- 16 Haziran 2016
- 5.966
- 37.617
- 498
- Konu Sahibi HerSey_Guzel_Olucak
Ya cinselliği ayıp bir şey olarak düşünüyorsunuz evli olsanız bile ya da kendinize bile itiraf edemediğiniz bir durumunuz var mesela biseksüel olabilirsiniz...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok artık :) bu tarz bi yorum bekliyordum ama asla katılmıyorum.ruyada bazen adamda öldürüyoruz.ozamn katilliğe meyli olan birimi o kişi demeliyiz.yapmayin.Ya cinselliği ayıp bir şey olarak düşünüyorsunuz evli olsanız bile ya da kendinize bile itiraf edemediğiniz bir durumunuz var mesela biseksüel olabilirsiniz...
Birinin bana saldirdigini gormuyorum evet.ama yakin akrabalarimla iliski yasiyorumnasil gune guzel baslaya bilirim?Neden kötü başlıyor ki gününüz? Birinin size saldırdığını falan mı görüyorsunuz?
Cidden merak ettiğimden soruyorum , ben bu tarz rüyalar görünce Güne mutlu uyanıyorum çünkü
Ayrıca bunun günah kısmı nerede? Ruyanizda birini camdan atsanız öte tarafta cinayetten mi yargilanacaksiniz?
Benim naçizane fikrim eşinizle yaşadığınız ilişkide kendinizi özgür birakamiyorsunuz (bakış açınızdan anladığım kadarıyla) . Siz problem yok zannediyorsunuz ama bilinçaltıniz bazi şeyleri e veriyor
Nasil biseksual?anlayamadimYa cinselliği ayıp bir şey olarak düşünüyorsunuz evli olsanız bile ya da kendinize bile itiraf edemediğiniz bir durumunuz var mesela biseksüel olabilirsiniz...
Yani her iki cinse de ilginiz mi var demiş :)Nasil biseksual?anlayamadim
Hamilemiydin?Ben kadinlada goruyorum.bende lezbiyen degilim.
benimde korktugum bu psikolojimi bozucak.insallah duzelir olmazsa artik psikologa gidivrmYani her iki cinse de ilginiz mi var demiş :)
Bence siz psikologa gidip bu konuyu konuşun ileride daha fazla sıkıntı yaşamanıza , eşinizle olan ilişkinizin sekteye uğramasına neden olmasın.
HayirHamilemiydin?
Neydi tecavuz kacinilmazsa zevk almaya bak :) dermisim:)))
Başından taciz gibi bir olay geçti miKizlar ben cok kotuyum.her gun olmasada iki gunde bir mutlaka cinsel iceriki ruyalar goruyorum artik uyumaktan bile korkuyorum.inan cok igrenc bir durum.Ve bu benim tum gunumu etkiliyor.Ruyadan cok morelsiz uyanoyorum gunum oyle basliyor oyle bitiyor ve kimseyede soyleyemiyorum boyle boyle diye.Dualarda okuyub uyuyorum yine igrenc ruyalar.neden boyle acaba cokmu buyuk gunah isledim.Nereye yazacagmi kime soyleyecegimi bilemedim.basina gelen varmi?kurtula bilirmiyim acaba.Evliyim.cinsellik dusunerek uyumuyorum bunuda belirtiyim
İyi de bir yıldır mı görüyorum bir şey demiş. Cinsel içerikli rüyalar görürsünüz ama uzun bir süre her zaman görülüyorsa bir durum var demektir. Ayrıca ben hiç rüyamda adam filan da öldürmedim kadın akrabalarımla da ilişkiye girmedim. Rüyalarda bilinçaltınızdaki düşünceleriniz devreye girer zaten tamam rüyayı görürken heh bugün de şu akrabamla ilişkiye gireyim diye düşünüp yatmıyordur bu üye ama bilinçaltındaki duygu ve düşünceleri rüyaya yansır bilmem anlatabildim mi?Yok artık :) bu tarz bi yorum bekliyordum ama asla katılmıyorum.ruyada bazen adamda öldürüyoruz.ozamn katilliğe meyli olan birimi o kişi demeliyiz.yapmayin.
Hem kadın hem erkek görünce biseksüel dedim. İlk yorumda da nedenini anlattım artık...Nasil biseksual?anlayamadim
Ozaman bunu ilk mesajına yaz .Farkli yorumlar geldi.hepinize tesekkur ederim arkadaslar ama ben qaliba derdimi anlaatamdim.cinselligi ayip olarak gormuyorum nede boyle dusunub uyumuyorum ve beni rahatsiz eden kisim cinsellik gormem degil cinselligi yasadigim kisiler.icinde sik sik karsilasdigim cok sevdigim akrabalarim var.arada kadinla goruyorum cinsellik ve tanimadigim kislerde var.bu yuzden rahatsizim ben.
Evet bunu deneeye bilir benceUmarım bu gecede görürüm deyin bakalım bir daha gelecek mi rüyanıza :)
Bu durumu ne kadar çok düşünür her kalktığınızda uzulurseniz tekrarı hiç bitmez.
Çünkü her kalkıp üzülüp , tikdindiginizde beyin sifreliyor bunu.
TamamOzaman bunu ilk mesajına yaz .
Herkes onu okuyup yorum yapıyor .
Belki kocan sen uyurken sana bir şeyler yapıyorKizlar ben cok kotuyum.her gun olmasada iki gunde bir mutlaka cinsel iceriki ruyalar goruyorum artik uyumaktan bile korkuyorum.inan cok igrenc bir durum.Ve bu benim tum gunumu etkiliyor.Ruyadan cok morelsiz uyanoyorum gunum oyle basliyor oyle bitiyor ve kimseyede soyleyemiyorum boyle boyle diye.Dualarda okuyub uyuyorum yine igrenc ruyalar.neden boyle acaba cokmu buyuk gunah isledim.Nereye yazacagmi kime soyleyecegimi bilemedim.basina gelen varmi?kurtula bilirmiyim acaba.Evliyim.cinsellik dusunerek uyumuyorum bunuda belirtiyim.Farkli yorumlar geldi.hepinize tesekkur ederim arkadaslar ama ben qaliba derdimi anlaatamdim.cinselligi ayip olarak gormuyorum nede boyle dusunub uyumuyorum ve beni rahatsiz eden kisim cinsellik gormem degil cinselligi yasadigim kisiler.icinde sik sik karsilasdigim cok sevdigim akrabalarim var.arada kadinla goruyorum cinsellik ve tanimadigim kislerde var.bu yuzden rahatsizim ben