- 16 Şubat 2012
- 6.594
- 11.147
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten kendimi çok kötü hissettiğim bir süreçteyim. Vajinismus yeterince zor. İş hayatım zorda. Bir de bu şekilde devam ediyor evlilik de. Ne kadar daha böyle gidebilirim bilmiyorum.
sen ezilmeye devam edersen ite kaka ya da o seni kadınlık görevini yapmadığın için aldatana kadar gider.Zaten kendimi çok kötü hissettiğim bir süreçteyim. Vajinismus yeterince zor. İş hayatım zorda. Bir de bu şekilde devam ediyor evlilik de. Ne kadar daha böyle gidebilirim bilmiyorum.
Kendini kötü hissetme olur mu? Bu bir eksiklik vs değil. Onun bir rahatsızlığı olmus olsaydı sen yüzüne vurmıycaktn sonuçta.
Sen simdi kendini işine ve kendi mutluluguna ver. Gerekirse arana mesafe koy, sana eksikmissin gibi algı yaratmaya uğraşırsa da tepkini koy bence ya da hic muhattap olma sen de dışarı çık hava al.
Bu adamın bu davranışlarıyla cok normal senin strese girmen.
iyiyken çok iyi gerçekten. bana sarılmadan uyuyamaz bile. sürekli etrafımdadır. hep yardımcı olur ama bir haftadır özellikle terapiden sonra hırçınlaştı. sürekli kusur arıyor bende. terapi bitince doktor beni dışarı çıkıp onunla yalnız konuştu o arada ne dedi bilmiyorum. normalde sürekli hadi deneyelim diyen adam bırakın ödevleri yapmayı sarılmıyor bile. sürekli hır gür modunda.
ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum. inşallah sıkıntısız atlatırız. şu an küs değilim ama aşırı mesafeli davranıyorum. az öne mesaj yazmış erken almaya gelir misin rahatsızım filan diye. ben de işlerimi ayarlayıp gelmeye çalışırım geçmiş olsun yaz<dım sadece.
çok ağırıma gitti görevini yerine getirmiyorsun deyişi.
fazla yüz bulmuş o. cinsellikte sizin ödeviniz değil ayrıca
Evet anne babanızda sizi bir öküze böyle kölelik yapasınız diye yetiştirmişti zaten aynen devam.O arada ben de whatsapp tan dedim ki, bundan sonra sen nasıl istiyorsan öyle olsun. Seninle şakalaşmamdan dahi rahatsız olmana sebep olacak ne yaptım bilmiyorum ama özür dilerim. Bundan sonra hiç bir şey için şikayet etmeyeceğimden emin olabilirsin. Ama sen de biraz yaptığın şakalara artık dikkat et. Şaka diye başlatıp sonra olmayan şeyler üzerinden bana zulmediyorsun. Herşeye susup sabır gösteriyorum, sen de öyle. Evlilik böyle. Ama bir şeye itiraz ettiğimde tüm dünyamı başıma yıkıyorsun. Hakkımı da helal ediyorum sana. Üstüme düşen kısmı için de özür diliyorum. Bundan sonra herşey istediğin gibi olsun yazdım.
anladım.sanki biraz kaba biri mi?Ödevden kastımız lab vajinismus olduğu için doktor antrenman veriyo egzersiz ona diyoz ödev siye