- 28 Mayıs 2021
- 1.831
- 813
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
23 Kasımda düzce depremini yaşadık evlerimiz yıkılmadı ama birkaç gün göçebe gibi yaşadık memlekete gidip geri dönmemek istedim evimden soğudum hala girmek istemiyorum eşim depremde üstüme kapanmış biter bitmez fırlamıştık ama o psikolojiyle ben eşimi suçluyordum içten içe onun yüzünden buraya geldim diye çünkü evlenip geldim oysaki aramızda bir sıkıntı yok deprem yüzünden sağlıklı düşünemiyorsun biraz zaman geçtikçe anlıyorsun siz de bu dönemde karar vermeyin birbirinize zaman verin o ara tartışma gerginlik olabiliyor sizi en iyi ben anlıyorum ama biraz zamana ihtiyacınız var ben eşimi bırakıp ailemin yanına gitmedim ya burda ona bişey olursa diye öleceksek beraber ölelim dedim rabbim yardımcınız olsun beraber olursanız herşeyi aşarsınız ailesini duymayın eşinize destek olun
Yeni
Konu SahibiHayallerdeyim
Favorilere Ekle
Eşimin ailesi muhtemelen 1 2 hafta sonra gel diyecek ,Ya da eşim gelip götürme isteyecektir ben de hiç gitmek istemiyorum açıkçası ailesinin yanına eşimle wpte yazışıyororuz aradı, açmadım .sizce nasıl bir tavır alayım ben gitmeyi düşünmüyorum simdil8k eşimin ailesin yanına .Zaten abimin eşinin doğumuna gideceğiz annemle