- Konu Sahibi sekerportakalii
-
işin içini bilmeden çok bi şey demek istemedim ama duramadım, yani bilmeden konuşup sizi kırmak veya dolduruşa getirmek istemem asla, baştan belirteyim
sözlünüz yalnız mı yaşıyor? yani artık madem sözlüsünüz, arada resmiyet de var, çalışsa okusa bile akşam eve gidince anası mı olur babası mı bilemem de ''ben bi şekerportakalını arayayım'' diyip telefonlarını alıp arayabilirdi, ne bileyim ankesörlü telefon var internet var... elbet bi imkan bulurdu
belki başka bir derdi sıkıntısı vardır? sizin ulaşma şansınız varsa bence siz iletişim sağlayın, açık açık konuşun, ama kırmayın kırılmayın, belki kafasını başka bişey meşgul ediyordur.
inşallah çözersiniz bu problemi
Önceki konumdan da beni çoğunuz tanıyorsunuz. Bu sefer bir dertle geldim size.
Erkek arkadaşım yani sözlüm son 1 haftadır ne arıyor ne mesaj atıyor. Telefonu kırıldığından dolayı yeni telefon alamadı fakat arkadaşının telefonundan biraz önce mesaj attı. 'Bebeğim napıyosun' yazmış. İyiyim uzanıyorum falan dedim. Hiç buluşmaktan falan bahsetmedi. Bende ne zaman buluşuyoruz? dedim. Maçım var haftasonu dedi. Hiç mesaj atmıyosun kaç gündür,aramıyosunda dedim. aynen ya özür dilerim dedi.Anladım dedim,mesajlaşma bitti böylelikle. bundan önce bir iki kere daha böyle yapmıştı ama aylar öncesi. Acaba ben mi bir şey yaptım diyorum? Beni merak ederdi,duramazdı aramadan.1 hafta kısa bir süre biliyorum,ama onu da bildiğimden böyle konuşuyorum. Arkadaşlarından,maçlarından bana vakit ayıramıyor zaman geçtikçe. Çok rahatsız oluyorum. Tamam onun da hayatı var,o da gezecek arkadaşlarıyla muhabbet edecek,maçlara idmanlara gidecek. Ama bana da biraz vakit ayırması gerekmez mi? Ve ayağımda sorun var,tırnak batması ve onun üzerine ayağıma bıçak düşürdüm yanlışıkla mutfakta yemek yaparken. Ayağımdan yürüyemiyorum ve beni merak etmesini isterdim biraz ilgilenmesini falan. Ya da regl dönemindeyim diye olaya fazla duygusal bakıyorum sanırım. Sizce ne yapmalıyım? :26:
Bir dahaki "bebeğim n'apıyorsun?" mesajına cevap vermeyin. Ararsa da açmayın. Çok merak edip defalarca arayıp neden açmıyorsun derse, "ayağım rahatsız uyuyordum" deyin, bırakın o korksun "benden soğudu mu acaba?" diye. Çünkü erkekler karşısındaki kadının sevgisinden tamamen emin olunca nasılsa beni seviyor bir kenarda bekliyor diye çok rahat ve vurdumduymaz davranabiliyorlar. "Benden soğudun mu" falan derse "yooo ne alakası var falan" deyip geçiştirin
Kızlar şuan öyle üzgünüm ki anlatamamBeni kuzeninden bugün aradı. Maçtan çıkmış,yanında arkadaşlarınında sesleri geliyodu. Ne yapıyosun falan dedi geziyorum ablamla dedim hı sen gez gez konuşmak istemiyosun sen dedi. Ne alakası var ara diye dört gözle bekleyen benim neden konuşmak istemeyim dedim. Ya öyledir dedi. Nasıl anlamak istiyorsan öyle anla daha yeni aklına gelmişim zaten dedim. Neyse bende öyle maçtan geldim işte dedi anladım dedim. Anladın yani büyük başarı dedi. Bundan sonrasındada benimle çocukla konuşur gibi konuştu. alaycı bir şekilde. Göz yaşlarımı tutamadım telefonu yüzüne kapattım. Tekrar aradı küstün mü? dedi. Ne diyebilirim ki arkadaşlarının yanında benimle nasıl konuştuğunun farkındamısın sen dedim. Konuşamayacağım dedim kapattık telefonları. Şuana kadar bana tek bir kötü söz dahi etymeyen adam gitti yerine 1 haftada kim geldi böyle? biraz önce oldu bu olay. sizinle dertleşmek istedim ne yapmalıyım sizce? yarın işin bitince beni ara geleyim dedi. ayrıca annesinin eski telefonunu almış onu da ağzından kaçırdı gibi sanki söylemek istemeyipte söyledi gibi hissettim. Yardım edin ne olur
Kızlar şuan öyle üzgünüm ki anlatamamBeni kuzeninden bugün aradı. Maçtan çıkmış,yanında arkadaşlarınında sesleri geliyodu. Ne yapıyosun falan dedi geziyorum ablamla dedim hı sen gez gez konuşmak istemiyosun sen dedi. Ne alakası var ara diye dört gözle bekleyen benim neden konuşmak istemeyim dedim. Ya öyledir dedi. Nasıl anlamak istiyorsan öyle anla daha yeni aklına gelmişim zaten dedim. Neyse bende öyle maçtan geldim işte dedi anladım dedim. Anladın yani büyük başarı dedi. Bundan sonrasındada benimle çocukla konuşur gibi konuştu. alaycı bir şekilde. Göz yaşlarımı tutamadım telefonu yüzüne kapattım. Tekrar aradı küstün mü? dedi. Ne diyebilirim ki arkadaşlarının yanında benimle nasıl konuştuğunun farkındamısın sen dedim. Konuşamayacağım dedim kapattık telefonları. Şuana kadar bana tek bir kötü söz dahi etymeyen adam gitti yerine 1 haftada kim geldi böyle? biraz önce oldu bu olay. sizinle dertleşmek istedim ne yapmalıyım sizce? yarın işin bitince beni ara geleyim dedi. ayrıca annesinin eski telefonunu almış onu da ağzından kaçırdı gibi sanki söylemek istemeyipte söyledi gibi hissettim. Yardım edin ne olur
Oy kıyamam ya, üzme sen canını.
Muhtemelen iş ciddiye binince sersemledi bi'boşvermeye çalış bi'süre. Niye, nasıl vs. gibi şeyler sorma.
Benim sevgilim de böyle çoook çoook iyiyken memleketine gitmişti. Resmen o haftam ağlamakla geçmişti. Resmen tanıyamadım, ayrılmayı düşünürken sabır çekiyodum. Senin olay gibi böyle dalga geçer gibi konuşmalar, rahatsızım deyince hıı doktora gitsene gibi geçiştirmelik cümleler kurmalar ki normalde gözümün içine bakar, kırılmayım diye. Sabır çeke çeke bitirdim o haftayı. Döndü, noldu dedim anlattı.
Benim bu zamana kadar hiç uzun ilişkim olmamıştı arada bocalıyorum illa ki, üstüne evde de huzursuzdum istemdışı çektim kendimi, seni çok seviyorum niye o hafta öyle oldu bilmiyorum. Üzdüğümün farkında bile değildim inan ki, sen deyince anladım demişti. Sonrasında bi'daha öyle bi'şey asla olmadı. Hatta onu anladığımı söylediğimde eskisinden daha iyi olmuştuk.
Erkekler nedense olay ciddileşince afallıyolar. Sen eğer şimdi trip atan, ,huysuzluk çıkaran gibi gözükürsen hiç geçen 2 yılınıza bakmaz; evlenince böyle olacak demek ki , 2 gün ilgi gösteremezsem sıkıntım olduğunda vs. anlayışlı olamayacak diye düşünecektir. Erkek beyni çünkü düşünemiyor ne yazıkki
Çok haklısın dediklerinde canım benim.
Bugün buluştuk,görüştük. 2 hafta önce bana 'sana önemli bir şey söyleyeceğim' demişti. Bende o an bir kitapla uğraşıyordum yeni almıştım sonra söylersin dedim. Meğersem buna bozulmuş. 3 hafta önce bir telefon bulmuş,bende o an sonra söylersin deyince bir daha söylememiş sinirlenmiş. Sen beni 1 hafta aramadın ben bekledim,sende benden beklemişsin dedi. Yoruluyorum maçlar üst üste dedi. Ama haftada bir kere buluşmak inan çok iyi olur bizim için dedi. Seni çok özlüyorum ve daha güzel oluyor,sende beni özlüyorsun dedi. Tamam anlıyorum seni,haklısın dedim. Konu kapandı böylelikle. Bugün pek bir durgundu nedense,ben daha bir sıcak davrandım. Umarım her şey zamanla rayına oturur. Yazan arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum,canııııım sana da. İyi ki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?