- Konu Sahibi BULUTOLSAM
-
yaparsın be guzelım nıye yapamıyasın..herkes anasının karnından araba kullanarak dogmuyor ya? :)
bende ılk baslarda cok tedırgındım ama kullandıkca rahatladım..yanımda bırı varken hala tedırgın olurum ama tek basımayken cok rahatım cooook..hıc takma kafana yaparsın yerimseniben
arkadaşlar benimde derdim bu aralar araba.
okulu bitirir bitirmez ehliyetimi aldım. ancak ailemin yanında çalışmadığım için kendi şahsi arabamda olmadığı için bir türlü geliştiremedim. aradan 4 sene geçti. geçen ay eşimle kendi arabamızı aldık. ancak eşimle çalışıyoruz istediğim seviyeye bir türlü gelemiyorum. ilk direksiyona geçişle şimdiki arasında fark var ama acayip panik oluyorum.
sanki bir türlü rahatlayamayacağım.çok istiyorum kullanmayı nasıl olacak nasıl yapıcam bilmiyorum
akşam kullandım mesela kavşakta yanımda araba durdu stres oldum istop ettirdim kaç defa.
siz nasıl öğrendiniz ne önerirsiniz bana.zamanla geçer diyo eşim ama nasıl geçicek bilmiyorum. böyle oluncada benim hevesim gidiyo belkide yeteneğim yok diyorum.:sinifsinif:
az önce tek başıa markete gittim. kesinlikle tekken daha rahatım. hiç istop ettirmedim geçemeyeceğimi düşündüğüm yerlerde de bekledim. bizim apartmana girerken bayır çıkmak gerekiyo eşim çıkma aşağıda bırak ben alırım dedi ama çıktım valla o bile şaşırdı. eşimle değil tek kullanmam gerekiyo galiba. daha rahat olduğumu anladım. niye geçmedin debriyaja niye erken basıyosun diyen yok hiç olmazsa
Bende öyle çok acayip paniklerdim. size tavsiye evde bulunna terliklerle ayaka alıştırması yapın. refleks lerini geliştirin ve özellikle trafiğe çıkmak için acele etmeyin. köy yollarıda ve tenta uzun yollard a.pekiştirin ben şahsen acayip heyecanlı biriyim. bu sayede direksiyon ve refleks alıştırması yaptım..
şimdi çok güzel kullanıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?