Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar derdim saçları çok bakımlı olanlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
ahhaa turnam napim yaw valla dogustan geliyo yapacak bisi yok
mesela hic kas aldirmadim , kaslarim da dogustan sahane gorunumlu , masallah de bakim
Maaşallah maaşallah.
Ama bu sana trip atmayacağım anlamına gelmiyo. Kaşı da söyledin artık aramızda ki ilişki tamamen bitti

ben de öyleydim
yaşın kaç bu arada
benim saclarım 36 yasıma kadar bu şekilde idi
36 dan sonra yani son ıkı senedir cok değişti

birisi deseydi ki sacların cansızlasacak asla ınanmazdım ya da dökülecek dese
o kadar inanılmaz güzellikte idi saclarım

Bencede Allah vergisi.. benim onceden cok gurdu.. oyle gurduki tokalar kirilirdi o derece:) ama sonra dokulmeye basladi maslesef.. gebelikler dogumlar stres azaldi tabii..
Gürlükten ziyade şekil almaması sorun. Sabah evden çıktığım saçla işe gittiğim yarım saat arasında bile dağlar kadar fark var, anca kazık gibi olana kadar spreylemem lazım aynı şekilde durması için.

Benimki dalgali seklide guzel alir aslinda.. evde zaten hep toplu gezerim.. hic sevmem bi yerlerde sac gorursem : (

İnce telli saclarim var çok uzun
Bazen at kuyruğu bazen dağınık topuz bazense düz açık bırakırım doğal halinde
Ama hep yapılı gibi durur

Bunun sebebi saç sagligima dikkat edisim
Nemi sağlıklı ışıltısı pürüzsüz bir saçınız varsa öylece biraksanizda bakımlı durur

Düzenli nem maskesi güçlendirici onarıcı bakımlar öneririm

Aralara ışıltı da atabilirsiniz

39 yasimdayim , gecen sene dogum yaptigimdan beri cok dokuluyor ve matlasti tabi ama hala cok gur , yani dokuluyor ama aninda yenisi cikiyor gibi
eger dogum yapmadiysan bi vitamin olctur , vitaminsizlikten de cok dokuluyor sac ozellikle demir eksikliginde

Bakım yapıyorum ama bir çok ürün saçımı ağırlaştırıp iyice yağlandırıyor ve söndürüyor. Banyom malzeme dolu normalde de meraklıyım zaten bakım ürünlerine ama saçta istediğim sonucu elde edemiyorum bir türlü. Omuz hizasından aşağısı bakımsız durmaya başlıyor.

işte döküle döküle azalıyor
ben de cok gür oldugu için önemsemezdim hiç
nasılsa yenısı cıkıyor derdim

değerlerim normalmiş benim
pco luymusum onu da yenı öğrendım sanırım o döktü
ve işim inanılmaz srtesli o da etki ediyor

biotin takvıye alıyorum bu ara o cok ıyı geldı
ve zigavus sarımsaklı sampuan

Bende kalp var hık diye gidiveririm bak

Sen hiç boyatma ihtiyacı da duymamışsındır şimdi
yok bebem bak o da genetik iste , 25 yasimda boyatmaya basladim mecburiyetten , cunku 25 de ilk beyazlarim cikmaya basladi
babam noel baba gibidir bembeyaz gur sacli bir adam , bende ona cekmisim gurlugu sekli semali iyi de cabuk beyazliyor iste :)
bak kiskanicak bi tarafi yokmus benim saclarimin da

Sulfatsiz şampuan kullanın
Keratin desteğinde bulunun sorun çözülür :)

evet stres etkiler , pco konusunda bir bilgim yok , biotin toparlar insallah cabucak kavusursun eski haline :)

InsaAllahtaaaa benimki 13-14 yasinda dokulmeye basladi :) gebelikte gucleniyo biliosun hormonlar iyi geliyo sonra geri dokuluyo..
benim de dokuluyor dogumdan beri ama toparladigini oglumdan biliyorum , onda da ilk 1 sene deli dokulmustu sonra eski haline donmustu , simdi toparlanmaya basladi benimkiler yine

Bencede Allah vergisi.. benim onceden cok gurdu.. oyle gurduki tokalar kirilirdi o derece:) ama sonra dokulmeye basladi maslesef.. gebelikler dogumlar stres azaldi tabii..

Ah ah o bütün saçımı toplayamayan kıskaçlı tokalar. Az mı kırdım zamanında

Yaaa cidden bebeler buyunce eski haline geliyo mu saçlar? Upuzun gür duz saclarim vardi kurutur cikardim simdi bildigin kil kuyruk kaldi
benim ilk dogumumda 1 sene sonra toparladi
simdi ikinci dogumu yapmamin uzerinden 1 sene gecti , dokulmesi azaldi , toparlamaya basladi saclarim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…