Teşekkür ederim canım ama ben hiç iradeli değilim dün mesela akşama kadar çok iyiydi 7 den sonra birşey yemiyecektim saat 10 da oğlum patlamış mısır yiyordu bir tabak yedim sonra tabiki pişman oldum ama ne fayda inşallah kendimi tutmayı öğreneceğim bakalım bugün nasıl geçecek herkese kolay gelsin az kalorili günler
Afiyet olsun canım. Süper menü:13:30.04.12
sabah
yarım çavdar elmeği
bir çay kaşığı reçel
süt
10.00
meyve suyu
öğlen
ıspanak(tavuklu)
Afiyet olsun canım. Süper menü:13:
Aman canım azıcık reçelden ne olacak çok takılma buna tatlım:13::13:saol tatlımpek süper değil malesef o recel olmadı ama baska bir sey yoktu vakit de yokdu bir daha olmycak..
Aman canım azıcık reçelden ne olacak çok takılma buna tatlım:13::13:
Haklısın tabiki canım ama buna takılıp da moral bozamamak lazım ben öyle yapıyorum da ondan dedimevet yani o kadarcık şeyden ne olur ama ondan az bunda az ı ıyapmamk lazım
Haklısın tabiki canım ama buna takılıp da moral bozamamak lazım ben öyle yapıyorum da ondan dedim
Çok haklısın canım bir daha öyle bir hatayı asla yapmamyok yok moral bozmak yok sen de öyle tartıda gördüğünü begenmeyip moral bozma faaliyetinde bulunmaama kilo verince de şımarıp kendini yemekle ödülledirme sakınn
5 dakikacık ama çok güzelmiş yahu buuuu
5 dakikacık ama çok güzelmiş yahu buuuu
Mojito Club da kutlıcazdeğil mi ya sıkılmadan yaparsın hatta 2 defa yap 10dk ayırsak yeter
akşama nereye gideceksin bakiim?
Mojito Club da kutlıcazBir kaç kadeh alkol alırım ayrıca herhalde
Aynen canım.yarın yeni bir sayfa lazımm sana
Aynen canım.bu sene benim senem ortak ne yeni sayfalar açıcam ben dahaaa
Şimdi hazırlandım tatlım bende yaaa bunun düz siyahını çektim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?