- 16 Ekim 2013
- 2.737
- 2.591
- 333
- 37
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
-
Çok merak ettim birde benim ismimi duyun Türkiye’de tek isim olduğuna eminim , tek çare sevmek isminiziIsmimi soylersem taniyan cikabilir o yuzden soyleyemem kusura bakmayin 400 tl adliyeye verilecek onu biliyorum ama ondan sonrasi masraf cikarmi diye merak ediyorum
ısmınızı soylesenız sızı nasıl tanıyan cıkabılır kı sızın ısmınıze sahıp bınlerce ınsan var
mesela benım adım nisa profıl resmımde ahanda solda annem de kayınvalıdem de buraya uye
burda tek tek konuları okuyacak tek tek yorumlara bakacak tek tek profıllerı ınceleyecekte ohooo yazında ona gore evet kesın degıstırın veya aman ugrastıgınıza degmez dıyelım dogru yonlendırelım oyuzden soruyoruz ısmınızı yanlıs anlamayın :)
ama yok cok mutsuzum dıyorsanız tabıkı degıstırın 60 yasınızda da olsanız ne fark eder kı onemlı olan mutlulugunuz . suan da ınsanlara ısmınızle hıtap ettırmıyorsunuz boyle omur gecmez kı
maksımum 1000 tl tutsun masrafı her bedele deger yanı mutsuzluk karsısında
Kimlik kaybında hükümsüzdür diye ilan veriliyordu önceden ama artık o kalktı bizzat geçen yıl kardeşim kaybetti ailede olanların isimlerini sorup teyit ettiler sonra nüfus işlemine geçtiler. Demem o ki artık ilan vermeye gerek kalmayabilir isim değişikliklerinde de..Evet yerel gazetede verildi ama biz ücret vermedik tanıdık vardı küçük bir ilan yerleştirdi sağolsun onunla birlikte gidiliyor kimlik değiştirileceği zaman.
Öncelikle mahkemeye harç Parasını yatıracak dilekçe vereceksin eve dava kağıdı gelecek. Duruşma günü belli olacak. Mahkemede 2 şahitle beraber hakim bey ismim komik , kötü Anlamlı vs neyse şikayet onu söyleyeceksin. Karardan sonra da nüfusa gidip değiştireceksin. Yeni kimlik alacaksın.Ismimi soylersem taniyan cikabilir o yuzden soyleyemem kusura bakmayin 400 tl adliyeye verilecek onu biliyorum ama ondan sonrasi masraf cikarmi diye merak ediyorum
Neki adın?Çok merak ettim birde benim ismimi duyun Türkiye’de tek isim olduğuna eminim , tek çare sevmek isminizi
bence değiştirin 30 çok geç değil. Hatta değiştirmeden siz yeni isminizi söyleyin alışsıne etraftakiler. Bizim çevremde 3 kişi değiştirdi bunlardan biri 20 yaş civarı biri ta 40 yaşında değiştirdi resmi işlemlerde sıkıntı çıktığı için.Ismimi soylersem taniyan cikabilir o yuzden soyleyemem kusura bakmayin 400 tl adliyeye verilecek onu biliyorum ama ondan sonrasi masraf cikarmi diye merak ediyorum
Özelden yazıyımNeki adın?
Bu nasıl konu yahu:)), açıldığından beri birilerinin adını merak eder olduk:))
Valla ben de çok merak ettim ya intikam diye adı olan biriyle tanışmıştım o kadar da iyi adıyla bağdaşmayan biriydi ki dünden beri acayip isimler düşünüyorum ben de yosma geldi bi tek aklımaÇok merak ettim birde benim ismimi duyun Türkiye’de tek isim olduğuna eminim , tek çare sevmek isminizi
Bende merak ettim :)Özelden yazıyım
özelden yazsanız bari çok merak ettimSimdi soyle bisey cocuguma ismimi ogretmedim cevredeki insanlar soyluyo oyle biliyo cocuk seneye okula gidecek belki cocuklar aaa senin annenin adi x mi diyecekler cunku hala koca koca insanlar dalga gecebiliyo senin isminin anlami kotu biliyomusun fln diyorlar esim bile hatun diye sesleniyo bana cunku ben soylemesini istemiyorum
Lütfen:)Özelden yazıyım
benim bir arkadaşımın ismi şişe ydi öyle bi şey mi acaba
Yani ismi söylemeseniz de şöyle sorayım kücük düşürücü bir isim mi? Mesela komşumuzun adı yosma. Cok yaşlı bir teyze ama işte yosma eskiden güzel kadın anlamındayken suan hafif kadın anlamına geliyor. Böyle bir durum mu? Bu tip durum varsa cok hızlı değişiyor diğer türlü uzayabiliyor süreçYa oyle biseyki annem bile nerdeyse evlenene kadar ismimle cagirmiyodu oda sevmiyodu ama koymuslar iste
Özelden yazıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?