- 10 Mart 2016
- 2.729
- 11.381
- 208
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok belli ama hiçç komik değil.
- Çünkü siz kadınları bırakıp da şehvetle erkeklere gidiyorsunuz. Belki de siz haddi aşan bir kavimsiniz.(7:81)bu hesabı konuya cevap vermek için açtım. adminler silebilir daha sonra.
1- dinimiz başörtüsü emretmez iilgili ayetlerde baştan ayağa bir örtünme geçmez. buradaki yorum farkları yüzünden dünyada bir çok kadın zorla burkalara mahkum edildi yok yere ama böyle bir emir bulunmaz. ana emirler bellidir namaz oruç vs..
2- eşcinsellik doğuştan gelir bu sebeple doğuştan gelen bir dürtüyü kendi tercihi dahilinde tatmin etmesi kişinin hakkıdır. burada da eşcinsellere de tıpkı heteroseksüeller gibi evlenme izni verilmesi gerekir. hem evlenmelerine mani hem de hayat boyu bu hislerini bastırmalarını istemek saçmalıktır. lut kıssasında erkeklere gidiş değil zorbalık lanetlenmiştir. ayeti iyi okuyun. Allah eşcinsel yarattığı kulunu ayrıca bu sebepten günahkar ilan eder mi?
bırakın 16'yı 6 yaşında kendi cinsel kimliğini keşfeden çocuklar var.
size göre çocuk olabilir ama sizin bahsettiğiniz gibi işlemiyor bu durumlar.
o çocuk dediğiniz 2 sene sonra oy verip ülkenin geleceğinde söz sahibi olacak.
bu marjinallik falan değil tamamen bireyin cinsel kimliğine saygıdır.
kendinize uymayan her şeyi bastırmaya çalıştıkça sorunlardan kurtulamazsınız.
bu konuda çalışan kurumlarla irtibata geçip kendi benliğini keşfetmesini sağlamak en iyisidir.
orada psikologlar da var merak etmeyin. tutturmuşsunuz bir psikolog diye..
16 yaşında bir genç birey her şeyin farkındadır. siz onu bebek sanıyor olabilirsiniz ama öyle bir durum yoktur. dolayısıyla hemcinsine ilgi duyuyorsa bu konuda onun yanında olmak ve kendisini iyi hissetmesi sağlanmalıdır. bazı ülkelerde 16 oy verme yaşıdır dikkatini çekerim.
ikincisi eşcinselliği tatmin edip etmemek bireyin öz kararıdır. ve evet eşcinsel olmakta dinen bir sakınca bulunmaz. çalmadığı, öldürmediği, hak yemediği sürece günahkar olmaz.
eğer arzuların TATMİN edilmesinden rahatsız oluyorsanız onlara da evlilik hakkı tanırsınız mesele kalmaz.
ayrıca bu ahlaka aykırı davranışlar kime göre neye göredir?
nasıl bir kız bir erkek el ele dolaşıyorsa iki erkek de dolaşabilir değil mi?
+1Cinsel eğilimleri farkli olabilir, ana okulundan beri böyle olduğunu göze alırsak. Şuan kafası karışık yaşı itibariyle de birşeylerin oturmasi için zaman gerekiyor. Yerinizde olsam onu götürmeden önce ben bir psikologa gidip ona nasıl yaklaşmam gerektiğini öğrenirim.
Bir de benim çocuğum olsa bu rezil erkeklerle klasik sorunlari yaşamayacağı için mutlu olurdum ne yalan söyleyeyim.
Gene inançlar tartışılıyor duygular bireysel düşünceler ve haklar tartışılmıyor
Tamam 6 yaşında olsa 16 yaşında da olsa çocuğun ben lezbiyenim derse sen LGBT ye götür.Evlenicem dersede saygı duy evlendir, okulu bırakıp popstar olmaya karar verirse de kendi hayatı de yarışmalara sok.bu hesabı konuya cevap vermek için açtım. adminler silebilir daha sonra.
1- dinimiz başörtüsü emretmez iilgili ayetlerde baştan ayağa bir örtünme geçmez. buradaki yorum farkları yüzünden dünyada bir çok kadın zorla burkalara mahkum edildi yok yere ama böyle bir emir bulunmaz. ana emirler bellidir namaz oruç vs..
2- eşcinsellik doğuştan gelir bu sebeple doğuştan gelen bir dürtüyü kendi tercihi dahilinde tatmin etmesi kişinin hakkıdır. burada da eşcinsellere de tıpkı heteroseksüeller gibi evlenme izni verilmesi gerekir. hem evlenmelerine mani hem de hayat boyu bu hislerini bastırmalarını istemek saçmalıktır. lut kıssasında erkeklere gidiş değil zorbalık lanetlenmiştir. ayeti iyi okuyun. Allah eşcinsel yarattığı kulunu ayrıca bu sebepten günahkar ilan eder mi?
bırakın 16'yı 6 yaşında kendi cinsel kimliğini keşfeden çocuklar var.
size göre çocuk olabilir ama sizin bahsettiğiniz gibi işlemiyor bu durumlar.
o çocuk dediğiniz 2 sene sonra oy verip ülkenin geleceğinde söz sahibi olacak.
bu marjinallik falan değil tamamen bireyin cinsel kimliğine saygıdır.
kendinize uymayan her şeyi bastırmaya çalıştıkça sorunlardan kurtulamazsınız.
bu konuda çalışan kurumlarla irtibata geçip kendi benliğini keşfetmesini sağlamak en iyisidir.
orada psikologlar da var merak etmeyin. tutturmuşsunuz bir psikolog diye..