Depresif ruh hallerim ve yeni bir iş 🤷‍♀️

Quennhazel

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Mart 2008
1.504
En iyi cevaplar
1
2.127
658
Adana
Merhaba hanımlar
Eski konumu belki hatırlayanlar vardır.Fazla büyük olmayan bir yerden iş teklifi almıştım.Şartlar kafama yattığı için ve bu devirde iş sıkıntısı olduğu için kabul ettim.Nedense içimde bir burukluk var.Arkadaşımla konuştum sakin bir yerse sıkılırsın diyor.Bir yandan da sakin olması iyi diye düşünüyorum ben.Karışan eden olmaz işimi yapar otururum.sonuçta işe eğlenmeye gitmiyoruz ama iş ortamı da önemli.Bilemedim sizce can sıkacak birşey mi bu? ben mi abartıp bunalıyorum.Lütfen moral verin

Merhaba hanımlar
Eski konumu belki hatırlayanlar vardır.Fazla büyük olmayan bir yerden iş teklifi almıştım.Şartlar kafama yattığı için ve bu devirde iş sıkıntısı olduğu için kabul ettim.Nedense içimde bir burukluk var.Arkadaşımla konuştum sakin bir yerse sıkılırsın diyor.Bir yandan da sakin olması iyi diye düşünüyorum ben.Karışan eden olmaz işimi yapar otururum.sonuçta işe eğlenmeye gitmiyoruz ama iş ortamı da önemli.Bilemedim sizce can sıkacak birşey mi bu? ben mi abartıp bunalıyorum.Lütfen moral verin
keşke depresyon bu kadar kolay girilen bir şey olsa :)

pandemi döneminde bir iş bulmuşsunuz,hele ki sessiz sakin bir işmiş. bence bu dönemde bulunmaz bir nimet. kafanızı dinlemeye bakın,daha sonra bu sakinliği ararsınız çünkü :)

can sıkacak bir şey değil bu konu,siz biraz kendi kendinizi demoralize ediyorsunuz gibi geldi bana.

keşke depresyon bu kadar kolay girilen bir şey olsa :)

pandemi döneminde bir iş bulmuşsunuz,hele ki sessiz sakin bir işmiş. bence bu dönemde bulunmaz bir nimet. kafanızı dinlemeye bakın,daha sonra bu sakinliği ararsınız çünkü :)

can sıkacak bir şey değil bu konu,siz biraz kendi kendinizi demoralize ediyorsunuz gibi geldi bana.
Öyle oluyor sanırım bir de epeydir evdeydim ondan sanırım ama bir yerden başlamam gerek

Öyle oluyor sanırım bir de epeydir evdeydim ondan sanırım ama bir yerden başlamam gerek
kesinlikle öyle, bakın bu durumu fırsata çevirin bence.

ben mesela kitap okumaya bayılırım ama totom sağ olsun çalışmaktan anca yer gördüğü için,nöbetten çıkınca da yatağa yığıldığım için hiç okuyamıyorum son aylarda... azıcık sakin olsa işim,çok güzel kitaplar almıştım halbuki :işsiz:

okumak istediğim yabancı yayınlar,kitaplar var. ama zaman bulamıyorum. cilt bakımı yapmak istiyorum detaylıca,ama işte zaman kalmıyor araştırmaya.

eğer sizin de bu tarz öğrenim,hobi vb hedefleriniz varsa yapmaya çalışın, sonra yoğunlaşınca inanın arayacaksınız bu zamanları :)

sizin iş ortamından beklentiniz nedir ?
diğer konunuzdan hatırladığım kadarıyla kalabalık ve muhabbet edebilmek önemsediğiniz şeyler.

Merhaba hanımlar
Bende 2 ay önce böyle bir iş buldum oh be dedim odada tekim kimse yok iste pek yok. Evet bazen sıkılıyorum hatta genelde ama haber bakiom dizi bakiom buraya giriyorum bakıyorum gün gitmiş. Oturduğum yerden para alıyorum. Evde olsam ne olacak yine sklcam ve parasız kalcam. Arkadaşına soyle bence çok kıskanmasın seni. Ekmeğine bak canm

Bende 2 ay önce böyle bir iş buldum oh be dedim odada tekim kimse yok iste pek yok. Evet bazen sıkılıyorum hatta genelde ama haber bakiom dizi bakiom buraya giriyorum bakıyorum gün gitmiş. Oturduğum yerden para alıyorum. Evde olsam ne olacak yine sklcam ve parasız kalcam. Arkadaşına soyle bence çok kıskanmasın seni. Ekmeğine bak canm
Öyle yapacağım umarım herşey güzel olur

kesinlikle öyle, bakın bu durumu fırsata çevirin bence.

ben mesela kitap okumaya bayılırım ama totom sağ olsun çalışmaktan anca yer gördüğü için,nöbetten çıkınca da yatağa yığıldığım için hiç okuyamıyorum son aylarda... azıcık sakin olsa işim,çok güzel kitaplar almıştım halbuki :işsiz:

okumak istediğim yabancı yayınlar,kitaplar var. ama zaman bulamıyorum. cilt bakımı yapmak istiyorum detaylıca,ama işte zaman kalmıyor araştırmaya.

eğer sizin de bu tarz öğrenim,hobi vb hedefleriniz varsa yapmaya çalışın, sonra yoğunlaşınca inanın arayacaksınız bu zamanları :)
Bende öyle yaparım diye düşünüyorum işleri düzene oturttuktan sonra daha da rahat olur

Ne alakası var anlayamadım. İş arasında halay çeken yerler felan mı var yoksa okey felan mı atılıyor? Yemek zamanı eglencenize bakın baska zamanda isinize.. yani çünkü sakin yerler daha cok tercih edilir..

ben gideceğim bir yer olsa inşallah benim işimi yapan tek ben olurum orda diye dua ederim, tamamen kendi başıma hareket edip, gereksiz sohbetlere girmemek için, millet sakin işi beğenmiyor.
arkadaşlar insanların geneli çok da gerekli varlıklar değil, iyi bir iki dost, aile, toplamda 15-20 kişi yani şu hayatta değerli, konuşmaya, sevmeye değer, ortalama bir insansanız. ya da benim karşıma çıkanlar genelde çok da super tipler değildi, bilmiyorum.

20 kişilik vardiyada tek bayan benim.
Yemekhane ci bayanı saymaz isek...
İşim hareketli, ortamım güzel...
İnan muhabbet edecek bir bayan arkadaş olsa iyi olurdu hiç demedim...
Sakin olan yerler bana göre değil, ama iş yoğunsa zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın.
Şu dönemde iş bulmuşsun, bence şanslısın...
Hayırlı olsun...

Denemeden bilemezsin. Denerkende şans ver. Kendine bir süre tanı. Olmadı dişini sıkar hazır işin varken başka iş arayışına girersin.

Yoğun tempo çalışmaya alıştıysanız sakin yerde sıkılırsınız tabi. Ve kafanıza göre kimse yoksa iki laf edecek bu da sizi sıkar. Ama alışırsınız. Yoğun olmak sıkıcı olmaz ama stresli olur ve bu daha beterdir. Çalıştığınız sakin yerde en azından internette rahatça zaman geçirebilir ve hatta belki kitap bile okuyabilirsiniz. Fırsata çevirmenizi öneririm.

Back
X