Denize girerken giyebileceğim istediği gibi bir şey bulamadım ?

Ben minimum iz için giyiyorum mesela bana baksınlar diye değil. Sonra bir yere gitsen azıcık açık yakalı bir bluz giysen askı izleri falan pek hoş durmuyor.
Zayıf bir insan da değilim balık etliyim ama umurumda mı değil? Rahatsız olanlar bir zahmet bakmayacak. İnsanlar hakkımda konuşuyor diye kendime bir sürü ip izi desen izi çıkaramam.

Konu dışı ama, profil fotoğrafınızdaki kadın müthiş.
Ortam da öyle, ne güzel yoga, pilates vs. yapılır :)
Ben de hasetle bakıyorum kendisine
Pilates yaptığım dönem koymuştum zaten ama ara ara yapsam da şimdi nanay
Hop konuya dönelim Tariflere göre değil kendi hür iradene göre giyin konu sahibi, buna aklın erer eminim...

Bende nefret ediyorum o izlerden hatta straplez giyiyorum boynuma iz yapmasın diye ki nişanlımda sevmiyor o izleri ben güneşlenmeye yatıyım arkamı açıyor iz olmasın diye.

Ayrıca nişanlım öyle ortamda da büyümemiş etrafında bikini giyen kuzeni kardeşi akrabası da hiç yoktur. Bikini ilk bende gördü fakat yadırgamadı Bu tamamen zihniyetle alakalı. "dervişin fikri neyse zikri de o dur" misali işte.

Benim eşimde muhafazakar bir aileden ama kendini geliştirmiş bir insan. Yetiştiğin yer değil kendini yetiştirmen önemli işte.
O straplezlerden giyiyorum ben de büyük rahatlık cidden.

Aynen bence de...

Nasıl yani.. Mesajlar derken nesi varmış ?

Sana kesinlikle katiliyorum kimsenin ne giydigine lutfen karisma curretinde bulunmasin kimse, ister kilolu olur ister manken gibi ister mayo goyer ister bikini , hosuna gitmezse bakmazsin gozunu cevirirsin, insanlar tatilde nasil rahat ediyorlarsa o sekilde giyinirler. Bikiniyi dusunulenin aksine vucudunu teshir etmek amacli degil rahat ettigi icin giyen kadinlarda var o yuzden kimse sacmalamasin yani, yok kilolu giyemezmis yok etleri fiskiriyormus bu sekilci kafadan cikin artik biraz kurtulun.

Sanki bütün erkekler adonisli kas yığını. Hepsi göbeklerini fışkırtıp şortlarıyla geziyor kimse cıkcıklamıyor da kadın olunca yağı fışkıran şişko teşhirciler oluyoruz.
Bunu diyen bir de hemcinsimiz yani

öyle haşema çok gördüm ben diz kağagına kadar tayt gibi, üstü de kolsuz veya yarım kollu, rahat da görünüyorlardı.

İyi de öyle girince daha kötü ki, her tarafı daha çok belli oluyor insanın. Daha dikkat çekici bir görüntü. Plajda mayolu ya da bikinili insanlar hiç dikkat çekmez genelde (medeni bir halk için konuşuyorum) çünkü herkes bunlardan giyer. Siz farklı bişeyler giyerek bariz dikkat çekeceksiniz. Neyse, umarım her şeye bu kadar karışmıyordur. Dediğin tarzda giysiye hiç rastlamadım, rastlarsam yazarım. Kolay gelsin.

Dikkat çektigini düşünmüyorum çeker bile farklılıktan dolayidir. Milletin aç ve sapık bakislarindan daha iyidir

Sizi her şeyinizle kabul edecek olan bir adam olmalıydı nişanlınız.
Elbette bazı ufak tefek şeylerde insan tolere eder, atıyorum çok derin yırtmaçlı bir elbise ya da mini etek giymeyebilir ama bu istek bence çok aşırı.
Umarım mutlu olursunuz.

Dikkat çektigini düşünmüyorum çeker bile farklılıktan dolayidir. Milletin aç ve sapık bakislarindan daha iyidir

Egeliyim haliyle bol miktarda denize girdim daha bugüne kadar öyle aç bakış görmedim. Siz şu bedava halk plajına giderseniz iki karı kız keseyim mantalisinde abaza görürsünüz elbette.
Ama kaliteli bir plajda ve belde de yaşamazsınız.
Hiç öyle bir şey yaşamadım.
O ayılar kendi bakışlarına hakim olsun. Tahrik olmak isteyen sapık bir adam zaten komple kapansan ayağından tahrik olur. Damacanaya tecavüz edenler var.
Erkekler bakmayacak kusura bakmayın.

Tesettürlu kıyafet sitelerinde var bu istediğiniz kıyafet tarzı mayolardan daha doğrusu onlara hasema deniyor galiba arkadaşım almış kumaşı falan çık güzel mayo kumaşı bildigin site adı vermek yasak olmasaydı isim verirdim ama tesettür kıyafet satan bir kaç site var zaten mesela bende bikini giymeyi sevmiyorum mayo mayokini etekli yada şortlu mayolarla daha rahat ediyorum sonuçta seçim meselesi

Tisortle denize girmeyin ya ne guzel kapali mayolar var alin yarim kollu bir mayo ustune de diz boyu şort giyin defacto colins gibi magazalarda bile var deniz sortlari, olmadi erkek reyonlarina bakin oralarda da kadinlara uygun sortlar oluyor. Ne giyerseniz giyin ama plaj giysisi olsun normal tisort vs cok kötü gorunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…