derdim araba:((

aynı dediğin gibi oluyor bugdaytanesi kesinlikle ya yalnız olacaksın ya da tanımadıgın ya da az tanıdıgın kişiler olacak

kızlar dizel arabamı istop ettiriiyosunuz
dizel araba zor istop edermiş ben debriyajla gaz arasındaki zamanlamada hata yapıyorum genelde ve istop ediyor ama en son kullandığımda iyice sordum ve istop ettirmeden kullandım erkekler bu konuda sabırsız anlatmak yerine direk harekete geçmeyi bekliyolar halbuki sakince anlatsalar sorun yok
elinize fırsat geçtiğinde kaçırmayın korkmakla olmuyo biraz güven :lepi:
ben ilk ankarada hiç trafiğe çıkmamıştım amcam sayesinde kullandım anlatana bağlı birazda az yol sürmemiştim ilk olmasına rağmen çok iyiydi bi sene oldu o zamandan bu yana yeni toparladım sabırlı biri gerekli :gitme:kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar hihoyyyt

bu sabah işe arabayla geldim. önce eşimi bıraktım arkasından işyerime geldim.
bu seviyeye gelmemde sizin payınız büyük gerçekten. çok cesaretlendirdiniz beni ve herkesin bu yollardan geçtiğine inandırdınız. hepinize çok teşekkür ederim gerçekten. inşallah büyük sorunlar yaşamadan kazasız belasız bu şekilde kullanmaya devam ederim.

yani derdim var bölümüne böyle bir konu açmaya utanmıyormusun.insanlar nelerle uğraşıyor sen şımarıklık yapıyorsun ayıp yaniii

yani derdim var bölümüne böyle bir konu açmaya utanmıyormusun.insanlar nelerle uğraşıyor sen şımarıklık yapıyorsun ayıp yaniii
benim için şu an kendime dert ettiğim şey bu. ayrıca neyi nereye açacağımıda sana sormam gerekmiyor heralde.bu konu seni ilgilendirmiyorsa yorum yapmazsın. kendileride benim gibi düşenenlerin paylaşımda bulunduğu bi yer burası.

ayrıca sen niye herkesin konusuna girip bu tür yorumlar yapıyosun gerçekten anlamadım.
bu forumda bulunma amacın nedir.

ılk once kendıne guven ıle ılgılı bır sey...ben ogrenırken hep derdım kı dunyada mılyonlarca ınsan bu ısı yapabılyorsa ben nıye yapamayayım???
sonrası zaten geldı..bol calısma ve bıraz cesaret..
bıraz ogrenıncetek basına trafıge cık..ozaman gor bak nasıl suruyorsun..

cok sevındım canım.hadı hayırlısı bakalım..artık kaptın ısı..bır daha bırakamayacaksın:)

bilmem sanırım. ben tam öğrendim diyemem ama işe gidip geliyorum ve ilk zamanlardaki tedirginliğim yok artık.
birde keyif alıyorum hep sürmek istiyorum. böyle bir döneme girdim şu anda.
inşallah diğer arkadaşlarda o sıkıntılı dönemleri atlatmışlardır.

önce sakin , atik ve cesaretli olacaksın ,
ben ilk her kornada bana mı çalıolar acaba die üstüme alır üzülürdüm ,
ama sakin olduğun zaman çıkamayacağın yol , dönemeyeceğin viraj olamaz ,
hiç bişeye kulak asmayacaksın , mümkünse yalnız sür ,
bana öğretecek kimse yoktu , ehliyetimi aldım annem üni. hediyesi olarak araba almıştı bana , ehliyetimi aldığımın ertesi ana yol trafiğine girdim ama ağlayarak eve döndüm ,
çok panik oldum , korktum ama ertesi gün , dedim sürmek zorundasın , kapatım gözümü yallaaah ,
sakindim , korkmadım , sanki 10 yıllık sürücü gibi havaya girdim , o gün kaza yaptım ama bişe olmadı çok şükür , o kazadan sonra
ne bir stop ne bir panik ne bir telaş ...
kadın sürücü olmak zor sıkıştırıyor , taciz ediyor , sağına soluna bakmayacaksın , direk önüne bakacaksın , çok taciz edildim çok ağladım bazen ama şimdi arabamda merdane var biri bi bişey yapsın camını patlatırım , bi kere yaptım ...
yavaş sür , sakin sakin , sonra zamanla hızlanırsın ,
şimdi arabamı bile tamir ediyorum :)

off yıldırım düşmesinden dolayı ve modemin yanmasından dolayı bayadır kk dan uzak kaldım
neyse bu aralıkta neler yaptım anlatayım artık geri sürebiliyorum garajdan çıkabiliyorum sağa sola geri yönlendirme yapabiliyorum
ama durmak yok yola devam yine tabi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…