- Konu Sahibi Quennhazel
-
keşke depresyon bu kadar kolay girilen bir şey olsa :)Merhaba hanımlar
Eski konumu belki hatırlayanlar vardır.Fazla büyük olmayan bir yerden iş teklifi almıştım.Şartlar kafama yattığı için ve bu devirde iş sıkıntısı olduğu için kabul ettim.Nedense içimde bir burukluk var.Arkadaşımla konuştum sakin bir yerse sıkılırsın diyor.Bir yandan da sakin olması iyi diye düşünüyorum ben.Karışan eden olmaz işimi yapar otururum.sonuçta işe eğlenmeye gitmiyoruz ama iş ortamı da önemli.Bilemedim sizce can sıkacak birşey mi bu? ben mi abartıp bunalıyorum.Lütfen moral verin
İş ortamı bakımından arkadaşım sıkılırsın orda kimse yok tarzında konuştu acaba öyle olur mu diye düşündümCovid döneminde iş bulmuşsunuz. Bence çok şanslısınız. Canınızı sıkacak bir şey göremedim yazdığınızdan.
Öyle oluyor sanırım bir de epeydir evdeydim ondan sanırım ama bir yerden başlamam gerekkeşke depresyon bu kadar kolay girilen bir şey olsa :)
pandemi döneminde bir iş bulmuşsunuz,hele ki sessiz sakin bir işmiş. bence bu dönemde bulunmaz bir nimet. kafanızı dinlemeye bakın,daha sonra bu sakinliği ararsınız çünkü :)
can sıkacak bir şey değil bu konu,siz biraz kendi kendinizi demoralize ediyorsunuz gibi geldi bana.
Arkadaşınız demorilize ediyor kk teselli veriyor..arkadaşlığınızı ben olsam gözden geçiririm..İş ortamı bakımından arkadaşım sıkılırsın orda kimse yok tarzında konuştu acaba öyle olur mu diye düşündüm
kesinlikle öyle, bakın bu durumu fırsata çevirin bence.Öyle oluyor sanırım bir de epeydir evdeydim ondan sanırım ama bir yerden başlamam gerek
Bende 2 ay önce böyle bir iş buldum oh be dedim odada tekim kimse yok iste pek yok. Evet bazen sıkılıyorum hatta genelde ama haber bakiom dizi bakiom buraya giriyorum bakıyorum gün gitmiş. Oturduğum yerden para alıyorum. Evde olsam ne olacak yine sklcam ve parasız kalcam. Arkadaşına soyle bence çok kıskanmasın seni. Ekmeğine bak canmMerhaba hanımlar
Eski konumu belki hatırlayanlar vardır.Fazla büyük olmayan bir yerden iş teklifi almıştım.Şartlar kafama yattığı için ve bu devirde iş sıkıntısı olduğu için kabul ettim.Nedense içimde bir burukluk var.Arkadaşımla konuştum sakin bir yerse sıkılırsın diyor.Bir yandan da sakin olması iyi diye düşünüyorum ben.Karışan eden olmaz işimi yapar otururum.sonuçta işe eğlenmeye gitmiyoruz ama iş ortamı da önemli.Bilemedim sizce can sıkacak birşey mi bu? ben mi abartıp bunalıyorum.Lütfen moral verin
Öyle yapacağım umarım herşey güzel olurBende 2 ay önce böyle bir iş buldum oh be dedim odada tekim kimse yok iste pek yok. Evet bazen sıkılıyorum hatta genelde ama haber bakiom dizi bakiom buraya giriyorum bakıyorum gün gitmiş. Oturduğum yerden para alıyorum. Evde olsam ne olacak yine sklcam ve parasız kalcam. Arkadaşına soyle bence çok kıskanmasın seni. Ekmeğine bak canm
Bende öyle yaparım diye düşünüyorum işleri düzene oturttuktan sonra daha da rahat olurkesinlikle öyle, bakın bu durumu fırsata çevirin bence.
ben mesela kitap okumaya bayılırım ama totom sağ olsun çalışmaktan anca yer gördüğü için,nöbetten çıkınca da yatağa yığıldığım için hiç okuyamıyorum son aylarda... azıcık sakin olsa işim,çok güzel kitaplar almıştım halbuki
okumak istediğim yabancı yayınlar,kitaplar var. ama zaman bulamıyorum. cilt bakımı yapmak istiyorum detaylıca,ama işte zaman kalmıyor araştırmaya.
eğer sizin de bu tarz öğrenim,hobi vb hedefleriniz varsa yapmaya çalışın, sonra yoğunlaşınca inanın arayacaksınız bu zamanları :)
İnşallah alışma sürecim de çabuk geçerSıkılmanın karşılığında para kazanacaksın.
Bazıları yorulmanın karşılığında kazanıyorken hem de.
Saçma konuşmuş arkadaşın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?