadınla evlenip az kapan diyen bir adamı kabul etmesi hoş değil.

Deniz'de öneriler tamam ama bu şekilde giyinirseniz deniz dışında da dikkat etmek lazım yani plaj dışında daha kapalı olmalısınız

Askılı şort vs olmaz gibi ya da mini şeyler

Konu sahibi haşema modeli önerin dememiş yalnız!!

Siz direkt konuya haşemadan dalıp bikinilileri soktunuz yerin dibine.
Kendinize yapılmasını istemiyorsunuz hemen aslan kesiliyorsunuz ama bikini giyenleri bir çırpıda etleri fışkırmış kıl kökleri belli olan iğrenç yaratıklar olarak ilan ettiniz bu nasıl bir genelleme böyle ???

Bizim mantığımıza pesss ya hani.
Peki Sizin mantığınıza ne demeli??

Buraya bir kadın konu açsaydı, kapalıyım ama eşim mayo giy diyor deseydi aynı kişiler neler neler derlerdi.
O zaman kılık kıyafetini kişiliğini değiştirmek oluyor da nedense kapanma olunca öyle olmuyor. Eşi tabii karışacak oluyor.
Eşi bikini giyen kadını teşhir ediyor iması dahi oldu üstelik ayıp cidden ama ne denir.

neyle gırecegıne karısıyorsa denize falan girme gıtmeyın. sonucta bikini giyenler olacak, nişanlın seyretsın onları. sonucta o zihniyete sahip olan birinin oraya da gıtmemesı gerek bence.
giyeceksın kapriyi tşörtü daha cok bellı olacak bazı bölgelerın.

...... olabilirmis ne demek yaa, o olmadan once sen ne yapiyordun acaba, Allah ta evleniyorsun kocan oluyorda denize girerken ne giyecegini soyluyor yoksa senin eksik aklin ne bilecekti dimi nasil giyinecegini.

Bikini giyenleri değil, fiziği elvermediği halde bikini giyenleri kastetmişim de mi?
Hani boğum boğum et fışkırmasına rağmen..... İyi okuyun..
Tartışmaya gerek yok, aynı fikirdeyiz

Artik mayo kumasindan her turlu kapali mayolar var online ara kesin bulursun hatta hernagi bir mayo satan ortamala bir dukkana (marka yerlere degil yani) gir orda da bulursun.

http://urun.n11.com/kapali-yari-kap...uz-mayo-216408-acik-lacivert-adasea-P58142007

Onların önermelerine göre bizim eşlerimiz boynuzlu onlarınki inançlı.
Biz kalkıpta " onlar başkalarının karılarına pis gözle baktıkları için eşlerini kapatıyorlar" mantığıyla yaklaşsak direkt taşlanıyoruz dışlanıyoruz

uzun sort tisortle olmaz ya uste yapısıyor cok kotu gorunuyor hasema giy daha iyi..

Bikini giyenleri değil, fiziği elvermediği halde bikini giyenleri kastetmişim de mi?

Arada şöyle bir fark var. O şişman ve yağlı kadın kendi keyfi istediği için giyiyor onu. Bakmazsınız olur biter kendi tasarrufu o.
Ama eşi istedi diye bekarken giydiklerini komple değiştiren bir kadında aynı özgür irade yoktur.
İkisi çok farklı örnekler

Aynen katiliyorum ben o yuzden kizdim zaten yoksa farkli kapali mayolarinda olmasini cok mantikli ve iyi karsiliyorum kapali olmayan ama yinede bikini giymek istemeyen kadinlar icin etekli sortlu alternatiflerin olmasi onlarinde denize girme ozgurlugunun olmasi cok iyi bence, ama burda zavalli kazcagiz oyle bir yazmis ki sanki babasinda yada ogretmeninden ev odevi almis gibi, soyle olmasi gerekiyormus boyle olabilirmis falan cok sinir oldum yani

Evet bütün kadınlar da victoria secret mankeniydi zaten, bi insan bikiniyi kendini teşhir etmek için giymez amaca hizmet etsin diye giyer. Deniz sonuçta tatil yani herkes dilediğini giymekte yapmakta özgür. 80 kilo olan kadın bikini Giyemez diye bi yasak mı var da ben bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…