Derdim evlenememek.!

Evde kalanlar liste yazdırsın bayanssulusmile

Evleneceklerin ayakkabı altlarına isimlerini yazdıralım kaydirigubbakcemile3

evet hadi liste yapalım gırgırına.evlenenler veya sözlenenler listeden adını çıkarsın.Ama sevgili bulanlar değil sadece sözlenenler.
1. benim.

EVDE KALANLAR LİSTESİ(Allahın Emriyle Sözlenen Olursa Lİstede Adının Karşısına Tarihiyle Belirtsin Lütfen)
1. Deryaderya ANTALYA

demek istediğim yakışıklılık değil ki. hani ilk bakışta anlamak var ya. ben onu yaptığımı düşünüyorum. eğer bir şekilde iletişim varsa anlıyorum zaten haklı çıktığımı.

yakışıklı olmayanı da denedim. o da biz uygun olamayacağız dedi. olmadı. olmadı. olmadı. (((

Hanımlar konuyu geyiğe çevirmeyin lütfen,
Evlilik bölümünde yapılan listeler var,içeriğe dönün ve
konuyla ilgili paylaşımlara devam edin.
Not:Biliyorsunuz ki konu dışı mesajlar ceza alma sebebidir.
sevgiler.

eşim ile teyzemde tanıştım misafirliğe gelmişti

ben ise suratına dahi bakmadım gazete okuyordum üstü başı çok demode idi gözlükleri eski ve kocamandı o ise beni çok beğenmiş teyzem konuş ve tanış diye ısrar edince tanışdım görüntüsü berbat idi ama çok espirili bende öyleyim zaten bize gelen misafirler gülmekten karın ağrısı geçiriyorlar 6 ay içerisinde evlendik babam bozacağını bildiğim için eşime şart koşdum 6 ay içinde evlenmez isek yüzüğü atarım dedim

canimm gec olsun ama dogru insan olsun..kafa dengiin biriyse evlilik tadindan yenmez..eminim sende dogru kisiyi bulacaksin..

Hayatımız kurallardan ibaret zaten.Reeli geçtik sanalda bile kurallar var sengözlerimebaksanab

kızlar dayanamadım ben de yazayım dedim, 19 sayfanın tamamını okuyamadım ama ben de kadere inananlardanım, yaşım 22, yanlış anlaşılmasın evlenmek gibi bir derdim yok ama, yine de evlenen yaşıtlarımı, 5 yıllık sevgilisi olan arkadaşlarımı görünce ben de üzülüyorum. 2 yıldır yalnızım ben de, okul biter bitmez çalışmaya başladım bir bankada, bilgisayar mühendisiyim. onun dışında bakılan beğenilen biriyim. yani böyle anlatınca problem yok gibi görünüyor, annemden tutun da arkadaşlarıma kadar, bekle biraz karşına istediğin gibi biri çıkacak diyor, bu işin de sosyal çevreyle bir yere kadar alakası var, ama şuna katılıyorum erkekler park yeri gibidir ve iyileri tutulmuştur. ne var ki hiç beklemediğiniz bir anda süper bir park yeri bulabilirsiniz sonuç olarak herkes için hayırlı olan biri mutlaka var ama onunla şimdiye kadar tanışmamış olabiliriz. 35 ya da 40 yaşındaki arkadaşları bu konuda teselli etmek daha da zor çünkü ben bile kendimi bu şekilde anca 2 gün oyalayabiliyorum, 2 gün sonra başlıyorum ben neden yalnızım demeye. benim önerim kendinizi oyalamanız yönünde olacak. atıyorum bir kursa gidecekseniz oyalanmak için gidin. mümkün olduğunca bu konuyu düşünmemeye çalışın. çalışmayan bayanların işi biraz daha zor, iş hayatında illa ki sosyalleşiyor insan.

Ben 29 olacağım hala böyle kötü olmuyorum.Hala ayrılamadığım biri var ama adı var sanı yok:umursamaz: Bence çoğu zaman birinin olmaması daha iyi.Kendize ait hayatınız ve özgürlüğünüz var .Sadece sevgili olmak ya da eş anne olmak hedefim yok.Ben Mutlu olmak istiyorum o yüzden acele etmiyorum

yanılıyosun, 25 sonrası daha kolay oluyor teselli bulmak. :)))

ah ah nolacak bu halimiz inş allah tez zamanda kriterlerimiz uygun birini çıkarır severek aşık olarak evleniriz evlenmeyen arkadaşlara bol bol dua edeceğim

ah ah nolacak bu halimiz inş allah tez zamanda kriterlerimiz uygun birini çıkarır severek aşık olarak evleniriz evlenmeyen arkadaşlara bol bol dua edeceğim

Erkeklerin derdide bu yönde biz onları beğenmezken onlarda bizi beğenmiyorlar :hulya:
Allah mutlu olacağımız eş nasip etsin yoksa sonrası gerçekten zor bir süreç ve yaşam

melina1--canım ben de aynı durumdayım. neredeyse 36 yaşındayım . inanması zor olabilir ama hiç flörtüm bile olmadı. görücü usulunü , ailenin tanıştırması tarzında da olsa çok karşıyım. öyle tanışacağım bir insandan zaten elektrik alamam. direk karşılaşarak aşık olmayı bekliyorum. .ama ben de 92 kiloyum ne olacak bizim halimiz
aynı durumdayız lütfen konuşalım . normal hayatta kimseye açılamıyorum çünkü konuşmaya ihtiyacım var .

Son düzenleme:
Allah dagina gore kar veriyo..herkesin hakkinda en hayirlisi olsun insallah:))gec olsnda guc olmasin dimi:)

insan bazende doğru insanı buluyor ama şartlar maalesef evlenmeye izin vermiyor. benim durumum gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…