- 14 Mart 2016
- 413
- 241
- 33
- 36
- Konu Sahibi meredithgrey
bende evlendikten 4 ay sonra temizlikçi alayım dedim ayarladım birini evde bırakıp işe gittim.ara ara aradım bunu ne yaptın ne ettin ettin diye her seferinde iyiym canım çalışıyorum dedim.2015 in mayıs ayında 130 tl verdim bide acıyıp 15 tl yemek parası bıraktım evde yiyecek olmasına rağmen.sonuç kapıyı çekti gtti.akşam bi geldi ocağım bile silinmemiş.bie adet halı sil demiştim yok onuda silmemiş.camlarım zaten çok küçük ve içe açılıyor.hepsi yarım saat sürüyor.mutfak dolabı falan da yok.anlıcağınız süpürüp silmeye 150 tl bayıldım.o günden sonra bir daha asla almıcam dedim hem paramda bana kalır.şimdi temizliğre başlıcam artık parça parça yapıyorum.mesela bugun duvarlarımı sileceğim.yarın mutfak dolaplarımı.zaten iş bittiyor yarı yarıya.cumartesi pazar camları silicem balkonun duvarları.halıları yıkamaya verdim zaten.camları silerken perdeleri yıkayacağım.en azından hem param gitmiyor hemde sinirlerim harap olmuyor kızlar..üstelik ben çok yoğun çalışan bir insanım.cumartesi 5 e kadar çalışıyorum.ama bu kadınlarla olcak şey değil.zaten bir işi hep yapınca pratik oluyorsun.kadından sonra camlarımı ilk kez silecektim tam 2 saatte sildi.düzeni oturtunca yarım saat tüm camlarımı silebiliyrum..umarım yardımcı olmuşumdur..