- 10 Ocak 2012
- 8.381
- 293
- 88
- Konu Sahibi Dumadumadum
-
aynen ya bide varya bu moderatör ler mi yöneticiler mi bilmiorm uyarmadan zırt pırt üyeleri banlıolar. Bide pro olmaktan vazgectm ya madem kadınlar bizi banlıo param boşa gidck o zmn yaa
Daha yeni üyesin ve banlanmaktan söz ediyorsun Rume, nasıl oluyor bu? Yani daha önce banlandın mı?
banlandığını sanmıyorum 2 gün önce üye olmuş ve gözünü bizim topıkte açmıştı
hatta çok yenı dıye profılıne bakamamıstık
gizemli olmaya çalışan birisi belkide bir 2. üyelik
aynen ya bide varya bu moderatör ler mi yöneticiler mi bilmiorm uyarmadan zırt pırt üyeleri banlıolar. Bide pro olmaktan vazgectm ya madem kadınlar bizi banlıo param boşa gidck o zmn yaa
dedikodumu yapmayın lütfen birincisi ben 2.üyelik degilim 2. surrender <<33 ve sevgli arkisi topik tesadüf oldu göüzümü acctım aynen öle yani.
3. gizemli degilim.
4. ban mı o da ne ya banlanmak :s hım balparmak gibi bişey mi?
Bazı konularda görüyoruz konu sahibinin istediği şekilde yorum yapmayanların ne gibi laflar işittiğini...
Geçenlerde ceza aldım.
Birinin konusuna yorum yaptım.Ve yemediğim laf kalmadı.
Ben de bir hata edip karşılık verince ceza aldım.
Burdan konu sahiplerine sesleniyorum...
Herkes sizin beklentiniz olan yanıtları veremeyebilir.
Bunun karşılığı hakaret yada ağır sözler olmamalı.
Buraya gelip de konu açıyorsanız her türlü yanıt geleceğini de hesaba katmanız gerek.
Sonuçta herkesin aklı fikri konuya bakış açısı farklı.
Aynı olsa idi problem olurdu zaten.
Farklı bakış açılarından gelecek farklı yanıtları asabiyetle karşılayacaksanız hiç konu açmayın.
Ve lütfen sayın konu sahipleri olumlu olumsuz eleştirilri ağır başlılıkla karşılasın.
Hakaret etmesin.Saygısızlıkta bulunmasın.
İyi forumlar herkese.
kk klasikleri...
abla konuyu açıyor,yorumlar gelmeye başlıyor...konu sahibi beğenmediklerine sormaya başlıyor:
1)evli misin?
evli değilsen anlamazsın cıııkkk
2)diyelim evlisin,çocuğun var mı?
çocuk yoksa hiç anlamazsın cıııkksss
3)diyelim ki evlisin ve çocuğun da var peki konu sahibinin yaşadığına benzer bi şey yaşadın mı?
yaşamadıysan ne konuşuyorsun,anlamazsın işte...
hem evli,hem çocuklu,hem de benzer tecrübeyi yaşamış olsan bile sen benim gibi sevmemişsindir vs derler...:18:
kocayı kötülerler,yorumlarda millet adama saydırmaya başlayınca birden adam kıymetlenir,koca savunulmaya başlar
aldatılırlarsa 3-5 gün sonra ben yanlış anlamışım öyle bi şey yokmuş derler konuyu kapattırırlar...
daha aklıma gelmeyen bi sürü benzer şey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?