Depresyon, hayatin anlamsizligi, ölme istegi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konussaniz barışma olmaz mı? Belki o da aynı durumdadır. Oda size gelmek istiyordur.gexmiste ne yaşadığınızı bilmiyorum ama kurtarilamaz mi acaba

Ben de böyleyim. Günlerdir ağlayamıyordum artık ağlayıp rahatlayayım diye dua ediyordum. Bugün iş yerimde çok ağladım rahatladım diyemem ama. Çünkü hiçbir şey değişmeyecek hissini atamıyorum. Şu an şu şehirde benden başka tek olan arkadaşım kalmadı benim de. Az önce bir tanesi ile karşılaştım bana sen de gel bile demedi. Üstelik flörtümle ortak arkadaş olan kız bu. Flörtüm varken iyiydi her şey. Bir anda yalnız kaldım. Geçen pazar akşam için çıkabilirşz demesine rağmen dönmedi bugün onun konusunu da açmadı.
Her anlamda yalnız hissediyorum. Artık çıkış yolu da bulamıyorum.

Acılar da gelip geçici...Benim bir oglum var ve onu hayat boyu koruyup kollayacagim bundan eminim fakat bir tek konuda onu koruyamayacagim o da aşk acısı.Ask acısı zordur ,çok zordur, en zorudur bana göre o nedenle sizi anlayabiliyorum fakat tecrübelerimden biliyorum ki geçiyor her insanın basına gelebilecek cok güçlü bir acı ama geciyor.Bol bol film izleyin okuyabiliyorsanız eger mevlana okuyun bana cok iyi geliyordu mevlana.Pencereden denize bakmayı zorlada olsa yapın izlemek denizi huzur verecektir.Aklima gelen bunlar gececek üstesinden geleceksiniz.Müzik dinlemeyi siir dinlemeyi okumayı ihmal etmeyin.

Çok üzüldüm canım ya herşey gönlünce olsun umarım en kısa zamanda

Uzmandan yardm aldnz mı

Konussaniz barışma olmaz mı? Belki o da aynı durumdadır. Oda size gelmek istiyordur.gexmiste ne yaşadığınızı bilmiyorum ama kurtarilamaz mi acaba
5yillik iliskimi demiyorum sonrasinda gorustugum kisiye asik oldum. Suan hala konusuyoruz zaten ama flort ediyoduk o flort etme bitti hep o yazardi gunaydin bulusmak isterdk artik bunlari kesti ben yaziyorum simdi o eski guzel sozleri imalari etmiyor. Yani zatem acilmamistik flort ediyoduk barisalim gibi bir sey diyemem keske sevgili olmus olsaydik konusurdum

Benim de arkadaslarim hep gittiler calismaya okumaya. Bu derdimi de bilen bitanesi var en yakinim o da simdi memleketinde yaz tatilinde. Ama ben kimseyi degil o'nu istiyodum o varken boyle degildim

Sarkilarda o var cok hareketli remix parcada bile aglayabiliyorum. Muzigi degil sozleri dinliyorum aci veriyor. Bir daha onu gorememeyi dusunmek bana ait olamayacagini dusunmek cok zor. Hic boyle olmamistim insallah gecer

Aklima yazın ortasında kışlık kazakla okula gidişim geldi. Böyle ruh halleri bambaşka birşey. Depresyona bir günde girmediniz ve bir günde çıkmazsiniz. Lütfen profesyonel destek alin. Ve elinizden geldiği kadar kendinize iyi davranın.

Cok tesekkur ederim en ihtiyacim olan sey suan bana dua tesekkur ederim. Belki benim kendim icin ettigim degil ama sjzin bana ettikleriniz kabul olur sagolun

Evet bende surekli uyumak istiyorum uyandigim esnada telefona bakiyorum mesaj var mi-yok hemen uyuyum ki beklemiyim diyorum tum gun boyle. Allahim cok zor

Onla tekrar olmaz mi ki.bi arasaniz onu

Bende bugun sweatshirtumu dolmusta birakmisim az once farkettim yemek de yemiyorum zaten. Destek almak istiyorum ama ilac kullanmak istemiyorum onun yuzunden ilaca baslamak istemiyorum sonrasinda birakmak zor olabilir diye

Onla tekrar olmaz mi ki.bi arasaniz onu
Hep gunaydin mesajlari atardi sabahin 7sinde 8indi uyanir uyanmaz. Tum gun de konusurduk bir kere de basbasa bulustuk bu surecte 1ay surdu oncesinde arkadastik 1yildir. Acilamadik birbirimize. Kanka falan degildik ama normal grup icerisinde gorusurduk. Hep o pesimden kostu ben o donem yeni ayrildigim icin kafam karisikti ustune dusmedim. Keske o zamana donebilsek bende ona karsilik verirdim. Simdi de ben istiyorum o yazmiyor. Ben yaziyorum 2gundur ama 1 hafta hic konusmadik. Simdiyse de o eski duygusallik kalmamis aramizda farkindayim olmayacak

Bende de öyle sanki ölünce bütün dertlerim bitecek gibi geliyo
Benim dusuncem soyle artik; yasarken ne verseler de beni mutlu etmez para pul mal mulk hicbir seyi istemiyorum. Bi beklentim yok sadece onu isterdim o da yok. Bu kadar gucsuz olduguma inanamiyorum kendime eskiden olsa cok kizardim ama ask acisi zormus mantik kalmadi bende. Sizin derdiniz nedir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…