Derdim ok byk yardm edin

senı arkadastan baska gozle goremem demıssın yok bıde gorseyıdn allahm yaa ...
evlı bırısın ne luzmu var böle bı konusmanın !
esıne soleme bence

walla msn de kendi erkek arkadaşlarımla da konuşurum
eşimin arkadaşlarıyla da
telefonla da konuşurum
arabalarına da binerim
özel de konuşurum
hafif meşrep miyim neyim
yoksa ben ve çevremdekiler iyi niyetli arkadaşlığı cinsiyet boyutuna sıkıştırmayan tipler miyiz?

böyle bir durum benim başıma gelseydi ben ona haddini bildirirdim
yani bekarken nasıl bir erkek seni seviyorum dese beraber olmuyorsak evliykende kocalarımızın bizi savunmasını beklemeyelim ve kendi işimizi kendimiz halledelim o cesareti bulmuş senden diyorum pat diye seni seviyorum dememiştir
haa sen zemini hazırladın demiyorum ama bir düşün bakalım bu adam nasıl cesaret edebildi bu lafı söylemeye

Fazla samimi ve iyi niyetli davranmak, erkeklerde ters etki yaratabilir:sinifsinif:

Onlarin beyinler baska calistigi icin, iyi niyet ve samimiyeti, yesil isik olarak algiliyor cogu

bu yüzden, fazla samimiyet yanlis bir hareket olur, ve iliskiler böyle cIvIr, sadece erkekler icin gecerli deyil

kız konuşma sen önce totonu kapat :dilcikar:

mahalle baskısına bak :1ninca:

aynen canımm her türlü ahlaksızlığı yapan erkekler yüz bulmaya da bakmaz yapacağı adilik varsa yapar

konu sahibi arkadaşım yerinde olsam o adamı siler engeller eşimi de bi şekilde ondan soğutmaya bakardım

bence eşinize açık açık anlatmak yerine, o kişinin arkadaşlığını istemediğinizi söyleyin. hoşlanmadığınız davranışları olduğundan bahsedin vs vs.
sadece sizinle görüşmemesi yeterli değil, eşinizle de bağlantısını tamamen kessin.
çok çirkin birşey bu. eşinizle görüşmeye devam etmesi halinde, eşinizi nahoş bir duruma sokarsınız.

bir de siz hislerini nasıl anlayamadınız, şüphelenmediniz?
çok yoğun duygular içinde ise, ipucu mutlaka vermiştir. siz ya da eşiniz birşeyler sezerdiniz.

Hafif olduğunu biliyordum da füsüm meşrepin kusur kalmıştı :roflol:

ilişkilerin cıvıyıp cıvımaması bizim elimizde bence
ben erkekleri aklı fikri uçkurunda, başka şey düşünmeyen varlıklar olarak görmüyorum ne yazıkki

konuyu ilk okuduğumda bakalım bu mevzu ne zaman ^^ msn e sen alşışsın sen konuşmuşsun a ^^ gelecek diye düşündüm tahminimden biraz daha geç oldu ititraf edeyim.
yapmayın arkadaşlar . biz bu zihniyette olursak erkekler daha beterini düşünmekle hep haklı olacak. kadının üzerindeki etiketleri düzenlemek onu daha çağdaş daha kaliteli hale getirmek bizim elimizde
yani bu sözleri söylüyoruz ama bir düşünün ne kadar doğru söylemler bunlar
gerçekten kadının toplumdaki yerinin böyle olmasını mı istiyorsunuz ?
belki çok uç örnek olacak fakat mini etek giydi diye yada sex işçisi diye tecavüze uğrayan kadının bunu hakettiğini düşünüp cezai hiçbir yaptırım uygulatmayan zihniyetten ne farkımız kalır
daha ne kadar kadın erkek ilişkisi aşk meşk ten öteye düşünülmeyecek

ben erkekleri aklı fikri uçkurunda, başka şey düşünmeyen varlıklar olarak görmüyorum ne yazıkki
Şimdi güzel olmak lazım füsüm,sen şirkinsen düşünmezler ki :roflol:
Hem güzel hem davetkar hem de seksi olucan zemuszemus,
Pamuklu donlar açmaz erkekleri,ille de tanga -tatlicadiarzu-
gör bak nasıl sarkarlar, msnin kendini kapar utancından naniknanik

Neden yazikki, öyle görmek istiyorsun da göremiyormusun, ben diyorum iste öyleler, sende görebilirsin sakincasi yokkaydirigubbakcemile3

Sütten agzi yanan ben, yogurdu üfleyerek yiyorum artikin
Erkekden arkadas olmazzzzkaydirigubbakcemile

Belkide güzelligimin cazibesi, o yüzden erkek arkadasim olmadi, kahretsin-tatlicadiarzu-

a.s
az da olsa öyleleri de vardır füsfüsüm ama onlar kendilerini belli ederler. akıllı kadınlar da onları uzak tutmayı iyi bilir.
her erkeği potansiyel sapık olarak görmemek lazım.

karaktersizmiş bu adam hemde çokk.eşinize söylemeyin allah korusun olay başka bir boyuta taşınabilir-ki büyük ihtimal böyle olur-eşin seni de suçlayabilir o anki duygularıyla.ortalık fena karışır yani.Allah tan ki başka şehirlereymişsiniz.ayda yılda bir görüşme durumunz olduğunda da bir şekilde engeleyin.bahaneler bulun,aynı ortamda asla bulunmayın.dediğim gibi en büyük şansınız farklı şehirlerde oluşunuz,bu işinizi kolaylaştırabilir.Allah yardımcınız olsun vallahi çok zor bir durum:çok üzgünüm:

evet yaa çok çirkinim ayrıca da doğum yaptım 100 kiloyum
erkekler neden baksın bana değil mi?
yazık ki yi orda neden kullandığımı açıklayamayacağım bu saatte, anlayan anlamıştır zaten
ben erkekle arkadaş olmam, insanlarla arkadaş olurum
başka bişey eklemeye de gerek görmüyorum

a.s
az da olsa öyleleri de vardır füsfüsüm ama onlar kendilerini belli ederler. akıllı kadınlar da onları uzak tutmayı iyi bilir.
her erkeği potansiyel sapık olarak görmemek lazım.
walla ekleyecek bişey bırakmamışsın canım
alkisalkisalkisalkisalkisalkis

tabiki pamuklu don ile tanganin büyük bir etken oldugu dogrukaydirigubbakcemile5

Saka bir yana bende giyerim acik sacik süslenir püslenirim, erkeklerin bana asilmalarina sebep, davetiye olmamali, bende konusurum erkeklerle ama iste bir ince cizgi vardir onu asmamak lazim, sonra böyle yanlis anlarlar

msn cok daha farkli sanki erkeklerin cogu msn yi kiz tavlama araci olarak gördükleri icin, msn de cok daha rahat olup, o ince cizgiyi daha rahat asiyorlar, yada o adamin kafasi iyiydi ne dedigini bilmiyordu

nekadar sIklikla ve uzunlukla msn de konusuldugununda önemi var tabi
misal : nasilsin , iyiyim, esin nasil, isler nasil, coluk cocuk nasil,... eeee sonra daha neler konusulurki bir erkekle
son mac nasil bitti, babalar günü nezamandi.... kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
belki de eşin yaptırıyodur arkadaşına.olamaz mı yani

walla onu bile düsündüm, yani niye durup dururken böyle bir aciklama yapmiski diyorum, CADIARZUama eger esi böyle birseye kalkistiysa cok asalik birsey bu, akil fikir almaz:mymeka: ama insan bukadar alcalmaz esine yapmaz, hadi sevgilisi olsa deneme amacli yapti dicem ama, güvenmisde evlenmis sonuctalmaz:

Çok zor bir durum ve bir o kadarda hassas,başka birisi olsa bu hadsizliği yapan hemen söylenmeli denilebilir.Ama bu kadar yakın bir arkadaşı dostuysa ki bu nasıl bir dostluk tartışılır,bu şartlar altında bilemiyorum nasıl bir tepki verilir.Ben bu insanları anlayamıyorum,''aşık oldum,seviyorum,aşk engel tanımaz,yasak dinlemez''zırvalarıyla kendilerine,terbiyesizliklerine kılıf uydurmalarını hiç anlayamam.Eşini tanımadığımız için nasıl davranman gerektiğini bilemeyiz.Ama bunu konuşabileceğin biriyse konuşmalısın.Senin bu durumda bir suçun yok ki,yanlız çok sakin ve bilinçli konuşmalısın konuşursan da.Yanlış bir şey yapmasını engeller nitelikte.Tamam bir erkeğin kolay kabul edebileceği,sindirip makul karşılayabileceği bir durum değil ama ona verilecek en güzel cezada eşinin dostluğunu kaybetmek olmalı.Bunu ne kadar takar,ne derece umrunda olur bilemiyorum tabi.Sen sakin ol ve bu durumu konuşmayı paylaşmayı düşün.Çünkü eşinin bu durumdan bi haber olup samimiyetsiz ve haince bir dostluğu devam ettirmesini istemezsin.

Cok zor bir durum.Allah yardimcin olsun öncelikle.
Ama izninle bir sey sormak istiyorum.Sen evlendikten sonrada msn de
erkek olan arkadaslarinla görüsüyormusun.Yani böyle kötü olaylar hep
böyle modern davranislardan dogar.Neden esiyle degilde onunla msn de yada
camerada görüstügünü anlayamadim maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…