Deprem şoku ardından eşimin davranişları ayrilacagim galiba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buzluktakiler çürüyüp dolap eskimesin diye girdik zaten eve onlar tek gitmesin diye ben de düşündüğüm için gittim gittigim için de suçlandım açıkçası

Aynen öyle elimiz boş gitmeyelim diyorum ihtiyac sahiplerine veririz diyorum umursamazlar

Dün bir arkadaş öğretmenlerle ilgili çıkarım yapmıştı, doğru mu acep? 🙄🙃 (ben de öğretmenim bu arada, vardır bunun da sosyolojik bir açıklaması sanki).
Memleket sevdamısı olan harap olmuş şehirden gitmek istemeyen eşiniz olabilir mi? Ailesini bırakmaz istemez bak onu anlarım, o durumda da birlikte gitmeyi teklif edebilirdi.
Eşiniz de ailesi de saygı duymuyor sanki size, bana biri böyle stresli bi durumda laf sokacak da.. ne anladım ben bu evlilikten..
Evet ben yapmıştım. Bir konunun altında. Öğretmenler/memurlar böyle sorunlu, toksik adamları hayatlarına çekiyorlar. Belki diğer kadınlar da öyledir ama seslerini çıkarmıyorlar demiştim:)

Kendi ailenizin ynainda kalin , bu sasraici olaydna sonra olmaniz gereken yer orasi zaten ananiza gitmek icin kv den mi izin alacaksiniz .keske sanami sorucam sen mi dogurdun beni o dogurdu deseydiniz

Evet ben yapmıştım. Bir konunun altında. Öğretmenler/memurlar böyle sorunlu, toksik adamları hayatlarına çekiyorlar. Belki diğer kadınlar da öyledir ama seslerini çıkarmıyorlar demiştim:)
Bence öğretmenler kocalarına öğrenciye yaklaşır gibi yaklaşıyor
Ben onu egitirim ben hayatına dokunurum mantığı ile
benim görümcem öğretmen ve kocası leş egitilmiyor

Bence öğretmenler kocalarına öğrenciye yaklaşır gibi yaklaşıyor
Ben onu egitirim ben hayatına dokunurum mantığı ile
benim görümcem öğretmen ve kocası leş egitilmiyor
O kadınların genel psikolojisi. Çoğu kadın, ben onu düzeltirim, eğitim, evlenince değişir kafasıyla hareket ediyorlar. Annelik içgüdüsü ve bilinçaltından kaynaklı.

Bilmiyorum ne yapacağım hiç arayıp sormadı ben de onu aramıyorum bu evliliğin devamını göremiyorum artik

Bence avukat, mühendis ve doktor olanların eşleri arasında da sıkıntılı tipler var ama bu meslek grupları daha kolay boşanıyor. Devlette olup, bu kadar sıkıntı çeken kadınları anlamıyorum. Özel sektör gibi işten çıkarılma korkusu yok, daha küçük ve ucuz güzel şehirlerde yaşama şansları var vs vs...

Emin olun nişanlıyken de böyleydi. Bazı şeyleri yeni yeni görüyorsunuz sadece
Kesinlikle... Görmek isteyen görüyor, konu sahibi görmek istememiş. Eşim sevgiliyken neyse o, hatta bazı huyları daha beter. Allah'tan ben arsız oldum hakkından geliyorum; oda biraz daha aile babası moduna geçti yuvarlanıp gidiyoruz.

Kötü gününüzde nasıl destek olduğunu göstermiş size..Enkaz gezmek ne demek ya..İnsanlara yardım etmek için çaba harcamak değil de annesini enkaz gezdirme peşine düşmüş eşiniz.Gercek bir erkek!

Bence avukat, mühendis ve doktor olanların eşleri arasında da sıkıntılı tipler var ama bu meslek grupları daha kolay boşanıyor. Devlette olup, bu kadar sıkıntı çeken kadınları anlamıyorum. Özel sektör gibi işten çıkarılma korkusu yok, daha küçük ve ucuz güzel şehirlerde yaşama şansları var vs vs...
Biraz duygusal boşluk, sevgi açlığı, yaş ilerlemesi, toplum baskısı, evlenme isteği etkili hep. Bende de vardı, Allah’tan gözüm açıldı son dakikada da, şutladım.

Ş
Kesinlikle... Görmek isteyen görüyor, konu sahibi görmek istememiş. Eşim sevgiliyken neyse o, hatta bazı huyları daha beter. Allah'tan ben arsız oldum hakkından geliyorum; oda biraz daha aile babası moduna geçti yuvarlanıp gidiyoruz.
Ben tahammül edemedim daha fazla valla. Evlenmeden önce yol verdim. Çekilecek, değişecek gibi değildi.

Bu arada doktor erkeklerin çoğu biraz daha sessiz, sakin, çekingen, muhafazakar ev kadınlarını tercih ediyorlar. Görücü usulü ile evleniyorlar. O yüzden kadınlar çok sesini çıkaramıyor. Maalesef bir tanesi de dayımın kızı…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X