Derdim bitmiyor.


kuzeninin numarasi yokmu sende ya en kotu 25 30 liraya 2.el bi tel alamazmi..mac butun gunmu ki
 
evet yaa 20 30 liraya 2. el bi tel alabilir yani ama ulaşmak gibi bi derdi yok gibi geldi bana mağlesef canım
 
kuzeninin numarasi yokmu sende ya en kotu 25 30 liraya 2.el bi tel alamazmi..mac butun gunmu ki

Kuzenin telefon numarası var bende ama o da lafa tutuyor. Hep ona ulaşmaya çalışırken başka birileriyle muhattap olmaktan sıkıldım. Bende öyle diyorum; ikinci el bir telefon al idare et bir süre diye. ama onu da istemiyor. Telefonsuzluğa alışmış gereksiz görüyor. Ama ben seni merak ettiğimde,sesini duymak istediğimde hep arkadaşlarından mı sana ulaşacağım diyorum ama anlamıyor. Bu 1 haftadır böyle,bunun haricinde 2 günde bir arardı babasının veya annesinin telefonundan. Alacağım elime para geçince diyor. Maç 5ten 7ye kadardır büyük ihtimalle. Bunun sabahı var,istese buluşabilirdik. Ama konuyu uzatmak istemediğimden söylemedim,yüz yüze söylemeyi deneyeceğim.
 
aynen bu arkadasa katiliyorum sana ulasmak gibi bir derdi yok gibi geldi banada..
evet yaa 20 30 liraya 2. el bi tel alabilir yani ama ulaşmak gibi bi derdi yok gibi geldi bana mağlesef canım
 
Çok üzgünüm ya:85: Buluştuğumuzda da beni el üstünde tutuyor,canım bir şey isteyince dakikasında alıyor. Büyük bir kavgamız falanda olmadı şuana kadar:26: 1 haftada mı oldu tüm bunlar aklım ermiyor. Çok teşekkür ederim yorumlarınız için.
 
canim sen sözlüm derken aile arasinda olan birsey degil mi?

ayni sehirdesiniz,hadi telefon kirildi,bozuk vs.

ama bulusmaya ne engel.aile arasinda birseyse evden konusabilirdiniz..

ne bileyim biz cok uzak yerlerdeyiz 8 sene birgün bile kavgalar dahil böyle birsey yapmadik..

suanda nisanliyiz ve daha cok sey yapiyoruz ne bileyim bir yerlerde yanlis birseyler var..
 
canım biz 4 yıl flört ettik.şimdide 4 yıldır evliyiz annemler şehir dışında oraya gittiğimde bile günde 2_3 defa konuşuruz ki normal evde de olsam aynı şekilde yani anormal bir durum var bence.
 
arkadasim sozlunu en iyi sen tanirsin dedigin gibi yuz yuze konusmakta fayda var...
 
Son düzenleme:
Bence durum abartılmış. Konuşma mesajlaşma bir yerde sıkan şeyler, ve insan kimsenin telefonunu ya da başka bir eşyasını zevk için alıp kullanmaktan hoşlanmaz ve rahatça uzunca konuşamaz.. Kafasını meşgul eden şeyler olabilir yorgun olabilir ya da biraz zaman gerekir.. Her saniye mesajlaşılmaz ki insan bir süre sonra konu bulamaz birbirlerini yerler.. Bence kafaya takılcak o kadar sorun varken küçük şeylere takılmayın.. Üzülmenizi anlıyorum diyelim, ama trip atarsanız bu sizi uzaklaştırır ve sizi aramak istemez. İnsanlar trip dinlemek için konuşmazlar sonuç olarak..

Bu durum normalmiş gibi onun aramasını mesaj atmasını bekleyin çok üstüne gitmeyin.. Zaten bir süre sonra o mesaj atıp arayacaktır.

Her şey gönlünce olsun Allah daha büyük dert vermesin..
 

Anlatamadıklarımı tam anlamıyla yazmışsın. Evet başkasının telefonunu kullanmak istemiyor,doğru düzgün bir telefon almak istiyor. Bende hep mesajlasilmasindan yana değilim ama biraz moralim bozuldu. Buluşmak isterken direk macim var demesi,ki maç akşam. Doğru söylüyorsun,umarım dediğin gibi olur da mesaj atıp arar. Evet Rabbime şükürler olsun ki bu kadar ufak bir derdim var.Çok teşekkür ediyorum yorumun için,içim rahatladı biraz. Diğer arkadaslarada cok tesekkur ederim ellerinize gözlerinize sağlık. Umarim en kısa zamanda hallolur bu derdimde.
 
canım evlilik yaklaştıkça birbirinizin hareketlerini sınıyorsunuz.çünkü insanda istemedende olsa içten içe korku oluyor.acaba sımdıden böyleyse evlenince iyice unutrmu beni??v.s. diye.şahsen ben sözlümle(eski) yaşadık bu ve buna benzer olay.ilişkini basında sıfat olunca insanlar daha mantıklı düşünmeye çalışıyor.
 
bir hafta çok uzun bir süre canım erkek arkadaşınla buluştuğun gün mutlaka bu konuyu dile getir rahatsızlıklarını söyle eminim hareketlerini düzeltecektir. ama yok değişmiyorsa kendini geri çek ilgilenme seni kaybediceğini hissettir ona bak nasıl geliyor tıpış tıpış
 

Umarım dediğin gibi olur,konuşacağım mutlaka. En geç pazartesi görüşebileceğiz sanırım,içime dert oldu. Teşekkür ediyorum yorumun için
 
Bence de cok uzun bir sure,bilgisayari yok mu peki?mail,mesaj,goruntulu arama vs yapamior mu?Ayrica bence gunde 5 dkda olsa bir yerden telefona ulasip hatrinizi sorabilir..acaba sozlendiniz diye bir rahatlik mi geldi?
 
Konuyu ilk okuduğum an dedim ki 'nazar değdirdik!'...
Hakikaten tüm samimiyetimle söylüyorum, böyle hissediyorum.
Yani aynı şehirde bırakın telefon görüşmesini, illa insan bir kere görüşür...
Kaldığı evde telefon yok mu sabit hat falan?
Ya da ne bileyim, yalnız başına mı yaşıyor da kimseden arayamıyor?
Yanlış anlatmak istemem ama bir sıkıntısı olabilir, sizinle ilgili değil de kendi hayatıyla ilgili, belki ailevi bir sıkıntısı vardır, onlarla uğraşıyordur ve sizi üzmemek adına çok sıkça aramıyordur.
İnsan sevdiğinin sesini duymadan uyuyamaz çünkü, hadi diyelim imkan yok ama görüşürdü.
Felaket tellalı olmayım da ne bileyim, belki maçta ayağını burktu, biyerini zedeledi, öyle görmeyin diye görüşmüyordur.
Sizinle alakalı gerçekten bir şey olabileceğine inanmıyorum, diğer konuda gıpta ettik ilişkinize, olsa olsa böle bir şeydir diye düşünüyorum o yüzden.
 
gercekten cok anlayıslı bırısın .sevgılın kıymetını bılsın .

boyle bı sebep benım ıcın cınayet sebebıdır

1 hafta aramamak ne demek yaa
 

1 hafta aramaması gerçekten ilginç, yinede telefon sorununu çözene kadar sabırlı olun derim
 
Uzaktan biraz daha izleyin,bakın..İnsan merak edilmek,aranılmak,ilgilenilmek ister..Telefonunu alıncaya kadar sabredin sonrasındada aynı ise sizde hem kendinize hemde nişanlınıza gerekçelerinizi sunup olurluğunu olmazlığını anlatın..
 
işin içini bilmeden çok bi şey demek istemedim ama duramadım, yani bilmeden konuşup sizi kırmak veya dolduruşa getirmek istemem asla, baştan belirteyim
sözlünüz yalnız mı yaşıyor? yani artık madem sözlüsünüz, arada resmiyet de var, çalışsa okusa bile akşam eve gidince anası mı olur babası mı bilemem de ''ben bi şekerportakalını arayayım'' diyip telefonlarını alıp arayabilirdi, ne bileyim ankesörlü telefon var internet var... elbet bi imkan bulurdu
belki başka bir derdi sıkıntısı vardır? sizin ulaşma şansınız varsa bence siz iletişim sağlayın, açık açık konuşun, ama kırmayın kırılmayın, belki kafasını başka bişey meşgul ediyordur.
inşallah çözersiniz bu problemi
 
canım ikinizin burçlarını çok merak ettim, çünkü bazı insanlar özgür ruhlu olur karsıdakini sıkboğaz etmez rahat bırakır bazı insan doğası gereği sürekli sevildiğini hissetmek ve sevdiğini hissettirmek ister, burçlarınıza göre yorum yapmak istedim çünkü karakteri öyle olabilir diye düşündüm :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…