Bende bu durumdan ve bir olaydan dolayı ağlıyorum şimdi..offf içim çok sıkıldı..ne zaman bitecek bu..:gitme:
noldu be yav? :)
ben ilk adımları erkekten bekliyorum hep. ve o adımlar gelse dahi çok istekli görünmemeye çalışıyorum. yoksa adamlar kaçıyor. ve böyle böyle hiçbir şey yapamaz hale geldim. istek de azaldı içimde.(
noldu be yav? :)
ben ilk adımları erkekten bekliyorum hep. ve o adımlar gelse dahi çok istekli görünmemeye çalışıyorum. yoksa adamlar kaçıyor. ve böyle böyle hiçbir şey yapamaz hale geldim. istek de azaldı içimde.(
Ben ve benim gibi birkaç hatta fazlaca birkaç :) arkadaşım var. Kızlarla oturduk dedik böyle olmuyor herkes gözünü kulağını açsın.Kim varsa bekar evlenmekisteyen erkek akraba, arkadaş uygun olanbirimizle tanıştırılacak. böyle olmuyor ama otur otur nereye kadar dimi....
Ara sıra öyle geliyorlar bana :) sağol canım benim, şimdi iyiyim..Dediğin gibi artık isteksiz oluyor insan..Hayırlısı diyelim her zamanki gibi..
arkadaşlar hatalarımız neler, önerilerimiz neler, bunları da konuşsak biraz. tamam hayırlısı da olmaz ki böyle. sempatiksalakcinni
ben çok ayrıntıya girip tam kafama uygun olmasını istiyorum mesela. ve kafama uygun olup olmadığını da dış görünüşten anladığımı düşünüyorum. yani sanırım önyargılıyım. :çok üzgünüm:
arkadaşlar hatalarımız neler, önerilerimiz neler, bunları da konuşsak biraz. tamam hayırlısı da olmaz ki böyle. sempatiksalakcinni
ben çok ayrıntıya girip tam kafama uygun olmasını istiyorum mesela. ve kafama uygun olup olmadığını da dış görünüşten anladığımı düşünüyorum. yani sanırım önyargılıyım. :çok üzgünüm:
bi forum düğünü yapalım 40 gün 40 gece hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?