- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
- Konu Sahibi greengirll
-
Maaşallah maaşallah.ahhaa turnam napim yaw valla dogustan geliyo yapacak bisi yok
mesela hic kas aldirmadim , kaslarim da dogustan sahane gorunumlu , masallah de bakim
ben de öyleydimevet
hatta soyle soyliyim ben sacimi sadece yikadiktan sonra tararim bir daha da tarak surmem , yataktan bile dogal dalgali fon cektirmis gibi kalkiyorum
yani tamamen genetik bu olay , kendimi bildim bileli boyle saclarim , dusta yaptigim bakim haricinde hicbir sey surmem , taramam , kurutmam
Gürlükten ziyade şekil almaması sorun. Sabah evden çıktığım saçla işe gittiğim yarım saat arasında bile dağlar kadar fark var, anca kazık gibi olana kadar spreylemem lazım aynı şekilde durması için.Bencede Allah vergisi.. benim onceden cok gurdu.. oyle gurduki tokalar kirilirdi o derece:) ama sonra dokulmeye basladi maslesef.. gebelikler dogumlar stres azaldi tabii..
yaaa kusme bana sakinnnnMaaşallah maaşallah.
Ama bu sana trip atmayacağım anlamına gelmiyo. Kaşı da söyledin artık aramızda ki ilişki tamamen bitti
Yaaa iyiymiş bu araştırayım hemen tşk.Zayıf ve yıpranmış saç tellerine botox yapıyor dolduruyor. Jöleli gibi kafaya yapışmıyor sadece elektriği alıyor.
Brezilya fönü değil yani dediğim sadece keratin.
Benimki dalgali seklide guzel alir aslinda.. evde zaten hep toplu gezerim.. hic sevmem bi yerlerde sac gorursem : (Gürlükten ziyade şekil almaması sorun. Sabah evden çıktığım saçla işe gittiğim yarım saat arasında bile dağlar kadar fark var, anca kazık gibi olana kadar spreylemem lazım aynı şekilde durması için.
39 yasimdayim , gecen sene dogum yaptigimdan beri cok dokuluyor ve matlasti tabi ama hala cok gur , yani dokuluyor ama aninda yenisi cikiyor gibiben de öyleydim
yaşın kaç bu arada
benim saclarım 36 yasıma kadar bu şekilde idi
36 dan sonra yani son ıkı senedir cok değişti
birisi deseydi ki sacların cansızlasacak asla ınanmazdım ya da dökülecek dese
o kadar inanılmaz güzellikte idi saclarım
yaaa kusme bana sakinnnn
hem daha hic manikur pedikur yaptirmadigimi soylemedim , tirnaklar da dogustan manikurlu
InsaAllahtaaaa benimki 13-14 yasinda dokulmeye basladi :) gebelikte gucleniyo biliosun hormonlar iyi geliyo sonra geri dokuluyo..o toparliyor merak etme :) bebeler buyuyunce eski haline doner
Yaaa cidden bebeler buyunce eski haline geliyo mu saçlar? Upuzun gür duz saclarim vardi kurutur cikardim simdi bildigin kil kuyruk kaldio toparliyor merak etme :) bebeler buyuyunce eski haline doner
Bakım yapıyorum ama bir çok ürün saçımı ağırlaştırıp iyice yağlandırıyor ve söndürüyor. Banyom malzeme dolu normalde de meraklıyım zaten bakım ürünlerine ama saçta istediğim sonucu elde edemiyorum bir türlü. Omuz hizasından aşağısı bakımsız durmaya başlıyor.İnce telli saclarim var çok uzun
Bazen at kuyruğu bazen dağınık topuz bazense düz açık bırakırım doğal halinde
Ama hep yapılı gibi durur
Bunun sebebi saç sagligima dikkat edisim
Nemi sağlıklı ışıltısı pürüzsüz bir saçınız varsa öylece biraksanizda bakımlı durur
Düzenli nem maskesi güçlendirici onarıcı bakımlar öneririm
Aralara ışıltı da atabilirsiniz
işte döküle döküle azalıyor39 yasimdayim , gecen sene dogum yaptigimdan beri cok dokuluyor ve matlasti tabi ama hala cok gur , yani dokuluyor ama aninda yenisi cikiyor gibi
eger dogum yapmadiysan bi vitamin olctur , vitaminsizlikten de cok dokuluyor sac ozellikle demir eksikliginde
yok bebem bak o da genetik iste , 25 yasimda boyatmaya basladim mecburiyetten , cunku 25 de ilk beyazlarim cikmaya basladi
Bende kalp var hık diye gidiveririm bak
Sen hiç boyatma ihtiyacı da duymamışsındır şimdi
Sulfatsiz şampuan kullanınBakım yapıyorum ama bir çok ürün saçımı ağırlaştırıp iyice yağlandırıyor ve söndürüyor. Banyom malzeme dolu normalde de meraklıyım zaten bakım ürünlerine ama saçta istediğim sonucu elde edemiyorum bir türlü. Omuz hizasından aşağısı bakımsız durmaya başlıyor.
işte döküle döküle azalıyor
ben de cok gür oldugu için önemsemezdim hiç
nasılsa yenısı cıkıyor derdim
değerlerim normalmiş benim
pco luymusum onu da yenı öğrendım sanırım o döktü
ve işim inanılmaz srtesli o da etki ediyor
biotin takvıye alıyorum bu ara o cok ıyı geldı
ve zigavus sarımsaklı sampuan
Şampuanlarım sülfatsız zaten. Keratini bir kişi önerdi, marka ismi ürün vs de önerebilir misiniz?Sulfatsiz şampuan kullanın
Keratin desteğinde bulunun sorun çözülür :)
benim de dokuluyor dogumdan beri ama toparladigini oglumdan biliyorum , onda da ilk 1 sene deli dokulmustu sonra eski haline donmustu , simdi toparlanmaya basladi benimkiler yineInsaAllahtaaaa benimki 13-14 yasinda dokulmeye basladi :) gebelikte gucleniyo biliosun hormonlar iyi geliyo sonra geri dokuluyo..
Bencede Allah vergisi.. benim onceden cok gurdu.. oyle gurduki tokalar kirilirdi o derece:) ama sonra dokulmeye basladi maslesef.. gebelikler dogumlar stres azaldi tabii..
benim ilk dogumumda 1 sene sonra toparladiYaaa cidden bebeler buyunce eski haline geliyo mu saçlar? Upuzun gür duz saclarim vardi kurutur cikardim simdi bildigin kil kuyruk kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?