• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdi Ne Bu Adamın

Sevişememek .Sevişseniz rahatlayacak.

Sabırlı şefkatli olması gerektiği yerde acısını sizden çıkarıyor .

bütün konunuzun nedeni vajinusmus diye düşünüyorum. bu sorunlu ve zor süreci eşin yürütemiyor bence.

gerekirse tek başına ama yılmadan devam et bu sorunu aşmak için. çünkü ortada bişey yokken birden bire tartışmaya gidiyor belli ki konularınız. direkt yüzüne söyleyemediği içinde vazifelerini yapmıyorsun diye seni suçluyor. işte bu çok ayıp bir davranış. cinsellik senin için vazife değil. onun için ne ise senin için de o dur cinsellik. ve bunu ağzına bu şekilde dolaması da ayrı bir çirkinlik olmuş.

Adam eş olacak biri hiç değil.

Buu rahatsızlıkla baş edeceğine, 2 ayda tahammül edemeyip sizi bu duruma getirecek, eş vasfı olmayacak biri!

Bu adamla, bu rahatsızlıkta olmanız çok normal.

Zaten kendimi çok kötü hissettiğim bir süreçteyim. Vajinismus yeterince zor. İş hayatım zorda. Bir de bu şekilde devam ediyor evlilik de. Ne kadar daha böyle gidebilirim bilmiyorum.

Zaten kendimi çok kötü hissettiğim bir süreçteyim. Vajinismus yeterince zor. İş hayatım zorda. Bir de bu şekilde devam ediyor evlilik de. Ne kadar daha böyle gidebilirim bilmiyorum.

Kendini kötü hissetme olur mu? Bu bir eksiklik vs değil. Onun bir rahatsızlığı olmus olsaydı sen yüzüne vurmıycaktn sonuçta.

Sen simdi kendini işine ve kendi mutluluguna ver. Gerekirse arana mesafe koy, sana eksikmissin gibi algı yaratmaya uğraşırsa da tepkini koy bence ya da hic muhattap olma sen de dışarı çık hava al.

Bu adamın bu davranışlarıyla cok normal senin strese girmen.

sen ezilmeye devam edersen ite kaka ya da o seni kadınlık görevini yapmadığın için aldatana kadar gider.

Kendini kötü hissetme olur mu? Bu bir eksiklik vs değil. Onun bir rahatsızlığı olmus olsaydı sen yüzüne vurmıycaktn sonuçta.

Sen simdi kendini işine ve kendi mutluluguna ver. Gerekirse arana mesafe koy, sana eksikmissin gibi algı yaratmaya uğraşırsa da tepkini koy bence ya da hic muhattap olma sen de dışarı çık hava al.

Bu adamın bu davranışlarıyla cok normal senin strese girmen.

iyiyken çok iyi gerçekten. bana sarılmadan uyuyamaz bile. sürekli etrafımdadır. hep yardımcı olur ama bir haftadır özellikle terapiden sonra hırçınlaştı. sürekli kusur arıyor bende. terapi bitince doktor beni dışarı çıkıp onunla yalnız konuştu o arada ne dedi bilmiyorum. normalde sürekli hadi deneyelim diyen adam bırakın ödevleri yapmayı sarılmıyor bile. sürekli hır gür modunda.

ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum. inşallah sıkıntısız atlatırız. şu an küs değilim ama aşırı mesafeli davranıyorum. az öne mesaj yazmış erken almaya gelir misin rahatsızım filan diye. ben de işlerimi ayarlayıp gelmeye çalışırım geçmiş olsun yaz<dım sadece.

çok ağırıma gitti görevini yerine getirmiyorsun deyişi.

iyiyken çok iyi gerçekten. bana sarılmadan uyuyamaz bile. sürekli etrafımdadır. hep yardımcı olur ama bir haftadır özellikle terapiden sonra hırçınlaştı. sürekli kusur arıyor bende. terapi bitince doktor beni dışarı çıkıp onunla yalnız konuştu o arada ne dedi bilmiyorum. normalde sürekli hadi deneyelim diyen adam bırakın ödevleri yapmayı sarılmıyor bile. sürekli hır gür modunda.

ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum. inşallah sıkıntısız atlatırız. şu an küs değilim ama aşırı mesafeli davranıyorum. az öne mesaj yazmış erken almaya gelir misin rahatsızım filan diye. ben de işlerimi ayarlayıp gelmeye çalışırım geçmiş olsun yaz<dım sadece.

çok ağırıma gitti görevini yerine getirmiyorsun deyişi.

Bunu sakin sakin onunla da konuş olur mu. Bak bu söz cok ağır bir söz, hani hastalıkta saglıktaydı benine kadar incittigini hayal kırıklığına uğrattığını farket lütfen de. Sonra da terapiden sonra böyle oldun lutfen doktor sana ne dedi benimle paylaşır mısın de. Belki de doktor bi dengesizlik yapmış olabilir.

Ama yine sana öyle davranmaya kalkarsa da "daha fazla bu sözleri duymak istemiyorum, senin hakkında cok yanılmışım"deyip çık o odadan yahut evden.

hakikaten dr ne dedi acaba? öğrenmek lazım.

Evliliğe emek vermekle kendinize saygıyı yitirmek arasında kapkalın bir çizgi var ve siz o çizgiyi aşmışsınız. Azıcık kendinizi sevin lütfen. Bakın ben ömrü hayatımda iyilikten anlamayan insanların bir gün olsun sen çok emek veriyorsun, kahrımı çekiyorsun, çok alttan alıyorsun dediğini duymadım. Daha çok yüz verdikçe astarını isterler, her gün gülseniz bir gün somurtsanız olay olur. Kendinize bunu yapmayın.

O arada ben de whatsapp tan dedim ki, bundan sonra sen nasıl istiyorsan öyle olsun. Seninle şakalaşmamdan dahi rahatsız olmana sebep olacak ne yaptım bilmiyorum ama özür dilerim. Bundan sonra hiç bir şey için şikayet etmeyeceğimden emin olabilirsin. Ama sen de biraz yaptığın şakalara artık dikkat et. Şaka diye başlatıp sonra olmayan şeyler üzerinden bana zulmediyorsun. Herşeye susup sabır gösteriyorum, sen de öyle. Evlilik böyle. Ama bir şeye itiraz ettiğimde tüm dünyamı başıma yıkıyorsun. Hakkımı da helal ediyorum sana. Üstüme düşen kısmı için de özür diliyorum. Bundan sonra herşey istediğin gibi olsun yazdım.
Evet anne babanızda sizi bir öküze böyle kölelik yapasınız diye yetiştirmişti zaten aynen devam.
Yahu daha 2 ay olmuş kendinizi vajinismustan dolayı ezik hissetmeyin kimse sizi ezemez bu sizin elinizde olan bi problem değil ki?Neden her şey onun istediği gibi olacakmış ki?
Ne demek kadının görevi şu bu bilmem ne öff kafaya bak.
Asıl onun anlayışlı alttan alan özür dileyen taraf olması lazım.Malesef bencil bir adam eşiniz.
Siz de böyle davranarak iyice tepenize çıkarmışsınız.Bakire olmasanız neden böylesin derdi eminim.
Ya da çok iyi sevişen biri olsanız mesela sen bunları nerden öğrendin der yargılardı direkt.
Hayır adam gecenin bi körü çıkıp gidiyor belki gitti sizi aldattı yani bi de üstüne özür diliyorsunuz.
E benim kocam 2 senedir cinsel isteksizlik sıkıntısı yaşıyor mesela.İlk aylar hep destek oldum sesimi çıkarmadım yani 1 sene sonra filan patladım adama bizim canımız yok mu yani ?

konu sahibi içten içe eşini haklı gördüğü için özürler dileyip, kırgın olmasına rağmen ayağına gidiyor. asıl korkusu terkedilmek mi, rahatsızlığının duyulması mı?

Eşiniz sizinle ilişkiye giremedigi için sizi sucluyor muhtemelen ve bu yüzden size karşı öfkeli.
Karşılıklı şakalaşma diyorsunuz ancak ikiniz de aslında gerçek düşüncelerinizi söylüyorsunuz.

Sizin "hakkını kaybettin" demeniz tolere edilebilir birşey iken siz eşinize bagırmadıgınız halde onun kendisini yüceltmek icin sizi sürekli yermesi saygısızlıktır, hakaret niteligindedir.
İddia ettigi bu farkın, bagırmaya sabırdan ziyade yine cinsellikle ilgili oldugunu düşünüyorum.
Zira görevini yerine getirmiyorsun diyerek ben sabırlıyım sen eksiksin düşüncesini açıklamış. Bu ise direkt hakarettir.

Peki bunlar karşısında siz ne yapıyorsunuz? özür dilemek, yaptıgı haksızlıgı ödüllendirmek, bundan sonra şikayet yok ve her şey istedigin gibi olsun diyerek ona itaat etmek...
Kendinize layık gördügünüz hayat bu mu?
Evlilik böyle derken evliliginiz boyunca kendinize bictiginiz rol bu mu?

Daha yaşadıgınız cinsel problemde bile ne sizin, ne kendisi, ne de evliliginiz icin ona düşen sorumlulugu almayıp yardımcı olmayan birinden bahsediyoruz.

Daha çok yeni evliliginiz biliyorum ama yerinizde olsam arkamı dönüp gitmiştim.
Eğer bunu yapamayacaksanız nasıl bir hayat sürmek istediginize karar verin, eşinizi uyarın ve onun sorumluluklarını hatırlatarak resti çekin. Bakalım sizin ayrılmak icin erken gordugunuz evliliginiz hakkında o ne düsünüyor...?

Bu kadar yüz vermek yerine her dangalaklık yaptığında s.ktiri çekerseniz çok huzurlu bir evliliğiniz olur..
Şu forumda okuduklarıma yemin ederim inanamıyorum. Annemi ve annem gibi senelerce kocalarından zulüm gören kadınları artık hiçbir şekilde suçlayamıyorum.Hele kıytırık eğitim hayatımla verdiğim mücadeleye bakarsam kendimi de kahraman gibi görüyorum.. Ellerinde kollarında,bacaklarında 5-10 çocuk,cehalet,eğitimsizlik,parasızlık,babasızlık,anasızlık içinde onları yaşamış olmaları gayet normalmiş demek ki.
Yaw biri bana bütün bu açılan konuların yalan olduğunu söylesin. Aslında bunları yaşayanların okumuş etmiş,ayakları üzerinde duran(!) kadınlar olmadığını söylesin.

Back
X