Derdim bitmiyor.

Benimde düşündüğüm şey bu. Bir sorunu var gibi geliyor aslında ama öyleyse neden bana anlatmıyor ki. Dediğiniz gibi istese her türlü ulaşır bana,annemi falan da arayabilir hadi bana ulaşamıyor diyelim. Ama öyle bir seçenekte yok cunku telefonum hep açık ve yanımda. Neden böyle oldu bilemiyorum. Insallah çözeriz,cok dert ettim bu durumu. Çok teşekkür ederim yorumun için.

Kızlar şuan öyle üzgünüm ki anlatamam Beni kuzeninden bugün aradı. Maçtan çıkmış,yanında arkadaşlarınında sesleri geliyodu. Ne yapıyosun falan dedi geziyorum ablamla dedim hı sen gez gez konuşmak istemiyosun sen dedi. Ne alakası var ara diye dört gözle bekleyen benim neden konuşmak istemeyim dedim. Ya öyledir dedi. Nasıl anlamak istiyorsan öyle anla daha yeni aklına gelmişim zaten dedim. Neyse bende öyle maçtan geldim işte dedi anladım dedim. Anladın yani büyük başarı dedi. Bundan sonrasındada benimle çocukla konuşur gibi konuştu. alaycı bir şekilde. Göz yaşlarımı tutamadım telefonu yüzüne kapattım. Tekrar aradı küstün mü? dedi. Ne diyebilirim ki arkadaşlarının yanında benimle nasıl konuştuğunun farkındamısın sen dedim. Konuşamayacağım dedim kapattık telefonları. Şuana kadar bana tek bir kötü söz dahi etymeyen adam gitti yerine 1 haftada kim geldi böyle? biraz önce oldu bu olay. sizinle dertleşmek istedim ne yapmalıyım sizce? yarın işin bitince beni ara geleyim dedi. ayrıca annesinin eski telefonunu almış onu da ağzından kaçırdı gibi sanki söylemek istemeyipte söyledi gibi hissettim. Yardım edin ne olur

Bir dahaki "bebeğim n'apıyorsun?" mesajına cevap vermeyin. Ararsa da açmayın. Çok merak edip defalarca arayıp neden açmıyorsun derse, "ayağım rahatsız uyuyordum" deyin, bırakın o korksun "benden soğudu mu acaba?" diye. Çünkü erkekler karşısındaki kadının sevgisinden tamamen emin olunca nasılsa beni seviyor bir kenarda bekliyor diye çok rahat ve vurdumduymaz davranabiliyorlar. "Benden soğudun mu" falan derse "yooo ne alakası var falan" deyip geçiştirin

Çok haklısınız. bugün aradı zaten,üstte yazdım ona bir bakarmısınız?

Klasik erkek tavrı. Sizi suçlayarak kendini haklı göstermeye çalışıyor. Yarın işiniz bitince arayın, trip yapıp aramazsanız sonra da sen benle görüşmek istemiyorsun derseniz bu sefer de ben sana işin bitince beni ara dedim ama sen aramadın deyip yine üste çıkar, eğer siz aradığınız halde bahane bulup gelmezse haklı siz olursunuz. Öyle bir şey olursa bir önceki mesajımdaki taktiği uygulayın.

Yarın görüşüceksen açıkça konuş canım.
rahatsız olduğunu v.s
kararlı gözükmelisin.
yaptıklarının doğru olmadığını açıkça söyle.
bakalım neler olucak.
haberlerini bekliyorum.
Gözyaşlarını da akıtma boşa kıyamam sana...

yok artık.. yeni sözlendiniz ve yaptıklarına bak.. bide üste çıkmaya çalışmış, "asıl sen ilgisizsin" ayağına yatmaya çalışmış iyice batırmış kısaca..
bi derdi varsa da açık açık söylesin neden siz işkence ediyor ki?? teknoloji çağındayız hiçbir mazereti yok bu durumun.. açık açık konuşun bence de..

Oy kıyamam ya, üzme sen canını.
Muhtemelen iş ciddiye binince sersemledi bi'boşvermeye çalış bi'süre. Niye, nasıl vs. gibi şeyler sorma.

Benim sevgilim de böyle çoook çoook iyiyken memleketine gitmişti. Resmen o haftam ağlamakla geçmişti. Resmen tanıyamadım, ayrılmayı düşünürken sabır çekiyodum. Senin olay gibi böyle dalga geçer gibi konuşmalar, rahatsızım deyince hıı doktora gitsene gibi geçiştirmelik cümleler kurmalar ki normalde gözümün içine bakar, kırılmayım diye. Sabır çeke çeke bitirdim o haftayı. Döndü, noldu dedim anlattı.

Benim bu zamana kadar hiç uzun ilişkim olmamıştı arada bocalıyorum illa ki, üstüne evde de huzursuzdum istemdışı çektim kendimi, seni çok seviyorum niye o hafta öyle oldu bilmiyorum. Üzdüğümün farkında bile değildim inan ki, sen deyince anladım demişti. Sonrasında bi'daha öyle bi'şey asla olmadı. Hatta onu anladığımı söylediğimde eskisinden daha iyi olmuştuk.

Erkekler nedense olay ciddileşince afallıyolar. Sen eğer şimdi trip atan, ,huysuzluk çıkaran gibi gözükürsen hiç geçen 2 yılınıza bakmaz; evlenince böyle olacak demek ki , 2 gün ilgi gösteremezsem sıkıntım olduğunda vs. anlayışlı olamayacak diye düşünecektir. Erkek beyni çünkü düşünemiyor ne yazıkki

Çok haklısın dediklerinde canım benim.
Bugün buluştuk,görüştük. 2 hafta önce bana 'sana önemli bir şey söyleyeceğim' demişti. Bende o an bir kitapla uğraşıyordum yeni almıştım sonra söylersin dedim. Meğersem buna bozulmuş. 3 hafta önce bir telefon bulmuş,bende o an sonra söylersin deyince bir daha söylememiş sinirlenmiş. Sen beni 1 hafta aramadın ben bekledim,sende benden beklemişsin dedi. Yoruluyorum maçlar üst üste dedi. Ama haftada bir kere buluşmak inan çok iyi olur bizim için dedi. Seni çok özlüyorum ve daha güzel oluyor,sende beni özlüyorsun dedi. Tamam anlıyorum seni,haklısın dedim. Konu kapandı böylelikle. Bugün pek bir durgundu nedense,ben daha bir sıcak davrandım. Umarım her şey zamanla rayına oturur. Yazan arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum,canııııım sana da. İyi ki varsınız

Sen de kaşınmışsın ama "Seni çok özlüyorum ve daha güzel oluyor,sende beni özlüyorsun dedi. Tamam anlıyorum seni,haklısın dedim." bu kısma çok takılma canım geneli böyle, benimki de dahil olmak üzere. Bize kalsa her gün görsek hala özledim deriz ama onlar çok sevseler de ayrı kalmayı da seviyolar. Daha doğrusu onlar az da olsa ayrı kalıp, buluşunca ki hissi seviyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…