- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.155
- 298
- Konu Sahibi sensizlink
-
Konu dışı ama, profil fotoğrafınızdaki kadın müthiş.Açmak derken, biraz açabilir misiniz?
Onların önermelerine göre bizim eşlerimiz boynuzlu onlarınki inançlı.
Biz kalkıpta " onlar başkalarının karılarına pis gözle baktıkları için eşlerini kapatıyorlar" mantığıyla yaklaşsak direkt taşlanıyoruz dışlanıyoruz
Ben de hasetle bakıyorum kendisineKonu dışı ama, profil fotoğrafınızdaki kadın müthiş.
Ortam da öyle, ne güzel yoga, pilates vs. yapılır :)
Ben minimum iz için giyiyorum mesela bana baksınlar diye değil. Sonra bir yere gitsen azıcık açık yakalı bir bluz giysen askı izleri falan pek hoş durmuyor.
Zayıf bir insan da değilim balık etliyim ama umurumda mı değil? Rahatsız olanlar bir zahmet bakmayacak. İnsanlar hakkımda konuşuyor diye kendime bir sürü ip izi desen izi çıkaramam.
Bende nefret ediyorum o izlerden hatta straplez giyiyorum boynuma iz yapmasın diye ki nişanlımda sevmiyor o izleri ben güneşlenmeye yatıyım arkamı açıyor iz olmasın diye.
Ki nişanlım öyle ortamda da büyümemiş etrafında bikini giyen kuzeni kardeşi akrabası da hiç yoktur. Bikini ilk bende gördü fakat yadırgamadı Bu tamamen zihniyetle alakalı. "dervişin fikri neyse zikri de o dur" misali işte.
Benim eşimde muhafazakar bir aileden ama kendini geliştirmiş bir insan. Yetiştiğin yer değil kendini yetiştirmen önemli işte.
O straplezlerden giyiyorum ben de büyük rahatlık cidden.
Aynen katiliyorum ben o yuzden kizdim zaten yoksa farkli kapali mayolarinda olmasini cok mantikli ve iyi karsiliyorum kapali olmayan ama yinede bikini giymek istemeyen kadinlar icin etekli sortlu alternatiflerin olmasi onlarinde denize girme ozgurlugunun olmasi cok iyi bence, ama burda zavalli kazcagiz oyle bir yazmis ki sanki babasinda yada ogretmeninden ev odevi almis gibi, soyle olmasi gerekiyormus boyle olabilirmis falan cok sinir oldum yani
Anladığım kadarıyla normalde bikini mayo giyiyormuşsun zor gelmicekti tshirtle yüzmekbenim eşimde şort giymemi istiyor ama minicikte olsa olur taktığı slip mayo şekli o benimde hoşuma gitmiyor zaten ya etekli mayo yada şortlu mayo giyiyorum
Bu kadar üstünde söz hakkı verme dicem de ayrıldığınızda attığın msjları görünce vazgeçtim
Evet bütün kadınlar da victoria secret mankeniydi zaten, bi insan bikiniyi kendini teşhir etmek için giymez amaca hizmet etsin diye giyer. Deniz sonuçta tatil yani herkes dilediğini giymekte yapmakta özgür. 80 kilo olan kadın bikini Giyemez diye bi yasak mı var da ben bilmiyorum.
Tayt diye hiç demedim fark etti iseniz.. Kapri tarzı şort diye konuştu kendisi..Tayt bedeninizi sarınca daha çok dikkat çekici olacak bunu düşünmedi mi acaba çok kıymetli nişanlınız.
Sana kesinlikle katiliyorum kimsenin ne giydigine lutfen karisma curretinde bulunmasin kimse, ister kilolu olur ister manken gibi ister mayo goyer ister bikini , hosuna gitmezse bakmazsin gozunu cevirirsin, insanlar tatilde nasil rahat ediyorlarsa o sekilde giyinirler. Bikiniyi dusunulenin aksine vucudunu teshir etmek amacli degil rahat ettigi icin giyen kadinlarda var o yuzden kimse sacmalamasin yani, yok kilolu giyemezmis yok etleri fiskiriyormus bu sekilci kafadan cikin artik biraz kurtulun.
Dikkat çektigini düşünmüyorum çeker bile farklılıktan dolayidir. Milletin aç ve sapık bakislarindan daha iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?