...Nasıl yani???
Ben de 31 yaşına giriyorum ve bekarım. Üstelik 6 senedir hayatımda kimse yok. Oysa sürekli iltifat alan ve yaşını hiç göstermeyen biriyim. Aslında kendini övmek gibi oluyo ama durumumu anlatmak için söylüyorum. Madem bu kadar beğeniliyorum neden senelerdir yalnızım diye deliriyorum. Sinirim çok bozuldu.Benim gibi olan insanların varlığı hissetmeye ihtiyacım var.Bu seneler içersinde sayısını unuttuğum sayıda :) insanla tanıştım ama evet diyemedim. Birşeyler hissetmek istiyorum sadece... Ama olmuyor. Evlilik ise yaş geldiği için artık olması gereken bir durum gibi ama bir yandan da sırf yaş geldi diye evlenilir mi? Neyse arkadaşlar içimi dökmek istedim sadece. Ama inanın doğru insanı bulmak ne güzelliğe ne dürüstlüğe ne yaşa yani hiç birşeye bakmıyor. Tamamen kader, kısmet. En güzeli bu konuya çok fazla takılmamak hayatı biraz akışına bırakmak ve doğru kararlar almak.Hayat çok kısa çünkü dolu dolu yaşamak lazım böyle komplekslere harcayacak zaman yok...Allah en kısa zamanda nerde varsa herkesi dilediği gibi bir hayat arkadaşıyla karşılaştırsın..
allah allah,ondan dolayımıymış.bende bazen herkesin merkezi sanki ben oluyorum,tüm arkadaşlarım anlaşmış gibi aynı gün arıyor,msj atıp cvb alamadığım kişiler bazı günlerde hemen dönüyorlarken,niye bazı zamanlarda hiç yokmuşum gibi davranıyorlar bana.sanki beni istemiyorlarmış gibi geliyor.demekki tuhaflık millette değil bendeymiş.ızlar farklı konularla ilgilenmeye başladım ve edindiğim bir bilgiyi sizlerle paylşamak istiyorum.hepimizin dışarı yaydığı bir titreşim var.bu bir enerji.kişi eğer ki hazırsa tamamen,herseyiyle kendini hazır hiisediyorsa dışarıya yaydığı titreşim olumlu yönde oluyor.önce gercekten inanmalısınız hayatınıza bırını almayı cok ıstedıgınıze.kilom mu oram mı buram mı derken beynımız ınanmadıgı ıcın yaydıgımız tıtresımde kilolu oldugum için beni istemezler şeklinde oluyor.
bazı dönemlerde karıssınıza birsuru fırsat cıkar sonra bır an gelır kımse yok.biranda geliyorlar bi yanda yok oluyorlar dersınız.bu aslında sizin o donemlerde yaydıgınız tıtresımle alakalı.
ilk önce kendinize guvenmenız gerekıyor sonra buna ınanıp farklı bır boyuta zaten gecıyor ınsan.
Kötü bir evlilik yapacagima, evlenmemeyi tercih ederim.
Üzülecek hic bir yani yok, tam aksine bir kac sene daha özgürsün, kötümü?
çok teşekkür ederim canım senin yaşlarındayken insandaha umutlu oluyor evlilik konusunda daha zamanım var diye düşünüyorsun
ama yaş 35 olunca insanın için daha bir koyuyor budurum
bazen çocuk özlemi çok ağır basıyor bende evet ama etrafa bakıyorumda evlenecek adam yok hep varsa yoksa uçkur davası ben alayımda ne alırsam kardır diye düşünüyor geçen biri ile tanıştım adam evi tuttum diyor bana yemek yap hizmet et her ihtiyacımı karşıla ama evlilik ciddiyet olmasın varmı böyle bir düşünce bu gidişle feminist olup çıkacağım evlenmeyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?