- Konu Sahibi Deryakuzusu88
-
çokkk merak ettim isminizi :)Çok merak ettim birde benim ismimi duyun Türkiye’de tek isim olduğuna eminim , tek çare sevmek isminizi
isim degismekle ilgili bir sefer emahsus yanlis yazimlarla ilgili bir duzeltme kanunu cikmisti gecenlerde bizim bir akrabamizada soylemistim onunda abuk sabuk bir ismi var. hakkaten abuk ama. okuyunca direk aklima geldi netten bir arastirKizlar 30 yasima geldim hala ismimle kendimi bagdastiramadim birine ismimi soyledigim zaman rahatsiz oluyorum x hanim diye hitap ettklerinde ciddiyetsiz soyleniyormus gibi geliyo isim degistrsem bu saatten sonra insanlar nasil alisir diyorum birde cokmu masrafli olur bu konuda bilgisi olanlar yazabilirler mi?
Benimde aklıma ilk o isim geldi bir tanidigimizin ismiydi köyde cok guzel oldugu icin bu ismi koymuslar anlami cok guzel demekmis istanbula gelince ismini duyan farkli algilamis kimlikte degistimi bilmiyorum ama farkli bir isimle tanidik biz onu kimse ilk ismini bilmiyorÇooook özür dileyerek soruyorum.
İsmin Yosma mı?
Bir tanıdığım vardı ismi buydu. Ben de insanlar onu sevmiyor da küfür ediyor sanırdım. Meğer ismi oymuş
Oy o çok kötüymüş, de insanlar neden cocugunun adını yosma koymuşlar o da tuhaf.Çooook özür dileyerek soruyorum.
İsmin Yosma mı?
Bir tanıdığım vardı ismi buydu. Ben de insanlar onu sevmiyor da küfür ediyor sanırdım. Meğer ismi oymuş
Zilli der gibiOy o çok kötüymüş, de insanlar neden cocugunun adını yosma koymuşlar o da tuhaf.
Ismimi soylersem taniyan cikabilir o yuzden soyleyemem kusura bakmayin 400 tl adliyeye verilecek onu biliyorum ama ondan sonrasi masraf cikarmi diye merak ediyorum
o zaman baya bi sıkıntılı isminiz. bence değiştirin. eski çevreniz buna alışamayabilir ama yeni girilecek ortamlarda en azından yeni adınızla seslenilir.Simdi soyle bisey cocuguma ismimi ogretmedim cevredeki insanlar soyluyo oyle biliyo cocuk seneye okula gidecek belki cocuklar aaa senin annenin adi x mi diyecekler cunku hala koca koca insanlar dalga gecebiliyo senin isminin anlami kotu biliyomusun fln diyorlar esim bile hatun diye sesleniyo bana cunku ben soylemesini istemiyorum
Nelere maruz kaldınız bilmiyorum ama şimdi anladığım üzere isminizi çok abartmışsınız. Benim de en yakın dostlarımdan birinin adı bu ve hiçbir zaman yadırgamadım. Yadırgayanı da görmedim. Her neyse yeni isminiz hayırlı olsunKizlar bugun nufusa dilekce verdim calisan once ismimi sordu aciklamayada yalanci kadin anlamina geldigini yaz dedi ben ekstradan biseyler yazdim insallah kabul edilirse size yeni ismimi burdan yazarim:)
o ısımden bır suru kişi var bırıde halam.değiştirmekte ıyı etmişsiniz.bazen pasaklı,kendıne bakmayan salkım saçaklı ınsanlarada kezban denir ben hep oyle derim mesela kızıma bazen .... gibi olmuşsun şu hale bak dıye.Kizlar bugun nufusa dilekce verdim calisan once ismimi sordu aciklamayada yalanci kadin anlamina geldigini yaz dedi ben ekstradan biseyler yazdim insallah kabul edilirse size yeni ismimi burdan yazarim:)
Kizlar bugun nufusa dilekce verdim calisan once ismimi sordu aciklamayada yalanci kadin anlamina geldigini yaz dedi ben ekstradan biseyler yazdim insallah kabul edilirse size yeni ismimi burdan yazarim:)
Bugun gittim nufusa isim degisikligi icin geldim dedim ismimi sordu dalga konusu oldugunu anlaminin kotu oldugunu yaz dilekceyi doldur dedi sonuc redde gelebilir kabulde edilebilir dedi ben bir sansimi denemek istedimdava acmaniza gerek yok muymus?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?