- 28 Mayıs 2021
- 1.831
- 815
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
Ailemin yanına geldim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün bir arkadaş öğretmenlerle ilgili çıkarım yapmıştı, doğru mu acep?Memlekete g3l3cegim zaman soruyorlar ben de 26 yaşında öğretmenim ben de açıklayınca kötü oluyorum
Evet onu bende anlayamadım gezip ne yapacaklardı ki?Enkaz gezme nedir anlayamadım, turistik gezi mi yapıyor bu insanlar![]()
Var öyle bir istatistiki veri ben hatırlıyorum da kaynak bulabilirsem yollarım, psikolojik ve şiddet mağduru kadınlar arasında öğretmenler ilk sıradaydı.Dün bir arkadaş öğretmenlerle ilgili çıkarım yapmıştı, doğru mu acep?(ben de öğretmenim bu arada, vardır bunun da sosyolojik bir açıklaması sanki).
Memleket sevdamısı olan harap olmuş şehirden gitmek istemeyen eşiniz olabilir mi? Ailesini bırakmaz istemez bak onu anlarım, o durumda da birlikte gitmeyi teklif edebilirdi.
Eşiniz de ailesi de saygı duymuyor sanki size, bana biri böyle stresli bi durumda laf sokacak da.. ne anladım ben bu evlilikten..
+1Enkaz gezme nedir anlayamadım, turistik gezi mi yapıyor bu insanlar![]()
Var öyle bir istatistiki veri ben hatırlıyorum da kaynak bulabilirsem yollarım, psikolojik ve şiddet mağduru kadınlar arasında öğretmenler ilk sıradaydı.
bu bana gezme derdi gibi gelmedi ihtiyaçları varmış almak zorunda kalmışlar ne yapsınlar siz yine ailenizin yanına gidinBen depremden çıktım Antakyadaydik onların 2.evi ıskenderunda zaten biz depremden sonra baktık eşimle. 2.gün kaynanam kardeşi ve eşimle ıskenderuna evlerine baktık iyiydi önemli olan eşyaları aldık hala enkaz gezme derdindeydilerben de yavaş yavaş eve kötü dedim.kaynanam burda bizim geçmişimiz var dedi eşimde azarladı sürekli