- Konu Sahibi sekerportakalii
-
1 hafta benım için çok uzun bir sure ben 2 saat aramasa merak edip kızıyorum...bence haklısın
Bence haklısın bi hafta bana görede çok uzun bi süre,beni bir hafta aramasa çok merak ederim kafaya takarim
Bende şuan o durumdayım. Ne demeliyim,ne yapmalıyım bilemiyorum da.
Çok üzgünüm,biraz beni merak etsin,ilgilensin istiyorum. Maçları,idmanları derken ben unutuluyorum. Bunu hep tekrarlamıyor arada sırada aramamaya başlıyor yorgun oluyor. Tamam telefonu yok ama illa ki bir arkadaşından falan bana ulaşabilir diye düşünüyorum:85:
trip atsan anlar mi bilemiyorum arkadaşım ama arayıp konuşman taraftarıyım,hani bazı erkeklerde arada olurya hep ben mi özlediğimi söyleyecem birazda o söylesin gibi belki oda bu aralar sana bunu anlatmaya çalışıyodur.
senin soyledigin seye aynen ya ozur dilerim demesi cok tuhafima gitti gecistirmis gibi,
ne bir aciklama nede birsey bence sen ara bi konus..
nezamandır birliktesiniz canım heyecanmı bitti acaba hoş benimde 6 senelik bi ilişkim var nişamlım diyetim haftanın 4 günü görüşüyoruz gün içindede hep msjlaşırız ilginç senin sevgilin
Bende öyle düşündüm aslında,ama o aramadan hep ilk adımı ben atmak istemiyorum. Geçen günlerde baya bir stresliydim ve bana soğuk davranıyorsun demişti son görüştüğümüzde, ama yine de çok iyiydi aramız. O günden sonra aramamaya başladı. Dediğin gibi haklı olabilirsin:85:
Kesinlikle bende oraya takılı kaldım. Aramak istiyorum da nasıl arayacağım ki? Bu da bir sorun. :105:
konturun yokmu? arkadasindan ariycam seni de ev telefonunuzdan babandan filan ara sozlusunuz zaten :26:
1 hafta uzun bir süre kisa degil,
farkli sehirde filan degilsiniz degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?