- 21 Aralık 2014
- 2.017
- 1.768
- 333
- 37
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
-
Ismim degisti kizlarrrr....:))))
Cok tesekkur ederim kizlar ismim derya oldu hic beklemiyordum sok oldum simdi insanlara nasil kabul ettirecegim tepkileri ne olacak onu dusunuyorum:) ama olsun biryerde isim sorduklarinda ben artik derya diyecegim:)))
Esim bosayacam seni ben seni ismin icin aldim diyo:)once esimin alismasi lazim simdilik kimseyr soyleme diyo bende degisik hissediyorum kendimi:)Hayırlı uğurlu olsun Derya hanım :) Söyleye söyleye alıştıracaksınız.
Gözün aydın nasıl oldu lazım olursa felan :))Ismim degisti kizlarrrr....:))))
Canm nufus mudurlugune dilekce yazdimGözün aydın nasıl oldu lazım olursa felan :))
Çok iyi ya bir dilekçeye bakıyor yani gözün aydın tekrar inşallah etrafindaki insanlar çabuk alışırCanm nufus mudurlugune dilekce yazdim
Adinla mutlu yaşa DeryaCok tesekkur ederim kizlar ismim derya oldu hic beklemiyordum sok oldum simdi insanlara nasil kabul ettirecegim tepkileri ne olacak onu dusunuyorum:) ama olsun biryerde isim sorduklarinda ben artik derya diyecegim:)))
Adinla mutlu yaşa Derya
Bence çok güzel bir isim secmissin
Kezban mı adınız?Simdi soyle bisey cocuguma ismimi ogretmedim cevredeki insanlar soyluyo oyle biliyo cocuk seneye okula gidecek belki cocuklar aaa senin annenin adi x mi diyecekler cunku hala koca koca insanlar dalga gecebiliyo senin isminin anlami kotu biliyomusun fln diyorlar esim bile hatun diye sesleniyo bana cunku ben soylemesini istemiyorum
Nası yani ya!! Bi dilekceyle mi halloldu? Süpermiş. Ben 12yıl önce mahkemeyle kimlikte kimsenin bilmediği ismimi herkesin bildiği göbek adımla depiştirdim ama çok meşakatliydi ya. Avukat, mahkeme beklenen süre,dosyalar o hooo.. Hayırlı olsun yeni isminiz, isminizle yaşayın.Canm nufus mudurlugune dilekce yazdim
Hayır bir akrabam adını değiştirdi. 6 harf olan dını 4 harfli başka bir isimle değişirdi. Ama akrabalar yine eski adını söylüyor. Yeni tanıdıkları yeni adınıHayir o sadece isimdeki harf yanlisliklarinda mesela ayse olacakken ayise yazilmis onu dilekce ile degistirebilir diger turlu dava acmak gerekiyor malesef
Degistrdim bile cannSeni sıkıyorsa değiştir ya
Benim hic umudum yoktu dilekceyle degiseceginden ama sansimi denedim oldu:)Nası yani ya!! Bi dilekceyle mi halloldu? Süpermiş. Ben 12yıl önce mahkemeyle kimlikte kimsenin bilmediği ismimi herkesin bildiği göbek adımla depiştirdim ama çok meşakatliydi ya. Avukat, mahkeme beklenen süre,dosyalar o hooo.. Hayırlı olsun yeni isminiz, isminizle yaşayın.
Aaayy kızz cok sevindim :) komusmustuk özelden hatirladin mi ? Bende gidiyorum o zaman kesin :)Benim hic umudum yoktu dilekceyle degiseceginden ama sansimi denedim oldu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?